Bıktım

Tabiki yanlış net. Ben kim ne derse desin eşe şikayet etmeyi doğru bulmuyorum şimdi daha yenisiniz onların ağzı hiç durmicak siz ve eşiniz ne yaparsa yapsın .siz şikayet ettikçe evinizin huzuru kacicak eşiniz en sonunda yeter artık şikayet etmeyi bırak sürekli ailemle ilgili böyle şeyler soyluyosun vs vs diye aranızdaki bağı kendi ellerinizle zayiflariyosunuz. Hele bi de olmadı senden ayrılırım diyorsunuz ya bu son iki jeneresyonda var heralde her şeyde ayrılırım lafları . Açıkçası size şunu söyliyim evlilik uzun bi yolculuk aklınıza gelmeyecek zorluklar ve mutluluklar var siz bu kadar basit bi zorlukta senden vazgeçerim diyorsunuz bunu düşünmeden söylediğinizi varsayiyorum eşim bana senden vazgecebilirim dese daha fazlasının yaşanmasını bekleme güle güle derdim bi tek delikanlı siz değilsiniz öyle bi blöf yaptıktan sonra aynı tepki eşinizden gelirse kaldiramazsiniz.
Yakın oturmamak çözüm olabilir daha az aynı ortamda bulunun çok çok gerekirse il bile değiştiririm ama eşimi niye degistiriyim

6 aylık evlilikte bu kadar sivrilmişseniz, devam etme durumunuzda olacaklar malum. Eşiniz size 1 hak verir 2 hak verir 3.de itersiniz. Sorunlarınızı araya eşinizi koymadan çözmenizi öneririm. Ailesine hak vereceği günler pek uzak değil.

E gorusmezsiniz
Lafi tasiyanlar sizden guc aliyor. Benim esimin ailesi de bahsettiginiz gibi,ama kimse bana laf getiremez,o gelen lafi agizlarina tikarim cunku,cesaret edemezler. Ben sucu sizde buldum bu sebeple ve esinize acidim

Kulağınıza nereden geliyor? Asıl konuşmayı size laf taşıyanlara yaparsanız, daha temiz sonuç alırsınız. Dedikodu yapan insanları değiştirmenizse mümkün değil.

Bunun yüzünden esinize ayrılmayı tekkif etmek çok saçma olur. Affedersiniz ama çocuk değilsiniz. Gerekirse kendiniz ağızların payını verin, ama esinizin günahı ne. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Iyi günde kötü günde böyle olmaz (kötü günde yok gerçi şu anda ama lafin gelişi işte)

Eşinizi boşuna bunaltmayin adam zaten size hak veriyormus görüşme o insanlarla arkadan konusulanlarida yüzlerine vur kapat cenelerini

Canim ayniyiz iki sinsirella gorumcem var ikisiyle konusmuyorum rahat kafa, eşim destekçim. Fek at yine yine yine takiyorum , bosanma care degil bizim kendimizi duzeltmemiz lazım. Takmamayi, takilacak yararli seyler bulmayi ogrenmemiz lazım.

Aynisi bende de var kv me eltisinin biri gelini ni dovdugunun havasini atiyor digeri benim gelin bensiz biyere gitmez diyo hep bu tarzlar dusun bukadar cahil ve pis kalpli insanlar bende once cildiriyordum bunlarla ayni ortamdayim diye simdi agizlarindan bana degebilecek laf cikiyorsa hemen agizlarinin payini veriyorum esimde veriyor ben gicik olacagima onlar cildiriyor. Bence dene derim esindende cekiniyorlarsa kurtulursun ama bosanma veya bosanma blofu hic dogru olmaz esinin kalbini cok kirarsin yada esin tamam baska icin bosaniyorsan bosan diyip sizi o bosayabilirde . Onlar size laf filan soylediginde esinize bir iki aglayin daha iyii bir cozum onceligi sizseniz illaki agizlarini kapatir

Kim ki bu insanlar bağlarınızı koparamıyorsunuz, kv kp eh diyorsunuz. Görümcelerle de az görüşün . Bende 3-4 gün önce herşeyden vazgeçtim sırf kv den uzak kalmak için katlanamıyorum artık. Boşanalım dedim.biz zaten mesafeliydik ama artık iyice mesafe girdi minimuma indirmeye karar verdik görüşmelerimizi. Aslında eşiniz cevap verse biz bukadar yıpranmazdık. Ben çekildim kenara artık cevabını vermezse kocam son şansı onun .

Ayrılmayı bayılmak mı sanıyorsun?

Bir de eşin neden velin olsun? Zaten hak vermiş, susma sen de.

Hep birileri sizin adınıza konuşsun karar versin değil mi

Evlenmeden önce de zilyon konu açıp, başka insanların telkinine ihtiyaç duydun.

Neymiş acaba sokuluveren laflar? Örnek??

Sana laf taşıyan insanlara kulak tıka onlar ne yaparsa yapsın umursama dahada mutlu ol eşinle. Benim yedi yıl olucak evliliğim çok yıprattım kendimi. Yüzyüze görüşüncede biraz mesafeli ol tavırda yapma kendinide ezdirme. Taktik yap hiç huzurunu bozma.

Çok fazla takıyorsunuz sanki çünkü taktığınız kişiler akrabası. Yani en fazla konuşmazsınız olur biter bir de eşiniz siz hak veriyormuş olumlu olan durumu olumsuza cevirmeyin bence.

Siz ama bu yıl ama 3 yıl ama 10 yıl sonra ayrılacaksınız zaten (geçmiş konularınızı bildiğim için yazıyorum)
Kazara hamile kalmamaya çalışın yoksa mutsuz olduğunuz bir evliliğe mahkum olacaksınız.

Sorunlar olmuş ama net bı cevap göremedim ben. Ne diyorlar mesela.mevlutte ne yaptılar ki boşanmayı düşündünüz

Insanlarin ne dedigini onemsedikce uzulursunuz. Benim cevremde de muhakkak vardir hakkimda konusan. Ama haberim yok ve umursamiyorum. Kendi kendilerine konussunlar banane. Benim isim gucum var, daha onemli mesgalelerim var. Kim ne demis umursamiyorum. Siz de oyle yapin.

Ayrıl dese ayrılacak mısınız bunun için? Sürekli bunu söyleyerek eşinize bak yine blöf yapıyorum havası vermiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…