Bıktım

Seni korkutmaya calismis becerememisler niye biliyon mu ama seni tebrik ederim dimdik güclü bi kadinsin söylediklerin arkasindasin, onlarin istedigi köle gelin anlacagin maalesef bende istemecegim seyleri yapmiyorum insanlar cok bencil gercekten

Gerçekten keşke insanların akıl yaşı oğrenilebilse evlenmeden önce .hala kendi aklını kullanamiyorsa evlenmememli .evliliğin de ehliyeti olsun.

Bide bavulunu toplayıp giden erkekler çıktı ne kadar komikler ya. Gitsin hiç birşey deme hiç alttan da alma ben böyleyim dersin . Geri gelmek konuşmak isterse hiç birsey degişmeyecek dersin .

Çok teşekkür ederim böyle yorumlar daha da güç veriyor insana. Beni korkutmaya çalıştı evet bavul hala evde. Hala tavırlı ayrı yatıyor konuşmuyor Umursamiyorum. Barışmanin anahtarı belli yola geleceksin Sıkıyorsa annesine yapsin bu tavirlari. Aile olarak bana ve aileme yasattiklari rezillikler diz boyu. Hakkımı hiçbirine helal etmiyorum. Kendimden de asla ödün vermeyeceğim.

Bide bavulunu toplayıp giden erkekler çıktı ne kadar komikler ya. Gitsin hiç birşey deme hiç alttan da alma ben böyleyim dersin . Geri gelmek konuşmak isterse hiç birsey degişmeyecek dersin .

Bu toplayıp gidemeyen cinsten. Anneye söz geciremez karısıni tehdit eder aklınca. Benim için hiçbir şey değişmeyecek. Karaktersizligim hayırlı eş olmayışım kuyruguma basmış yilanmisim bunları bana ima eden kadına mi boyun eğip anne diyeceğim. Anneme haksızlık en çok da kendime. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunlari

Asla kendinden ödün verme adam haksiz hala hakli tavirlarin edasinda maalesef, kendinden korkma zaten güclüsün hep böyle güclü kalmaya devam et senden korksunlar :) erkekler anaci ise alsin bavulu iviri ziviri gitsin anasinda yasasinlar hem anaci olup evlenmeleri asla anlam veremiyorum bende, esimin abisi de tam anaci ben3im esime emrivaki yapamiyor anaci olmadigindan cok sükür desem yeridir hakliysam söylediklerimin arkasinda mutlaka dururum yani kimseden korkum yok hayatimiz kisa olmuyosa olmuyordur cözüm varsada cözüm beraber cözülecek eger yok cözüm olmaycak inadina inat ise yallaaaah dogruu anasinin eve, hic üzülme a plani esin sana yanasip özür dilerse beraber cözüm anlasin ama olmuyorsa b plana geccen anlacagin ama herzaman söylediklerin arkasinda dur

Çocuk yapmayın lütfen...
Sizin boşanacağınıza ben hiç ihtimal vermiyorum.

KV ileihala konusmuyorum. Bugun de hastane işi vardı mecbur teyzesi ileydim "sen gidince biz de oglumuzu alicaz evimize" gibisinden konuştu Yani sen nereye gidersen git onu alamazsın diyor Eşim de dönüp hiç cevap veremedi yine "olur mu karımı bırakmam ara ara tabii ki gidicem yanına" bile diyemedi. Ben düzelecek bir şey görmüyorum. Aksine ben gittikten sonra çok daha kötü şeyler olacak. Evime bile yerleşir bu insanlar. O yine gık bile diyemez.

ben onun bavul toplamasini beklemezdim. kendim toplar verirdim eline. bir cilingir isi cözer. degistirin evin kilidini. birakin kalsin annesinde. kadinin seninle olan derdini anlamadim. birakin kalsin oglu yaninda- hasret gidersinler.

