Bıktım

Karmasiktt

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
156
215
18
Yine ben yine bir konu...
Şizofren muhabbetini biliyorsunuz evde sessizlik hakimdi. Dün kaynana beni aramis yine eşimin evde olduğu saati göz onunde bulundurarak. Ben de banyodaydim sonra eşimi aradı. Ne dedi bilmiyorum eşim de tamam bir sorayım dedi fısır fısır kapattı. Bana bir şey demedi tel ile ilgili duymadım sandı konuşmayı. Eşim sonra dışarı çıktı. KV yine ısrarla beni aradı açtım. "Yarın kahvaltıya gelin" dedi (bu bir davet degil emirdir onun icin gideceksin her konuda boyle) Hiç zahmet etmeyin benim yarın isim var pazartesi resmi işlem için fotoğraf falan cektiricem arkadaşım da yoldan gelecek onunla olucam" dedim 2 ayda 1 gorusebiliyoruz bazen Yine israra baskıya başladı O ne derse olacak işin mi var birakacaksin geleceksin. Her konuda böyle sözünü geçirme duellosuna giriyor. Ben kesin bir şey soyleyemiyorum şimdiden dedim. Maksat kahvaltı da değil arkadaslar. Benim koyduğum tavrın farkinda. Bize gelmek isteyince de arıyor geliyoruz ne işin varsa bırak müsait değilsen de ol emri vaki yapıyor. Neyse tel da hala israra devam ediyor Konuşun bana haber verin dedi en son oflayarak kapattı. Arkasından eşimi aramış belli. Ne dediyse eve geldi benimki. Yarın ailenle konuşucam bitti bu iş dedi. Geçinemiyoruz olmuyor dedi. Telefon açılmış şikayet edilmisim belli dedim. Güya KV demiş ki aradim sesi çok kötü idi kavga mı ettiniz demiş yine annesini koruyor anlatirken.Kalktı bavulunu topladı. Gidicem bıktım
dedi. O seni seviyor sen onu düşman belliyorsun dedi. (Deliricem) Bu gece öyle bir doldurulmussun ki dedim düşüncelerimde ne kadar haklı olduğumu gördüm dedim. Sonra bir şekilde babam geldi. Ben bu evde üçüncü sahislar yüzünden kavga etmekten biktigimi soyledim Konuştuk. Babam yapıcı konuştu onu kırmadan. İdare edeceksin iki tarafı da dedi eşim de arada kalmaktan bıktım dedi. Onlar üzülmesin diye beni sindiriyorsun dedim. Babam da bizi kaybetmemeye çalış aradaki dengeyi de koru dedi KV sosyal medyada dünden beri paylaşım yapıyor karaktersizmisim yüzüm güzel olsa ne olurmuş yilanmisim vs Bu mu beni seven insan dedim. Keşke konuşmasa silse beni kadın ama cepheleri genişletecek eminim beni daha çok tahrik etmeye çalışacak. KVnin fikirleri de umrumda değil ben ona neler yaptım diyebilir mi diyemez ben zaten kendimi biliyorum keşke o da benim gibi dürüst, yalansız olabilseydi. Ne olacak bundan sonra bilemiyorum... İyice nefret ettim.

Güncelleme: 4. Sayfada

Son düzenleme:
Anlattığınız şeylerin her bir satırı zaten birer nefret unsuru.
Dikte-emrivaki, nefret ederim.
Yalan hele, o kişiyi ne sayarım ne severim sıfırdır. Kvnizin bi çıngırağı eksik.
Eşiniz ise tam bir yetersiz. Şahsen "Şizofren" kelimesini hakaret olarak kullanan bir insanın eğitim seviyesini sorgularım.

Böyle evlilik yürümez.

