• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım.

- Lavinia

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
2.050
1.600
133
Arkadaşlar merhaba,

Sanırım biraz içimi dökmeye ihtiyacım var o yüzden konu uzun olursa şimdiden kusura bakmayın.

Yaz ayından beri ev bakıyoruz. Önce satılık bakıyorduk sonra bazı durumlardan kiralık bakmaya başladık ama bir türlü istediğimiz gibi bulamadık. Aslında biraz daha vaktimiz var ama o kadar bunaldım ki bir an önce gitmek istiyorum. Sebep de şu, 1 ay kadar önce üst dairemize bir aile taşındı. Taşındıkları günden beri o kadar sesliler ki 1 ay da bezdik canımızdan. Gece yarısına kadar sesleri bitmiyor sürekli takır takır terlikle koşmalar, kapı çarpmalar, gece yarısı çivi çakmalar. Zaten küçük bebeğim var zor uyuyor. Dün gece artık yetti derken işler iyice beter oldu. Gece geç saatte kavga sesleri başladı. Noluyor demeye kalmadan anladık ki adam kızını dövüyor :( Apartman inledi resmen hatta diğer apartmanlarda duymuştur belki o kadar kötüydü. Polis çağırdık sanırım bir kaç kişi daha aramış ama polis geldiğinde hiç ses yoktu. Gece olduğu için ses de yok bir daha olursa o anda çağırın dediler gittiler. Diken üstündeyim sürekli, eşim patlamak üzere. Evde huzur kalmadı resmen.

Canim biz 4. Kattayiz 1. Katta sarhos ugursuz salak herifin teki oturuyor o da yaz ayinda surekli gece gunduz muzik setiyle muzik caliyordu evine surekli farkli farkli kadinlar girip cikiyordu o kadinlarla kavga ediyordu surekli ses surekli muzik sesi. biz isimiz geregi bilgisayar basindayiz inan odaklanip calisamiyorduk bile. Kac kere polisi cagirdik komsular cagirdi adam polislere bile kapiyi acmiyordu. En sonunda adami toplanip dovduler bi guzel ondan sonra muzik setini satti o gun bu gundur ses yok :) siddete kesinlikle yoneltmiyorum sizi ancak en azindan toplanip uyarin adami rahatsiz oldugunuzu belirtin. Belki bu sekilde duzelir. Ya da tavana falan vurabilirsiniz rahatsiz oldugunuzu belli etmek icin.

Canim biz 4. Kattayiz 1. Katta sarhos ugursuz salak herifin teki oturuyor o da yaz ayinda surekli gece gunduz muzik setiyle muzik caliyordu evine surekli farkli farkli kadinlar girip cikiyordu o kadinlarla kavga ediyordu surekli ses surekli muzik sesi. biz isimiz geregi bilgisayar basindayiz inan odaklanip calisamiyorduk bile. Kac kere polisi cagirdik komsular cagirdi adam polislere bile kapiyi acmiyordu. En sonunda adami toplanip dovduler bi guzel ondan sonra muzik setini satti o gun bu gundur ses yok :) siddete kesinlikle yoneltmiyorum sizi ancak en azindan toplanip uyarin adami rahatsiz oldugunuzu belirtin. Belki bu sekilde duzelir. Ya da tavana falan vurabilirsiniz rahatsiz oldugunuzu belli etmek icin.
Apartmanda çok kişi var hepsiyle konuşup anlaşmak zor. Tavana varmamak için zor tutuyorum zaten kendimi. Ama adam belli ki normal değil eşime zarar verir diye korkuyorum açıkcası. Her gün her dakika ev bakıyorum resmen bi çıksa düzgün bir şey direk basıp gideceğiz :(

Yalıtım sıfır insan müstakil evi özlüyor.
Benzer dertlerden ben de muzdaribim.
Yalıtımla alakalı değil malesef. Önceki komşularımız hiç böyle değildi gündüz tabiki ses olurdu ama gece belli bir saatten sonra hepimiz dikkat ederiz ama bunlar öyle değil gece olmuş insanlar uyur falan umurlarında değil.

Biz de böyle evi hayvanat bahçesi gibi kullanan mağara insanları yüzünden taşınmadan önce 3 ay oturma odasında yatmıştık, görgüsüz birer yaratık oldukları için aile boyu uyarınca tepemize çıkmışlardı, çamurları sıçramasın diye uğraşamadık. Ben artık şiddete karşı olmayı falan bırakmıştım hergün birbirlerine girişseler ailecek içim nasıl da soğur diye dua ediyordum 🤣 Ama it iti ısırmıyor malum. Sabır dilemeye geldim inşallah bir an önce uygun bir ev bulup kurtulursunuz.