Kadın aramızı bozmanin binbir türlü yolunu arıyor. Gece 4 lere kadar mesaj atıyor. Geçen gece esimi arıyordu mesajdan ziyade. Eşim meşgule atiyordu. Yanlış anlayayim diye herhalde. Eşime dedim kim o densiz? O söylemedi ertesi gün ben kardeşinden öğrendim annesi ile konuştuğunu çünkü ona da mesajlar atmış o saatte. Emrivaki sevmediğimi bile bile öyle yapıyor ki en son diyecek bak bunun için mi bırakıp gideceksin bizi? Her fırsatta kışkırtmanin yolunu arıyorlar. Benim yanımda terbiyesizce para istiyorlar onu al bunu öde ki hiddetleneyim aramız bozulsun. Her gittigimde maddi bir şey isteniyor yanimda özellikle. Bunları göremeyecek kadar da aptal eşim. KV ile iletişimi tamamen kopardim ama eşim bunu kabul etti mi bilmiyorum konusu geçmedi Bosasam KV nin canına minnet. Böyle devam etsem benim canima eziyet...Bilmiyorum ne olacak...

Guncelleme: günlerdir sustuk. Herkes ayrı yatıyor. Bu gece konuşmayı denedim. Artık kendi için yasayacakmis. Ben en başından beri tersliyormusum annesini sebepsiz yere. Gördün dusuncelerimde ne kadar haklı olduğumu dedim Hayırsız esmisim, karaktersizmisim, yilanmisim dedim. Onlari senin adına paylasmadi dedi Beni fikirlerimden kimse donduremez ne istersem onu yaparım dedi O yüzden mi bir telefona geldin bavul topladin dedim. Keşke annenin davetine gidilmedi diye bunu yapacağına bana haksızlıklar yapıldığında da böyle durabilseydin ama senin cesaretin bu kadar dedim. Neye inanırsan inan dedi. Hicbir şey hayal ettiğim gibi olmadı dedi Benim de öyle sanki bayiliyordum her gün kaynana olayları yaşamaya dedim. Şu kapı kapandığında bile hep onun yuzunden tartıştık dedim. Dediğim dedik çaldığım düdük edasıyla devam etti. Bir de üstü kapalı tehdit etti. Ben bir insana yapılacak en büyük kötülüğü etmişim göreymisim bakalım bundan sonra nasıl kötü şeyler yapacakmış. Tehdit mi ediyorsun sen beni dedim de herkes için konuşuyorum dedi. Bundan sonra daha kötü şeyler olacakmış. Seni insan bilip konuşmaya calisanda kabahat ne yaparsan yap dedim. Evden gitmiyor, kimseye bir şey söylememiş durumla ilgili, barışmak ister gibi hiç durmuyor, ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Ne yapayım bilmiyorum

psikolojik şiddet işte bu...sizi sindirmeye çalışıyor...hiçbir şey yapacağı yok...gidecek adam giderdi...düzelir bu durumlar aslında ama çelik gibi sinirleri olmalı insanın...kadın bir zaman sonra geri adım atacaktır...eşiniz iyiyse kötü alışkanlık,tembellik gibi huyları yoksa ve tabii seviyorsan sabırlı ol derim ben annen yaşında biri olarak...

Ben de öyle düşünüyorum sorunu kökünden halletmek için çok büyük oynuyor bu sefer bence ama o kadar ızdırap verici bir şey ki bitse bitti dersin yas tutarsın. Bu bambaşka bir şey evde ne huzur var ne mutluluk günlerdir ayrı yatıyoruz bitti diyor vazgeçtim diyor ama gitmiyor Ben yoruldum artık dayanamıyorum. Böyle sevgi mi olur ya onu bogazlicam ya kendimi Sinirlerim dayanmiyor artik

Boşa gitsin pislik herif onun anası varda varda senin yok mu hizmetçi mi arıyor ayağına . Boşanma davası açıyorum de evinde terket de .bitir geri adım atarsan o kaynana seni mahveder bitirir . Adam olsa zaten arkanda durur ve dur demesini bilir .annesi gibi oda oyun yapıyor bence değerli eşya felan varsa al anne ver

Belli değil mi evi sana zindan ediyor,
Pes etmeni güzel güzel bekliyorlar.
Sende devam ettiğin sürece fazlasıyla daha damarına basacaksalar.
Babanın konuşmalarını da beğenmedim.
Saygısızlık yapan damadı,
Saygıyla yaklaşan babanız.
Ürkek tavrı eşinizi ve ailesini daha da alevlendirir.
Bari çok büyük sebep olmadıkça ailenizin haberi olmasın.

