- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi Karmasiktt
-
Seni korkutmaya calismis becerememisler niye biliyon mu ama seni tebrik ederim dimdik güclü bi kadinsin söylediklerin arkasindasin, onlarin istedigi köle gelin anlacagin maalesef bende istemecegim seyleri yapmiyorum insanlar cok bencil gercektenSana güvenmekle hata etmişim bu kadar anneci olduğunu bilmiyordum dedim O kimsenin sözü ile hareket etmem vs demeye devam etti Evet doğru o yüzden iki lafla geldin bavul topluyorsun dedim Engel olmadım ki topladı gitti içeri oturdu Gidecek adam o dakika giderdi. Gitseydi de engel olmazdim.
Yine ben yine bir konu...
Şizofren muhabbetini biliyorsunuz evde sessizlik hakimdi. Dün kaynana beni aramis yine eşimin evde olduğu saati göz onunde bulundurarak. Ben de banyodaydim sonra eşimi aradı. Ne dedi bilmiyorum eşim de tamam bir sorayım dedi fısır fısır kapattı. Bana bir şey demedi tel ile ilgili duymadım sandı konuşmayı. Eşim sonra dışarı çıktı. KV yine ısrarla beni aradı açtım. "Yarın kahvaltıya gelin" dedi (bu bir davet degil emirdir onun icin gideceksin her konuda boyle) Hiç zahmet etmeyin benim yarın isim var pazartesi resmi işlem için fotoğraf falan cektiricem arkadaşım da yoldan gelecek onunla olucam" dedim 2 ayda 1 gorusebiliyoruz bazen Yine israra baskıya başladı O ne derse olacak işin mi var birakacaksin geleceksin. Her konuda böyle sözünü geçirme duellosuna giriyor. Ben kesin bir şey soyleyemiyorum şimdiden dedim. Maksat kahvaltı da değil arkadaslar. Benim koyduğum tavrın farkinda. Bize gelmek isteyince de arıyor geliyoruz ne işin varsa bırak müsait değilsen de ol emri vaki yapıyor. Neyse tel da hala israra devam ediyor Konuşun bana haber verin dedi en son oflayarak kapattı. Arkasından eşimi aramış belli. Ne dediyse eve geldi benimki. Yarın ailenle konuşucam bitti bu iş dedi. Geçinemiyoruz olmuyor dedi. Telefon açılmış şikayet edilmisim belli dedim. Güya KV demiş ki aradim sesi çok kötü idi kavga mı ettiniz demiş yine annesini koruyor anlatirken.Kalktı bavulunu topladı. Gidicem bıktım
dedi. O seni seviyor sen onu düşman belliyorsun dedi. (Deliricem) Bu gece öyle bir doldurulmussun ki dedim düşüncelerimde ne kadar haklı olduğumu gördüm dedim. Sonra bir şekilde babam geldi. Ben bu evde üçüncü sahislar yüzünden kavga etmekten biktigimi soyledim Konuştuk. Babam yapıcı konuştu onu kırmadan. İdare edeceksin iki tarafı da dedi eşim de arada kalmaktan bıktım dedi. Onlar üzülmesin diye beni sindiriyorsun dedim. Babam da bizi kaybetmemeye çalış aradaki dengeyi de koru dedi KV sosyal medyada dünden beri paylaşım yapıyor karaktersizmisim yüzüm güzel olsa ne olurmuş yilanmisim vs Bu mu beni seven insan dedim. Keşke konuşmasa silse beni kadın ama cepheleri genişletecek eminim beni daha çok tahrik etmeye çalışacak. KVnin fikirleri de umrumda değil ben ona neler yaptım diyebilir mi diyemez ben zaten kendimi biliyorum keşke o da benim gibi dürüst, yalansız olabilseydi. Ne olacak bundan sonra bilemiyorum... İyice nefret ettim.
Gerçekten keşke insanların akıl yaşı oğrenilebilse evlenmeden önce .hala kendi aklını kullanamiyorsa evlenmememli .evliliğin de ehliyeti olsun.Yine ben yine bir konu...