Esiniz sizi bu kadar kolay silebiliyorsa gidip annesi ile yaşasın. Evet iki taraf da birbirini idare etmeli. Ama birinin eşi olmak sizi başkalarının kölesi yapmaz. Madem bavulunu topladı, arkasında dursun. Kimi korkutuyor. Buda tek türkler de var. Yok hersey bitti, gidiyorum baban seni alsin demeler felan. Evlilik çocuk oyuncağı sanki

Ya evet bizim ailede yokta burda okurken hep görüyorum damat kızın ailesine söylüyor al kızını filan diye çok konuda gördüm. Sanki mal gibi al.ne iğrenç bişey.boşancaksan çekip gidersin . aileyi aramak nedir?yani kendi içinde hallet. Daha neler duyucam acaba

Öncelikle sosyal medyadan sil. Ne biçim ne fesat bir kadın o ya. Gitme aradıkça. Eşin de çekip gidiyorsa gitsin. İyi dayanmışsın. Kaynanamın bir kere beni şikayet ettiğini duymadım. Hep eşime beni över hatta ona kızar ben üzgün falan olsam. Allah düşmanıma vermesin öyle kadın.

Uc gunluk omru boyle bir es ve boyle bir kayinvalide ile heba etmek...

Belli bir yasa gelmis, kayinvalide olmus, sosyal medyada giydirme gibi hafif varos hareketler sergiliyor. Offf, gel de saygi goster.

Oglu da tam bir capsiz. Boyle olmasa agirligini koyar, esi ile annesi arasindaki dengeyi saglam kurar, bir telefonla mod degistirmezdi.

Bu insanlar hayatimdan cikip gitse hangi rengini kaybederdi ki hayatim?

İşte eşimle tek kaldıklarında hep beni çok sevdiğini çok düşündüğünü ima eder ki annesini hep iyi niyetli bilsin. Ama gerçek öyle degildir Planlarını alttan alttan yapar noldu kahvaltıya çağırdım bağırdı azarladi benim ne suçum var bile demiş olabilir Ne dediyse ayrılma kararı ile eve geldi siz dusunun

Demiyor ki beni yediler bitirdiler aylardır Sana söz geçmiyor ona soz geçmiyor ben napayım Ya sen imana gel ya da ben gidiyorum diyor yani Bu saatten sonra karaktersizligi ile karakterimi sorgulayan, hayırlı bir es olmadigimi yılan olduğumu ilan eden KV ile zaten bir şeyler düzelmez. Ya benim otoritemi kabul edersin ya da boşatirim diyor KV açık açık. Benim eşim de hala biz ayrılsak en çok o üzülür diyor takar maskesini öyleymis gibi görünür onun için kolay is

Tum bunlar sizin kahvaltiya gitmemeniz ve isiniz olmasindan dolayi mii ?

Tüm bunlar her zamanki gibi onun emrine uymamamdan kaynaklaniyor. Aslında bu patlama noktası oldu. Bir senedir sözünü geciremedi bana. O yaptıklarını bir ben bir annem bir Allah biliyor. Ondan bu ozguven. Ayağına getirtememeyi hazmedemedi onun istediği gibi olmuyor işler çünkü söz konusu ben olunca

Maalesef bu tip evliliklerin sonu boşanmayla bitiyor ve yazık oluyor.. inşallah siz bir yol bulursunuz.. tek çağre sizin kv ile tüm baği kopartmaniz ve eşinizin bunu kabul edip kendisi istediğinde gidip görüşmesi bence..yada başka bir ile uzağa taşınmanız sanki.. sosyal medyadan silin atın yokmuş gibi davranin..

Benim de istediğim bu. Ben bağımı kopartmak istiyorum. Yoksa kardeşleri ile babası ile başka hicbir akrabası ile problemim yok. Ama eşim bunu kabul edecek zihniyette değil gibi görünüyor.

Vay be eve gelip bavulu topluyor bi de? Sen de keske cevabini söyleseydin buyur gidebilirsin ayriliriz hayatimi bu sekilde heba etmektense bana güvenin yoksa benim yapabilecegim birsey yok hepimiz kendi yolumuza bakariz hoscakal deseydin esiniz tam anaci kusura bakma kv zaten ayri bi seytan desem yeridir esiniz anaci olmaya devam ederse sizin evliligiz hep böyle gider

Sana güvenmekle hata etmişim bu kadar anneci olduğunu bilmiyordum dedim O kimsenin sözü ile hareket etmem vs demeye devam etti Evet doğru o yüzden iki lafla geldin bavul topluyorsun dedim Engel olmadım ki topladı gitti içeri oturdu Gidecek adam o dakika giderdi. Gitseydi de engel olmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…