- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi Mina sevde
-
Tek değilmişim. Bende az önce ağlıyodum ben ne zaman mutlu olucam diyeKimseye anlatamam derdimi kimsem yok ki anlatsam.ben bir ömür böyle mi yaşayacağım lanet olsun bu kadare onu tanıdığım güne evlendiğim geceye lanet olsun.bi insan bu kadar yorulur mu nefret eder mi hayattan.bi gün olsun mutluluktan ağlasam cok mu yani cok mu.hergün kavga dövüş.naptım ben kime naptım neyin günahı bu.ne zaman millete özenmekten vazgeçeceğim milletin mutluluğuna imrenmekten bıktım yoruldum.ilgi yok saygı yok hep ben hep ben.tamam ben yalnızım kimsem yok anladım da bu her defaımı söylenir.tamm kilo aldım şişkoyum bu her zaman mı dile getirilir almasaydın o zaman.bosa gitsin o zaman ne diye durduruyon yanında.bu mesajı yazdım kimseye göndermem ancaısizlere açabildim anca buraya yazabildim.biraz içim rahatlasın diye.
Aynen. Evliliği başıma musallat eden aklıma tüküreyimTürkiye de zor durumda ne okacak halimiz bilmiyoruz Allah yardımcımız olsun me dıyen artık
Kavga hergün kavga huzur yok bunun akrabaları var burda
Arada görüşürüz.her kavga da tartışmada seni cagıran yok senin kimsen yok.bir yere gidecek oluruz otur poponu büyült der bana.evde esya kalmadı carptım kırdım ne varsa
Ben 22 eşim yirmi üç yasında 4 yıllık evliyiz
Belki güleriz bigünTek değilmişim. Bende az önce ağlıyodum ben ne zaman mutlu olucam diye
Allah seni iyi güldüm ya saol gercekten bu bana destek oldubak sen adama boşa o zmn boşa beni dersen ztn daha da şımarır..bu şekilde devam edecekse ayrılalım dıceksın ..onun bırakmasını degıl ben bırakırım havası verıceksın (çok sevıyosan bırakma da blöf yani işte:)..yalnızım kimsem yok ühühühü...Ee noldu bunu adama hıssettırınce sana oyyy kimsen olmasa da ben mi varım dıcek..Daha çok vurucak seni eksik yanından sanma bı sennkı öle hepsi böle bunların(çaktırma bende böleyim kavga anında hep belaltı çalışırım ) Önce su aciz hallerden kurtul kendıne guven ..
Bir diğer konuda öle milletin mutluluguna ınanma..Şahsen ben evde eşimin kafasına ayakkabı fırlatmış insanım(hala da çeşitli şeyler fırlatma potansiyeline sahibim) ama arkadaşlarım ne kdr sakinsin der
yani öle dışarda cnm cicim evdeböle olan çok çiftimiz var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?