Şizofren muhabbetini biliyorsunuz evde sessizlik hakimdi. Dün kaynana beni aramis yine eşimin evde olduğu saati göz onunde bulundurarak. Ben de banyodaydim sonra eşimi aradı. Ne dedi bilmiyorum eşim de tamam bir sorayım dedi fısır fısır kapattı. Bana bir şey demedi tel ile ilgili duymadım sandı konuşmayı. Eşim sonra dışarı çıktı. KV yine ısrarla beni aradı açtım. "Yarın kahvaltıya gelin" dedi (bu bir davet degil emirdir onun icin gideceksin her konuda boyle) Hiç zahmet etmeyin benim yarın isim var pazartesi resmi işlem için fotoğraf falan cektiricem arkadaşım da yoldan gelecek onunla olucam" dedim 2 ayda 1 gorusebiliyoruz bazen Yine israra baskıya başladı O ne derse olacak işin mi var birakacaksin geleceksin. Her konuda böyle sözünü geçirme duellosuna giriyor. Ben kesin bir şey soyleyemiyorum şimdiden dedim. Maksat kahvaltı da değil arkadaslar. Benim koyduğum tavrın farkinda. Bize gelmek isteyince de arıyor geliyoruz ne işin varsa bırak müsait değilsen de ol emri vaki yapıyor. Neyse tel da hala israra devam ediyor Konuşun bana haber verin dedi en son oflayarak kapattı. Arkasından eşimi aramış belli. Ne dediyse eve geldi benimki. Yarın ailenle konuşucam bitti bu iş dedi. Geçinemiyoruz olmuyor dedi. Telefon açılmış şikayet edilmisim belli dedim. Güya KV demiş ki aradim sesi çok kötü idi kavga mı ettiniz demiş yine annesini koruyor anlatirken.Kalktı bavulunu topladı. Gidicem bıktım
dedi. O seni seviyor sen onu düşman belliyorsun dedi. (Deliricem) Bu gece öyle bir doldurulmussun ki dedim düşüncelerimde ne kadar haklı olduğumu gördüm dedim. Sonra bir şekilde babam geldi. Ben bu evde üçüncü sahislar yüzünden kavga etmekten biktigimi soyledim Konuştuk. Babam yapıcı konuştu onu kırmadan. İdare edeceksin iki tarafı da dedi eşim de arada kalmaktan bıktım dedi. Onlar üzülmesin diye beni sindiriyorsun dedim. Babam da bizi kaybetmemeye çalış aradaki dengeyi de koru dedi KV sosyal medyada dünden beri paylaşım yapıyor karaktersizmisim yüzüm güzel olsa ne olurmuş yilanmisim vs Bu mu beni seven insan dedim. Keşke konuşmasa silse beni kadın ama cepheleri genişletecek eminim beni daha çok tahrik etmeye çalışacak. KVnin fikirleri de umrumda değil ben ona neler yaptım diyebilir mi diyemez ben zaten kendimi biliyorum keşke o da benim gibi dürüst, yalansız olabilseydi. Ne olacak bundan sonra bilemiyorum... İyice nefret ettim.
Seni korkutmaya calismis becerememisler niye biliyon mu ama seni tebrik ederim dimdik güclü bi kadinsin söylediklerin arkasindasin, onlarin istedigi köle gelin anlacagin maalesef bende istemecegim seyleri yapmiyorum insanlar cok bencil gercekten
Bide bavulunu toplayıp giden erkekler çıktı ne kadar komikler ya. Gitsin hiç birşey deme hiç alttan da alma ben böyleyim dersin . Geri gelmek konuşmak isterse hiç birsey degişmeyecek dersin .
Asla kendinden ödün verme adam haksiz hala hakli tavirlarin edasinda maalesef, kendinden korkma zaten güclüsün hep böyle güclü kalmaya devam et senden korksunlar :) erkekler anaci ise alsin bavulu iviri ziviri gitsin anasinda yasasinlar hem anaci olup evlenmeleri asla anlam veremiyorum bende, esimin abisi de tam anaci ben3im esime emrivaki yapamiyor anaci olmadigindan cok sükür desem yeridir hakliysam söylediklerimin arkasinda mutlaka dururum yani kimseden korkum yok hayatimiz kisa olmuyosa olmuyordur cözüm varsada cözüm beraber cözülecek eger yok cözüm olmaycak inadina inat ise yallaaaah dogruu anasinin eve, hic üzülme a plani esin sana yanasip özür dilerse beraber cözüm anlasin ama olmuyorsa b plana geccen anlacagin ama herzaman söylediklerin arkasinda durÇok teşekkür ederim böyle yorumlar daha da güç veriyor insana. Beni korkutmaya çalıştı evet bavul hala evde. Hala tavırlı ayrı yatıyor konuşmuyor Umursamiyorum. Barışmanin anahtarı belli yola geleceksin Sıkıyorsa annesine yapsin bu tavirlari. Aile olarak bana ve aileme yasattiklari rezillikler diz boyu. Hakkımı hiçbirine helal etmiyorum. Kendimden de asla ödün vermeyeceğim.