Biz de böyle evi hayvanat bahçesi gibi kullanan mağara insanları yüzünden taşınmadan önce 3 ay oturma odasında yatmıştık, görgüsüz birer yaratık oldukları için aile boyu uyarınca tepemize çıkmışlardı, çamurları sıçramasın diye uğraşamadık. Ben artık şiddete karşı olmayı falan bırakmıştım hergün birbirlerine girişseler ailecek içim nasıl da soğur diye dua ediyordum 🤣 Ama it iti ısırmıyor malum. Sabır dilemeye geldim inşallah bir an önce uygun bir ev bulup kurtulursunuz.
İnşallah çok teşekkür ederim🙏🏻 kızım olmasa bende başka odada yatarım ama bunlar bi acayip her odadan ses yapıyorlar aynı anda. Kadının konuşmasından tilt oldum artık sesini duymak istemiyorum o derece😐

Dinsizin hakkından imansız gelir 😅

Aynı dertten muzdaribim sabah 7 de başlıyor gece 2 ye kadar sürekli ses depremden sonra zaten en küçük sese duyarlı hale geldim katil olmama ramak kaldı
Aynen öyle. Uyuyorum ses uyanıyorum ses. Sürekli böyle. Çıkıp konuşsan anlayacak tipler değil. Allah yardımcımız olsun.

Bazı gürültüler var ki yalıtım kar etmez, sabır diliyorum. Toplu yaşama kültürü olmayan insanlar herkese zulüm. Bizim apartman çok sakin ama sokak çok gürültülü. Biz de öyle çekiyoruz😔

Aynı dertten muzdaribim sabah 7 de başlıyor gece 2 ye kadar sürekli ses depremden sonra zaten en küçük sese duyarlı hale geldim katil olmama ramak kaldı
Bende depremden sonra TV yi bile daha sessizce izlemeye başladım deprem catirtusini duyamam diye.
Çok etki bıraktı İzmir bizde

Ben gürültüden bıktığım için en üst kat daire alıp taşındım. Yeni evde soğuk oluyor ama napıyım milletin sesini çekmekten başka türlü kurtulamadım.
Alttakinin gürültüsü gelmiyormu

Sanki bizim aprtmani anlatmissin.
Ust kattakiler rezil.
Gece yarisi tak tak tak yurumeler, dannn kapi carpmalar..
Bir ara icmisler bagira bagira sarki soylemeler.
Kim ne yasarsa yasasin ama baskasini rahatsiz etmeden yasasin.
Keske herkesin kendine ait bir mustakil evi olabilse:(

Ziya Paşa ne demiş "Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir." Kesinlikle ben de şiddete karşıyım ama bazen de çirkefleşmekten başka çare bırakmıyorlar insanda. Yargıtay 14. Hukuk Dairesi 2014/2009E, 2014/6031 K, 8.5.2014 tarihli kararı emsal gösterip bir dava açın, öncesinde dava açacağınızı söyleyin gürültü kesilmezse sizinle birlikte dava açmak isteyenleri bulun beraberce dava açabileceğiniz gibi bu kişileri tanık da gösterebilirsiniz.

Bazı gürültüler var ki yalıtım kar etmez, sabır diliyorum. Toplu yaşama kültürü olmayan insanlar herkese zulüm. Bizim apartman çok sakin ama sokak çok gürültülü. Biz de öyle çekiyoruz😔
Aynen öyle yalıtım olsa da kar etmez bunlara. Apartmanda yaşamayı bilmeyen tipler. Annemler de sizin gibi cadde üstü ve hep ses.
Ben gürültüden bıktığım için en üst kat daire alıp taşındım. Yeni evde soğuk oluyor ama napıyım milletin sesini çekmekten başka türlü kurtulamadım.
Biz ara kat bakıyorduk sıcak olsun diye artık en üst kat bakıyoruz soğuk olursa olsun kafamız rahat olur en azından diye.
Bende depremden sonra TV yi bile daha sessizce izlemeye başladım deprem catirtusini duyamam diye.
Çok etki bıraktı İzmir bizde
Rabbim bir daha yaşatmasın🙏🏻
Sanki bizim aprtmani anlatmissin.
Ust kattakiler rezil.
Gece yarisi tak tak tak yurumeler, dannn kapi carpmalar..
Bir ara icmisler bagira bagira sarki soylemeler.
Kim ne yasarsa yasasin ama baskasini rahatsiz etmeden yasasin.
Keske herkesin kendine ait bir mustakil evi olabilse:KK43:
Keşke ya en çok istediğimiz şey :( hiç saygı, utanma duygusu da yok bilmiyorum anlayamıyorum ben böyle insanları.

Geliyor yine kalabalık çocuklu aile ama sürekli her seslerini duymuyorum. Ev dublex yukarı çıkınca hiç duymuyorum.
Eski evimde sesten gürültüden beynim deliniyordu şimdi daha rahatım.
Ben kulak tipasi kullanıyorum uyurken
Uyanıkken de sesi çok gelirse bende gürültü yapıyorum bayağı hoparlörü duvara dayayıp 😂kısas ..
O zaman hemen azaltıyorlar seslerini ..anlaşılıyor yani tavrm

Ben kulak tipasi kullanıyorum uyurken
Uyanıkken de sesi çok gelirse bende gürültü yapıyorum bayağı hoparlörü duvara dayayıp 😂kısas ..
O zaman hemen azaltıyorlar seslerini ..anlaşılıyor yani tavrm
Valla benim kocam kaç kere kapılarına gitti açık açık söyledi tartıştı kavga etti yok olmadı yani. 4 yaşındaki çocuğu yatak odasında yatıyordu gecede onun ağlamasını dinliyorduk. Şeriat gibi bir aileydi evlerinde tv bile yoktu. Çocukların evdeki tek eğlencesi koşmak, ağlamak, kavga etmek, eşya devirmekti. Adam çok pasif kadın çok şirretti. Taşındık öyle kurtulduk ancak.

Back
X