- 13 Temmuz 2019
- 1.459
- 1.540
- 63
- 44
Selamlar ,Kadınlar klübü üyeleri .İki yıla girmek üzere olan evliliğim var .Maalesef evlendiğim günden beri ,oradan oraya savruluyorum .Eşimin ,görümcemin ve kayınvalidemin ısrarları ,üzerine Almanya’ya geldik .Görümcem uzun zamandır burada yaşıyor ,çalışıyor .Bizede gelin burda iş var para çok diye diye getirdi .Destek olacağını söyledi vs .Yakından tanımadığım için ,açıkcası korktum .Evliliğimize karışacakmı,yardımcı olacak ancak ,sonrası nolacak .Gelmeyi pek istemedim .Ancak eşiminde ısrarı ,üzerine geldik .Bir sürü borca girdik ,ev kirala ,eşyadır .Çalışmaya başladım ,görümcemle .Zaten bütün gün beraber çalışıyoruz .Akşamda bizi evine çağırıyor ,mesafe koymak istedim .Eşimede söyledim ,Gitmezsek küsüyor dedi ,her defasında .Bizim para meselelerimize ,ne yapıp ,ne yapmayacağımıza kadar karıştı .Kendini uyardım .Sert konuşmalar ,çocuk gibi azarlamaya kalkmalar .Derken film koptu ,biz baya birbirimize girdik .Sinirlerime hakim olamadım üstüne yürüyüp ,omuzlarından ittim .Evine gidip kocasını aramış ,eve çağırmış .Ağlamış sızlamış .Enişte beni aradı ,sen burayı karıştırmaya gelmişsin ,Almanya’dan toz olup gideceksin .Falan ağır konuşmalar yaptı .Eşimde bu arada eniştenin yanında çalışıyor .Ben o öfkeyle eşimde evde yok .Valizlerimi topladım .Ablamı aradım bana uçak bileti alması için .Akşam eşim eve geldi ,bugün neler oldu .Anlat dedi olayı anlattım ,gidiyorum .Beni dinlemedin ,buraya baskıyla getirdin .Kardeşin ,bizi Buraya getirdi iş buldu ,iyilik yaptı .Başıma kaktı ,ailemize karıştı .Uyardım ,dinlemedi .Bende sinirlendim olay bu dedim .Enişte de beni aradı ,burdan gideceksin dedi .Türkiyeye dönüyorum dedim .Kardeşiyle konuşmaya gitti .Eve döndü ,bana gitme demedi .Ben ertesi gün,Türkiye’ye döndüm.Bir hafta kadar durdum .Beni aradı ,illa gel .Bir kaç ay ben çalışayım .Borçlarımızı ödeyelim .Döncez dedi .Geri geldim ,şimdi işimdende oldum ,görümcem,eşim benle barıştı ,çağırdı diye .Şimdi eşimlede görüşmüyor .Bütün gün evdeyim .Burda kimsem yok ,düşün düşün bunalıma girdim.Eşim bana karşı iyi ,dört beş ay buradayız .Benim başımın etini yeme diyor .Bir hafta oldu ,geldiğime pişman oldum.Bana sabret diyor .Sinirlendin ,sinirinden kaybettin .Alttan alsaydın ,böyle olamayacaktı diyor .Görümcem benden yaşça küçük ,saygısızca davrandı .Tahammülümü zorladı .Gerçekten insanlarla uğraşmaktan yoruldum .Bu zamanda iyilik ediyorlar güya ,ama insanın burnundan getiriyorlar .Napacağımı bilemiyorum .Psikolojim de bu olaylardan yıprandı .Lütfen fikirlerinizi yazın .