Boşa gitsin pislik herif onun anası varda varda senin yok mu hizmetçi mi arıyor ayağına . Boşanma davası açıyorum de evinde terket de .bitir geri adım atarsan o kaynana seni mahveder bitirir . Adam olsa zaten arkanda durur ve dur demesini bilir .annesi gibi oda oyun yapıyor bence değerli eşya felan varsa al anne ver
Belli değil mi evi sana zindan ediyor,
Pes etmeni güzel güzel bekliyorlar.
Sende devam ettiğin sürece fazlasıyla daha damarına basacaksalar.
Babanın konuşmalarını da beğenmedim.
Saygısızlık yapan damadı,
Saygıyla yaklaşan babanız.
Ürkek tavrı eşinizi ve ailesini daha da alevlendirir.
Bari çok büyük sebep olmadıkça ailenizin haberi olmasın.
Babamin nerdeyse hiçbir şeyden haberi yoktu o vakte kadar. Hatta bir şey mi yaptı vurdu mu diye korkmuş direkt almaya gelmiş huyunu bilmediği icin. Sonra konuyu babama basit bir KV konusu gibi aktardi eşim. Annem davet ediyor ama niyeben zıt belledi onu hep reddediyor ben arada kaldım diye anlattı. Babam da gorusmesin o zaman görüşmesi şart değil dedi. Sorun değil bunlar asılır sen aradaki dengeyi sağla dedi kibarca uyardı Sonra öğrendi işin diğer taraflarını. Ama hala bana olan bu saygısız konuşmalarından haberi yok. O geceden sonra iş tatlıya bağlandı sanmış babam. Yoksa zaten babam haz etmiyor sülalesinden bile at gözlüğü ile bakar derler ya oyleler Çok pişmanım bu insanlarla muhatap olduguma da ettiğime de.
Inşallah hayirlisiyla bosanirsiniz yazık gerçekten bu insanlar neden bukadar kötü madem oğlunu evlendirmeseymis koynunda saklasaymış.Bir iki gündür iyilesme belirtileri var gibiydi. Dedim bunun altından bir şey çıkacak. Neyse bugün durdu şey dedi anneme gitmeni istiyorum dedi. Tek başıma niye gidiyorum dedim. Niye sorun mu var düşmanın mi o senin niye gitmiyorsun dedi. Seninle gider kalkarım tek gitmem dedim. Yine tahrik etmeye başladı. Ben olayları sakladım annemden dedi. Saklamana gerek yok Oturalım konusalim o zaman ben annene de öylerim düşüncelerimi dedim. Olmaz dedi. Niye demedin annene neden inatlasiyorsun saat konusunda eşimle diye dedim. Bir sinirlendi aldı birkac bir şeyi attı kırdı. SEn kimsin ki annem seninle inatlassin dedi. Burda zaten beni ne kadar onemsedigini görmüş oldum. Bu senin çaresizliğini gösterir dedim. Sen korkak ve caresizsin dedim. Ben senin kölen değilim dedim. Amaç beni annesinin ayağına götürmek özür anlamında. En azindan ben annene yılan karaktersiz hayırsız eş demedim dedim sen bunları nasıl yutacaksin peki? dedim bunlar senin karına gönderildi. Nerede göndermiş göster diyor (geçen akşam onları sana göndermedi demişti yalanı çıktı) En azından kimsenin yuvasını yıkmadim dedim. Böyle yuvanın bilmemnesini xxxxx ederim dedi. Amaç boyun egdirmekmis meğer. Git gel yapamıyorlar boyle. Götüremiyor getiremiyor ama benim düşüncem daha da netleşti artık. Ben kimmisim ki benimle inatlassinmis annesi vay be hangi kraliyet soyundan sanıyor acaba Bir gün bu konu kapanır başka gün yine başka konu açılır Her daim yaptırım, çocuk olsa çocukla tehdit eder. Bu adamla yürümez. Benim konum da başkalarına ders olsun. Kendi yoluma bakıyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?