Bıktım

Meyrotik

Üye işte...
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
264
420
103
Selam. Eski konularımdan hatırlayan bilir kötü bi evliliğim var hakaret saygısızlık anlayışsızlık baskı kurma çabaları vs en son olaydan sonra artık baba evine dönmüştüm. Babamın lafları annemin lafları derken bıktım artık. Geri döndüm eve ama çok mutsuzum. Biliyolar mutsuz olduğumu. Ağlayıp duruyorum. İstemiyorum bu evliliği. Ama o kadar bunaldım ki o bunaltıyla tekrar dönme hatasını yaptım. Ne yapıcam nasıl bitiricem eşime nasıl söyliycem döndüm ama olmuyo diye, zaten hemen söyleyemem bayram bi geçsin alıp karşıma konuşucam ama ne diycem bilmiyorum. Anlaşıp bitirelim istiyorum. Ama eşim ayrılmak istemiyor seviyorum vs diyor. Ama ben istemiyorum sevgim isteğim yok çok kötüyüm. Napıcam?

eşinnin hakaret, saygısızlığı ve anlayışsızlığını anne babanızın laflarına tercih mi ediyosunuz? ne alaka k? ben olsam ana baba dırdırını tercih ederim.

İçinizden geçeni olduğu gibi anlatacaksınız başka yapacak bişey yok.
Sevseydi üzmezdi sizi, öyle kuru kuru seviyorum olmaz.
Bir de baba evine gidip gidip sonra kendi ayağınızla geri dönüyorsanız, o evliliğin düzelmesini unutun.
Ya gidin adam gerçekten düzelmeden o size yalvarmadan dönmeyin, ya hiç evi terketmeyin.

Evden çıktıktan sonra geri dönmeyi saçma buluyorum.
Eşin huysuzluğu ana babanın huysuzluğu arasında tercih yapmam gerekiyorsa (ki eşimi sevmiyorum) elbette ana babayı tercih ederim.
Sevgi bittiyse yapacak pekbir şey kalmıyor ne yazık ki
Allah kolaylık versin.

Yani bende böyle ana babalara çok kızıyorum çocuğunu evlendir ondan sonra benim hanemden çıktı ne yaparsa yapsın yazık yani kızlarının bu mutsuzluğuna bakıp bakıp sahip çıkmamaları çok ayıp

Ailenin bu çocukları evlendirmesi garip..biri 19 yaşında öbürü en fazla 22..biri sevgiye ilgiye aç,öbürü cinselliğe.. karşılanmayan istekler ve sorunların baş gösterişi..sevgili konu sahibi korunma yöntemlerinden haberdar mısın bilemiyorum ama hemen aile hekimine git ve ücretsiz olarak alacağın doğum kontrol hapına başla..çocuk olursa ne sen ne kocan ona hiçbirşey veremezsiniz..olgunlaşmak lazım..evliliği oturtmak lazım..bu arada ailenin boşanmanıza izin vereceğini hiiiiç zannetmiyorum..alışırsın,hepimiz o yollardan geçtik diyeceklerdir..hemen ilk sorunda onu istemiyorum demek yerine,düzgünce konuş düzeltemezsek ayrılırız de..belki oda kendine bir ayna tutup hatalarını görür.

Selam. Eski konularımdan hatırlayan bilir kötü bi evliliğim var hakaret saygısızlık anlayışsızlık baskı kurma çabaları vs en son olaydan sonra artık baba evine dönmüştüm. Babamın lafları annemin lafları derken bıktım artık. Geri döndüm eve ama çok mutsuzum. Biliyolar mutsuz olduğumu. Ağlayıp duruyorum. İstemiyorum bu evliliği. Ama o kadar bunaldım ki o bunaltıyla tekrar dönme hatasını yaptım. Ne yapıcam nasıl bitiricem eşime nasıl söyliycem döndüm ama olmuyo diye, zaten hemen söyleyemem bayram bi geçsin alıp karşıma konuşucam ama ne diycem bilmiyorum. Anlaşıp bitirelim istiyorum. Ama eşim ayrılmak istemiyor seviyorum vs diyor. Ama ben istemiyorum sevgim isteğim yok çok kötüyüm. Napıcam?
Seviyorsa adam gibi davransin.. Hic mi bi duzelme yok ayrilik sonrasi?

Inanma seviyorumlara istiyorumlara.
En kisa zamanda soyle istemedigini saaygisizligina tahammulun kalmadigini.

Yani bende böyle ana babalara çok kızıyorum çocuğunu evlendir ondan sonra benim hanemden çıktı ne yaparsa yapsın yazık yani kızlarının bu mutsuzluğuna bakıp bakıp sahip çıkmamaları çok ayıp

Aynen en saçna bulduğum şeylerden biri gerçekten. İnsan nasıl cocugunu/torununu istemez ve onu dayak da yese, aldatılsa da mutsuzluğa iter anlamıyorum.

Back
X