- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Tabiki yanlış net. Ben kim ne derse desin eşe şikayet etmeyi doğru bulmuyorum şimdi daha yenisiniz onların ağzı hiç durmicak siz ve eşiniz ne yaparsa yapsın .siz şikayet ettikçe evinizin huzuru kacicak eşiniz en sonunda yeter artık şikayet etmeyi bırak sürekli ailemle ilgili böyle şeyler soyluyosun vs vs diye aranızdaki bağı kendi ellerinizle zayiflariyosunuz. Hele bi de olmadı senden ayrılırım diyorsunuz ya bu son iki jeneresyonda var heralde her şeyde ayrılırım lafları . Açıkçası size şunu söyliyim evlilik uzun bi yolculuk aklınıza gelmeyecek zorluklar ve mutluluklar var siz bu kadar basit bi zorlukta senden vazgeçerim diyorsunuz bunu düşünmeden söylediğinizi varsayiyorum eşim bana senden vazgecebilirim dese daha fazlasının yaşanmasını bekleme güle güle derdim bi tek delikanlı siz değilsiniz öyle bi blöf yaptıktan sonra aynı tepki eşinizden gelirse kaldiramazsiniz.6 aylık evliyim. Kv kp eh idare eder ama 2 görümce elti eşimin akrabaları vs hepsi bu kadar mı vasat olur. Lafcı dedikoducu sürekli laf sokarlar aşırı cahiller kıskanclar. Benimle alıp veremedikleri konu kıskançlık sanırım.
Eşimle paylaşıyorum bana hak veriyor. Kenara çeker konuşurum diyo artık bilmiyorum uyarıyormu.
Şuan için eşimle evimizde iyiyiz. Ama ben bu insanları takmadan yapamıyorum. Yine bir sürü konuşmuşlar muhakkak kulağıma geliyo. Yada bir aradayken laf sokuyolar. Çok sık görüşmesek de görüşmemiz gereken zamanlar oluyor illaki.
Akşam geldiğinde eşimle konuşmak istiyorum. “ ya konus tamamen ağızları kapansın ya da ben ayrılmak istiyorum çünkü gerçekten dayanamıyorum benim sağlığım gidiyor, bu insanlarla aramdaki bağı koparmak için senden de vazgeçebilirim ” demek istiyorum. Sizce doğru olur mu ?
Ayrıl dese ayrılacak mısınız bunun için? Sürekli bunu söyleyerek eşinize bak yine blöf yapıyorum havası vermiyor musunuz?6 aylık evliyim. Kv kp eh idare eder ama 2 görümce elti eşimin akrabaları vs hepsi bu kadar mı vasat olur. Lafcı dedikoducu sürekli laf sokarlar aşırı cahiller kıskanclar. Benimle alıp veremedikleri konu kıskançlık sanırım.
Eşimle paylaşıyorum bana hak veriyor. Kenara çeker konuşurum diyo artık bilmiyorum uyarıyormu.
Şuan için eşimle evimizde iyiyiz. Ama ben bu insanları takmadan yapamıyorum. Yine bir sürü konuşmuşlar muhakkak kulağıma geliyo. Yada bir aradayken laf sokuyolar. Çok sık görüşmesek de görüşmemiz gereken zamanlar oluyor illaki.
Akşam geldiğinde eşimle konuşmak istiyorum. “ ya konus tamamen ağızları kapansın ya da ben ayrılmak istiyorum çünkü gerçekten dayanamıyorum benim sağlığım gidiyor, bu insanlarla aramdaki bağı koparmak için senden de vazgeçebilirim ” demek istiyorum. Sizce doğru olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?