Geri adım atılırsa zaten bundan sonra hiçbir seylerine hayır diyemem. Arkamda durmuyor desteğini hiç hissetmedim. Ödü kopuyor onlardan koşa koşa gidiyor. Geri adım atarsam kole ilan edilse adım yeridir. Pasiflestirmeye çalışıyor beni. Emeline ulaşırsa o gün kamuoyuna sunacak kuklayi.

Babamin nerdeyse hiçbir şeyden haberi yoktu o vakte kadar. Hatta bir şey mi yaptı vurdu mu diye korkmuş direkt almaya gelmiş huyunu bilmediği icin. Sonra konuyu babama basit bir KV konusu gibi aktardi eşim. Annem davet ediyor ama niyeben zıt belledi onu hep reddediyor ben arada kaldım diye anlattı. Babam da gorusmesin o zaman görüşmesi şart değil dedi. Sorun değil bunlar asılır sen aradaki dengeyi sağla dedi kibarca uyardı Sonra öğrendi işin diğer taraflarını. Ama hala bana olan bu saygısız konuşmalarından haberi yok. O geceden sonra iş tatlıya bağlandı sanmış babam. Yoksa zaten babam haz etmiyor sülalesinden bile at gözlüğü ile bakar derler ya oyleler Çok pişmanım bu insanlarla muhatap olduguma da ettiğime de.

Sizi sindirmesin izin vermeyin , daha da üstünüze gelecek her dediklerine tamam demek zorunda kalacaksınız. Duruşunuzu bozmayın iyi olan kazansın.

Bir iki gündür iyilesme belirtileri var gibiydi. Dedim bunun altından bir şey çıkacak. Neyse bugün durdu şey dedi anneme gitmeni istiyorum dedi. Tek başıma niye gidiyorum dedim. Niye sorun mu var düşmanın mi o senin niye gitmiyorsun dedi. Seninle gider kalkarım tek gitmem dedim. Yine tahrik etmeye başladı. Ben olayları sakladım annemden dedi. Saklamana gerek yok Oturalım konusalim o zaman ben annene de öylerim düşüncelerimi dedim. Olmaz dedi. Niye demedin annene neden inatlasiyorsun saat konusunda eşimle diye dedim. Bir sinirlendi aldı birkac bir şeyi attı kırdı. SEn kimsin ki annem seninle inatlassin dedi. Burda zaten beni ne kadar onemsedigini görmüş oldum. Bu senin çaresizliğini gösterir dedim. Sen korkak ve caresizsin dedim. Ben senin kölen değilim dedim. Amaç beni annesinin ayağına götürmek özür anlamında. En azindan ben annene yılan karaktersiz hayırsız eş demedim dedim sen bunları nasıl yutacaksin peki? dedim bunlar senin karına gönderildi. Nerede göndermiş göster diyor (geçen akşam onları sana göndermedi demişti yalanı çıktı) En azından kimsenin yuvasını yıkmadim dedim. Böyle yuvanın bilmemnesini xxxxx ederim dedi. Amaç boyun egdirmekmis meğer. Git gel yapamıyorlar boyle. Götüremiyor getiremiyor ama benim düşüncem daha da netleşti artık. Ben kimmisim ki benimle inatlassinmis annesi vay be hangi kraliyet soyundan sanıyor acaba Bir gün bu konu kapanır başka gün yine başka konu açılır Her daim yaptırım, çocuk olsa çocukla tehdit eder. Bu adamla yürümez. Benim konum da başkalarına ders olsun. Kendi yoluma bakıyorum artık...

Inşallah hayirlisiyla bosanirsiniz yazık gerçekten bu insanlar neden bukadar kötü madem oğlunu evlendirmeseymis koynunda saklasaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…