Bıktım!

Bu gürültü mevzusu o kadar isabetli olmuş ki son zamanlarda en fazla dikkatimi çeken şey bu. Şehir trafiğinin sesini anlarım, sokakta normal desibelde ki sesleri anlarım ama insan neden gecenin bir vakti sokakta gümbür gümbür kına gecesi yapar, havai fişek patlatır eğlence için? Çocuğu uyuyan mi var, işten yeni gelmiş uykuya henüz dalmış olan mı var, hasta olan canı yanan uykuyu bekleyen mı var hiç düşünmezler mi? Tüm bunları geçtim hiçbir sebebim olmasa da ben birileri evleniyor diye neden gürültüye maruz kalayım. Dikkat edin arkadaşlar, gelişmemis ve insan ilişkilerinin saygıya dayanmadığı ülkelerde gürültü daha çok olur.

Gerçekten de yürüme denemeleriyle eşzamanlı başladı bu uykusuzluk. Yürümeyi tam olarak öğrenince geçer mi diyorsunuz yani?
Gececek çünkü yorulacak kendisi uyumak isteyecek huysuzluguda gececek suan bisey yapmaya calisiyo ve yapamiyo yaptikca duzelecek. Dikkat etmissinizdir zaten uyanir uyanmaz ayaga kalkmak istiyordur gece de ayaklari kıpır kıpır uyuyordur. Bol bol deneme yapmasi lazim siz verin babasi elinden tutup yurutsun sizde dinlenin o esnada.

Benim dizimde kıkırdak iltihabı var. Medikal dizlik alıp kullanmam, fizik tedavi almam ve ayakta durmamam gerek o nasıl olacaksa :)
Ahhaa cok basarili bir tarifmis
Tavsiye ederim biraz cinnet gecirir givi yapip bugunluk istifa ediyorum ne haliniz varsa gorun de kapa kendini odana dinlen
3 saat deliksiz uyku misss gibiydi , hasret kalmisim cidden
O 3 saatlik uykudan ben de yeni uyandım şimdi:) Gerçi benim bebe de uyuyordu ama olsun. Buna da şükür. Günlerden Pazar olduğu için kimseden çıt çıkmıyor.

Cozum guzel ama benim deli dana gibi yatan oğlum gece kalkar huuuu ne guzel oyuncak diye oynar bunla sonra da kırıp atar

Acaba kendiniz mi alıştirdinız eşinizi.nasılsa toplayan var
Yapma diyorsa yapmayın bakalım
Çorapları kalsin ortada
Kendinize ayırın bigün.çocukla oynayin gezin
Yemekte yapmayin
Dikkatini çekecektir

Acaba kendiniz mi alıştirdinız eşinizi.nasılsa toplayan var
Yapma diyorsa yapmayın bakalım
Çorapları kalsin ortada
Kendinize ayırın bigün.çocukla oynayin gezin
Yemekte yapmayin
Dikkatini çekecektir
Bu yöntem işe yaramıyor. Ev başına yıkılsa umrunda olmaz. Evi kendi akıl sağlığım için topluyorum. Dağınıklıkta hiçbi şey bulunmuyor. Yemek zaten pek yapmıyorum açıkçası, kıza yapıyorum kendim de abuk subuk şeyler yiyorum.

Şu anda bu ailenin yükü %95 benim omzumda. Maddiyattan bahsetmiyorum o konu zaten ortak. Bakım gerektiren, emek isteyen, yeri gelince iş gücü sarf ettiren her işin %95'i bende. Ben bu yüzdede onun payını arttırmaya çalışıyorum.

Mesela şu an istanbul esenyurtta asker uğurlaması var ve havai fişek atıyorlar... İnsanlar bunu çoooook matah bir şey sanıyor olmalı.. Evimizin dibindr bir hurdacı var her sabah saat 7 de kapıyı tangır tungur açar ve gece ikide önce arabasını çıkarmak için kapıyı aynı şekilde açar ve arabasını çıkardıktan sonra aynı şekilde kapatır ve ben her seferinde bir gün kapının önüne bomba koycam o olacak derim sesli sesli..! Nefret ediyorum bu umursamaz insanlardan.. Sizi çok iyi anlıyorum.. Mesela şu an silah atılıyor... Bebeğinizin uyanması o kadar normal ki.. Odasında sakin bebek müzikleri açarsanız belki o seslerden ürkmez uyur.. Sevgiyle kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…