- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.348
- 598
- Konu Sahibi Coconutoil
-
Biten sabunu dolduran erkek hic gormedim dahaAyni senin gibiyim, eşim aynı eşin gibi. Biten sıvı sabunu doldurmaz, kenardaki dolaptan bir yuz havlusu cikarmaz, yediği tepsiyi, masayi aynen birakir. Calisiyorum ve uykuyu bakımı unuttum. Ombre modasi sayesinde dibi gelmis sarı saclarimla geziyorum. Ama gececek inaniyorum.
Tamamen aynı durumdayız bazen cinnete ramak kalıyor yanlız değilsin kardeş14 aylık bi kızım var. 1 aydır istisnasız her öğle uykusu alt kattaki tadilat gürültüsü, simitçi hurdacı böğürtüsü ve yemin ederim hoparlörle satış yapan patates soğancı yüzünden bölündü. Her gün istisnasız uyuttuktan 20 dk sonra ağlayarak uyandı. Gündüz uykuları bozulduğu için gece uykuları da bozuldu. Yemek yedirmesi zaten oldum bittim kabus gibiydi. Yürüme çalışmalarıyla birlikte iyice ele avuca sığmaz bi tip oldu.
Yaya geçidine park eden arabalardan tutun tüm bu bahsettiğim gürültülerin sahipleriyle kavga etmekten mahallede adım deliye çıktı. Çok yalnız ve yorgunum. Üstüne bi de dizim sakatlandı. Doktor istirahat etmek zorundasın diyor ama ben sabahın köründen akşamın körüne kadar ayaktayım. Topallasam da ayaktayım. Bazen gün içinde mutfak tezgahını 10 kez sildiğim, bulaşık makinasını 5 kez boşalttığım oluyor. Çok anlamsız geliyor. Aynı yeri onlarca kez topluyorum. Biz manyak mıyız anlamıyorum nasıl bu kadar dağılıyor. Çorabını sağda solda çıkaran biriyle evliyim. Yere bi şey döker silmez. Gerçekten dağınık ve pis bi herif. Onun arkasını da ben topluyorum. Kedinin maması bitse fark edip koymaz. Çocuğun gelişimi ve mutluluğuyla ilgili sevgi dolu eğlenceli bi baba ama bakımıyla ilgili değil. Yedirmez giydirmez alt değiştirmez. Bana güveniyor. Herkese ben bakıyorum kimse bana bakmıyor.
Kendime bakacak gücüm yok. Hayatımda sonsuza kadar geri plana atılmış gibi hissediyorum. Ruh sağlığım zaten bozuktu şimdi fiziksel olarak da iyi değilim. Bazen yorgunluktan uykuya dalamıyorum. Kimi zaman da çocuk ağlıyor diye ben de oturup ağlıyorum.
Sahip olduğum her şeye şükürler olsun ama yemin ederim bazen öyle bir bıkkınlık geliyor ki.. Önerilerinize açığım ama "ben de senin gibiyim yalnız değilsin" demeniz bana çok iyi gelir. Hepinize sevgiler.
Evet zaten en büyük problemim kabullenememek. Yani kendime şunu diyemiyorum "hayatın bir süreliğine zorlaşacak" Sürekli bu gerçekle kavga halindeyim. Durumu kabullensem bu kadar yıpranmıcam.Sizi anlamaya calisiyorum haklisiniz yorgunlugunuz da cabasi tabi.. Ama kafaniza takmak yerine umursamaz olmaya calisin yoksa kendinizi yipratacaksiniz. Hep daha kotu durumda olanlar akliniza düşsun buna da sukur deyip gecin.. Birseyleri duzeltemiyorsak varligina alismak en iyisi.. Allah yardimciniz olsun
Artık dana gibi oldu sallanan beşikte uyuyacağını hiç sanmıyorum. Sallanmaya alışık da değil zaten. Müzik vs açarak sese alıştırmayı düşünüyorum.çocuğun sallanarak uyur mu sese duyarlı sallama beşik al seste sallar belki daha uzun uyur diğerleri için bir şey diyemeyeceğim kalın ilacı olsa kendi başına sürer ama evin tertemiz olsun diye uğraşma biraz serbest birak
Sabun kabında ki sabun bitti bikaç gün önce, lavabonun altında ki büyük sabun bidonundan içine konulacak. Bu sefer yapmıcam dedim alttan azar azar kullandım ( ders vermek için uğraşıyorum güya) çıkarmış sabunluğu lavabonun üstüne koymuş. Bu ne dedim, sabun bitmiş heralde, görünce hatırlat alayım diye alttan çıkardım lavaboya koydum diyorBiten sabunu dolduran erkek hic gormedim daha
Benimki herseye yardim eder , yemek bile yapar ama bugun tuvaletteyken bana seslendi , gittim ne oldu dedim sabun bitmis dedi , ayol doldursana beni ne cagiriyorsun dedim ben beceremem dedi
Valla kafasindan asagi bosaltasim geldi siseyi ama ya sabir deyip doldurdum
Seninki en azindan sabunlugu cikarmis meydana benim ki nerde ki sabun bidonu diyoSabun kabında ki sabun bitti bikaç gün önce, lavabonun altında ki büyük sabun bidonundan içine konulacak. Bu sefer yapmıcam dedim alttan azar azar kullandım ( ders vermek için uğraşıyorum güya) çıkarmış sabunluğu lavabonun üstüne koymuş. Bu ne dedim, sabun bitmiş heralde, görünce hatırlat alayım diye alttan çıkardım lavaboya koydum diyor
İçini açıp bakma zahmetinde bulunmamış, sabunluğu doldurmayı geç
Hatta bişey daha anlatıyım,
Sabah kızım krep istedi dedimki baban güzel yapar kızım. Açtı netten tarifi, her bir malzeme için bir bardak bir tabak kirletti koydu kenara. Ayrı ayrı yani düşün.
