- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mina sevde
-
Tam olarak sorununuz nedir?anlayabilsek yardımcı olalımKimseye anlatamam derdimi kimsem yok ki anlatsam.ben bir ömür böyle mi yaşayacağım lanet olsun bu kadare onu tanıdığım güne evlendiğim geceye lanet olsun.bi insan bu kadar yorulur mu nefret eder mi hayattan.bi gün olsun mutluluktan ağlasam cok mu yani cok mu.hergün kavga dövüş.naptım ben kime naptım neyin günahı bu.ne zaman millete özenmekten vazgeçeceğim milletin mutluluğuna imrenmekten bıktım yoruldum.ilgi yok saygı yok hep ben hep ben.tamam ben yalnızım kimsem yok anladım da bu her defaımı söylenir.tamm kilo aldım şişkoyum bu her zaman mı dile getirilir almasaydın o zaman.bosa gitsin o zaman ne diye durduruyon yanında.bu mesajı yazdım kimseye göndermem ancaısizlere açabildim anca buraya yazabildim.biraz içim rahatlasın diye.
O gücü kendimde bulabilsem yapacağım bi defasında dedim annesine ben bosanacam dedim.eşim duydu özürler yalvarmalar kandırdı gene beni
Size ömür boyu ondan bosanmayacaginiza dair bir anlasmami imzalatti?siz onun kölesimisiniz?daha 22 yaşında ne bu karamsarlik bu kadar?madem mutlu değilsin boşan kurtul..Güzel anılarım var ama ben ona yaranmaya calıstıkca olmuyor.ben sevgimi cok belli ediyorum aynı zamanda nefretimi de kusuyorum
Yaşın profilinde 25 görünüyorBen 22 eşim yirmi üç yasında 4 yıllık evliyiz
Canım yanıyor en sonunda gidip kendimi atacam o olacak
Bu kadar zayıf bir karaktere sahip olmak rahatsız etmiyormu seni?ne demek kendimi aticam filan??dünyada tek ayrılan senmisin?çekeceğine boşan diyoruz sen öleyim diyorsun.Canım yanıyor en sonunda gidip kendimi atacam o olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?