- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Yani illaki düğünde bayramda cenazede görüşülür diye düşünüyorum çünkü Cuma eşimin kuzeninin Bebek Mevlüt’ü vardı orda da yaptılar yapacaklarını.3. bir seçenek de var. O insanlarla görüşmemek. Bol keseden sallamıyorum tam 4 senedir eşimin ailesinin sesini bile duymuyorum. Eşim ve çocuklar ara ara görüşüyor ama artık o ilişkide ben yokum. Zor olsa da bunu onlar da kabul etti. Şu an yeryüzünde cenneti yaşıyorum desem yeridir.
Ya sinir oluyorum takıyorum malesefNeden insanların sözlerini bu kadar önemsiyorsunuz ki? Üstelik değer vermediğiniz insanlar. Boşanma blöfü yapmayın bence. Kötü bir yöntem
Mesela ne gibi davranışlarda bulundular?Yani illaki düğünde bayramda cenazede görüşülür diye düşünüyorum çünkü Cuma eşimin kuzeninin Bebek Mevlüt’ü vardı orda da yaptılar yapacaklarını.
Yani işte hem görüşüp hem şikayet etme hakkınız yok bence. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor bu işlerde.Yani illaki düğünde bayramda cenazede görüşülür diye düşünüyorum çünkü Cuma eşimin kuzeninin Bebek Mevlüt’ü vardı orda da yaptılar yapacaklarını.
Umursamaz görünün . Sinir oldukça üzerinize gelirler.mesafeli davranın. Sürekli görüşmüyorsunuz herhalde değil mi?Ya sinir oluyorum takıyorum malesef
Ya napıyım sonuçta o kızın hatrına gittim çağırınca. Söylediğiniz sözle konumun ne alakası varYani işte hem görüşüp hem şikayet etme hakkınız yok bence. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor bu işlerde.
Alaka şöyle hem dedikoducular diye şikayetlenip hem görüşmeyi kesmemek tam da mesajımda yazdığım sözü karşılıyor işte.Ya napıyım sonuçta o kızın hatrına gittim çağırınca. Söylediğiniz sözle konumun ne alakası var
Hıcbır zaman 3. Sahıslar ıcın evlılıgımı bıtırmem. Ayrıca esın aynı seylerı soylese bılmem bana cok agır geldı. Ben olsam telefonlarını sılerım oturmalara gıtmem madem kv kp ıyı onlarlada kendı evınde görüş. Bıraz cocukca davranıyorsun bence esımı asla uzmem. Esım ıyı bır ınsansa onun sucu ne.6 aylık evliyim. Kv kp eh idare eder ama 2 görümce elti eşimin akrabaları vs hepsi bu kadar mı vasat olur. Lafcı dedikoducu sürekli laf sokarlar aşırı cahiller kıskanclar. Benimle alıp veremedikleri konu kıskançlık sanırım.
Eşimle paylaşıyorum bana hak veriyor. Kenara çeker konuşurum diyo artık bilmiyorum uyarıyormu.
Şuan için eşimle evimizde iyiyiz. Ama ben bu insanları takmadan yapamıyorum. Yine bir sürü konuşmuşlar muhakkak kulağıma geliyo. Yada bir aradayken laf sokuyolar. Çok sık görüşmesek de görüşmemiz gereken zamanlar oluyor illaki.
Akşam geldiğinde eşimle konuşmak istiyorum. “ ya konus tamamen ağızları kapansın ya da ben ayrılmak istiyorum çünkü gerçekten dayanamıyorum benim sağlığım gidiyor, bu insanlarla aramdaki bağı koparmak için senden de vazgeçebilirim ” demek istiyorum. Sizce doğru olur mu ?
Akşam geldiğinde eşimle konuşmak istiyorum. “ ya konus tamamen ağızları kapansın ya da ben ayrılmak istiyorum çünkü gerçekten dayanamıyorum benim sağlığım gidiyor, bu insanlarla aramdaki bağı koparmak için senden de vazgeçebilirim ” demek istiyorum. Sizce doğru olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?