Ya git istemiyorum dedim çocuk gibi azarlama beni dedi çekti gitti.
Bu adamlar dışarda nasıl işleri organize edip para kazanıyo hayret bişey.
Konu sahibi. Yalnız değilsin demiyorum, bence büyük çoğunluk böyleyiz
Ay ne güzel bi cümle uzaklaşmak içinSeninki en azindan sabunlugu cikarmis meydana benim ki nerde ki sabun bidonu diyo
Ya biz bunlari boyle yapiyoruz , ilk tanistigimizda ve beraber yasamaya basladigimizda adam herseyi yapardi , hatta eve gittigimde ev supurulmus bile olurdu
Biz farkinda olmadan tum is yukunu uzerimize aliyoruz sonra da camlara xikip imdat diye bagirmak istiyoruz
Iki gece once kizim dis yuzunden sabaha kadar uyumadi ve ben uykusuz bi halde ise gittim
Aksam gelince de aldim kizi yatak odasina gidip uyudum , xikarken de bugun ben yokmusum gibi yasayin istifa ediyorum bir gunlugune annelikten dedim
3 saat uyumusum , kalkip indigimde ac kaldim diye ustume atladilar , yemek soylemeyi becerememisler esim sandvic yapmis oglana da dolapta buldufu az bi pilav vardi onu isitmisyemek soylesene bize diyolar ikisi de iki pacamda
Ahhaa cok basarili bir tarifmisAy ne güzel bi cümle uzaklaşmak için
Bugün krep yapmaya çalışırken, daha doğrusu ortalığı dağıtırken diyim:) , farkındamısın çocuklar babam şu yemeği çok güzel yapardı diye bi anı hatırlamıcaklar dedim.
Yoo sabah bazen sen geç uyanıyorsun ya, ben yumurta yapıyorum bayıla bayıla yiyolar görürsün tadı damaklarında kalacak diyo.
Yumurtanın tarifini yazıyım, azıcık ayçiçek yağı üstüne 3 yumurta. Kurutana kadar pişirilecek. Afiyet olsun
Evde bulabilsem adamı yapıcam. Yarın için tekneyle açılacakmış, gidiyimmi diyo. Sesimi yükselttim git ya nereye gidiyorsan git artık ben sana kal demem biz kendimize yetiyoruz dedim ( zaten oryantasyon haftasından yorulmuştum bide bunu dedi delirdim bian normalde hiç karışmam)Ahhaa cok basarili bir tarifmis
Tavsiye ederim biraz cinnet gecirir givi yapip bugunluk istifa ediyorum ne haliniz varsa gorun de kapa kendini odana dinlen
3 saat deliksiz uyku misss gibiydi , hasret kalmisim cidden
Benimki doldurur. Daha benim bir kere doldurmuşluğum yoktur. Bir şeye yardım etmez ama o sabunluğu doldurur. Niyeyse görev edinmiş kendineBiten sabunu dolduran erkek hic gormedim daha
Benimki herseye yardim eder , yemek bile yapar ama bugun tuvaletteyken bana seslendi , gittim ne oldu dedim sabun bitmis dedi , ayol doldursana beni ne cagiriyorsun dedim ben beceremem dedi
Valla kafasindan asagi bosaltasim geldi siseyi ama ya sabir deyip doldurdum
Valla bravo en sinir bozucu isi gorwv edinmis esinizBenimki doldurur. Daha benim bir kere doldurmuşluğum yoktur. Bir şeye yardım etmez ama o sabunluğu doldurur. Niyeyse görev edinmiş kendine
Birakin acilsin hatta adresi veriyim giderken benimkini de alsinEvde bulabilsem adamı yapıcam. Yarın için tekneyle açılacakmış, gidiyimmi diyo. Sesimi yükselttim git ya nereye gidiyorsan git artık ben sana kal demem biz kendimize yetiyoruz dedim ( zaten oryantasyon haftasından yorulmuştum bide bunu dedi delirdim bian normalde hiç karışmam)
Gerçektende gidicekmiş, git dedin ya diyo.
Ama haklısın biz yapıyoruz bunları böyle. Beynin hangi tarafı bilmiyorum kullanmaya kullanmaya çalışmamaya başlıyo.
Kadıköy sahil de buluşsunlar. Yakalarında bi beyaz karanfilBirakin acilsin hatta adresi veriyim giderken benimkini de alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?