Bıktım...

asunagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
195
0
96
46
Kırıkkale
şu kaynanamın her şeye burnunu sokmasından bıktım.!kocamında buna göz yummasından bıktım...................................

allah kolaylık versin canım.bu konuda eşinle oturup konuşmalısın.ancak annesini o idare edebilir.yoksa direk kaynananla konuş

ve yarın eşimin doğum günü ona okadar sinirliyim ki.yarın ona şöyle bi mesaj yazıcam (sana sürprizim vardı ama sen buna değmezsin)

Bence önce eşinle konuş eşini eş, annesini anne bilecek, çok şükür eşim evin tek çocuğu olmasına rağmen öyle bir sorunum yok, ama bende azıcık yelkenleri suya indirsem benim kayınvalidem de karışacak ama 1 yıldır taviz vermedim. Bu durumda tüm sorumluluk erkeğe ait arkadaşlar çünkü yazımın ilk başında dediğim gibi erkek eşini eş, annesini anne bilecek !!!

şimdi biz kaynanamdan ayrı oturuyoruz.ama aynı sitedeyiz.şu an oturduğumuz evden memnun değiliz taşınmak istiyoruz.kaynanamın karşı daireside dün boşaldı.kirası pahalı.ne yaptı etti kaynanam komşusuyla konuştu 550 ye kadar indittirdi.kocamda orda oturmamızı istiyo.yani kaynanamla aynı katta karşılıklı.ayyyy düşüncesi bile ne kadar kötü.benim istemediğimi biliyor ve dün kavga ettik kocamla dedimki istemiyorum bu kadar yakın olmayalım.daha uyguna başka yerden buluruz dedim.bana bide diyoki ne güzel işte yemekleri annemde yeriz yatmaya gideriz demezmi ben delirdim benim korktuğum o zaten kadın zaten herşeyin içinde bu sefer hiç bişeyin önünü alamayacağım.hayat bana kabus olacak.offf allahım ya ....

vala buna kım olsa sınırlenın ne demek yatmaya gıderız eve
sizin ozel hayatınız olamazmı hayret ya

suc eşinizde tamamen :teselli:

ne yapıcam bilmiyorum.biraz önce tlfonla aradı.babanesinin kırkı var okuma oraya gidicez.şimdi hazırlanıp gidiyorum.görüşürüz arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler...by

ıçerik nedeniyle konunuz”Bir derdim var -Eşi ve Eşinin Ailesi “ bölümüne taşınmıştır. Bilginize

Sorun tamamen eşinizde, kayınvalideniz belki de size iyilik yapmaya çalışıyor ama istemiyorsanız sizi kimse de zorla oraya götüremez.

Benim babamda çok şeye göz yumdu kii nefret ettiğim için herhalde olacakki erkek arkadaşımda beni ailesine karşı savunmayacak gibime geliyor.. Çünkü yengesi bişe dese dediği yanlış olsa bile iyi demiş sonra nasıl iyi demiş diyorum anlatıyorum o cahil falan oluyor..

Gerçekten eşlerin rolü burda çok önemlii neden insanın halinden anlamıyorlar insan bazen kendi annesinden bile bunalıyor sorularından falan ne bileyim kayınvalidesine nasıl dayansın kiikaydirigubbakcemile

allah kolaylık versin canım:teselli:eşine doğum günü falan yapma zaten kararlı ol sakın taviz verme eşinde bitiyo iş o izin veriyo bunlara zaten söyledikleri çok saçma madem bu kadar seviyo anasını evlenmeseymişkötükedihüsosenin önceki konularını biliyorum eşinde iş yok:tomato:

kaynanalar çok ilginç seviyolar herşeye karışmayı,kendi eviymiş gibi eşyaların yerlerini değiştirmeyi,oğullarına sanki beş yaşnda çocukmuş gibi davranmayı....bu konuda yapacak hiçbişey yok.eşlerde onların melek olduğunu sanıyolar ama olmadıklarını anlatmak imkansız.oğullarını seviyosak kaynanaları bu şekilde kabul etmek zorundayız yapacak hiçbişey yok

Allah yardımcın olsun canım ama butun kabahat eşinde erkekler ortayı bulmak zorunda adil olmak zorunda ama tabıkı olmazzzlarrr ne diyim zor işimizzz

Kavga edersen inatlaşır. Güzellikle orada oturursanız maddi manevi kayıplarınızı anlat.
Kayınvalidelere tabii ki saygı duyulmalı ama o kadar dip dibe olmaz.
Melaike olsa da uzak oturmakta her zaman yarar var.
Bence de giderseniz bugünkü halinizi mumla ararsınız.:1no2:

canım haklısın ayrıyken bile karışıyolar.Benim kayınvalidem karışmaz ama.Evde bekar görümcem var herşeye karışır.Bende nişanlıyken kayınvalidemlerinüst katı boşalmıştı.Eşim taşınmamız için çok israr etti hem kirası pahalı.Hemde sürekli iç içe gelene gidene yorum yapacaklar.Evimde yemeğimi yer oturrurumYemek yapmak zormu?erkeklere kolay ne var derler.Eşiminde babası yok benimde annesiyle yakından ilgilenecekmiş.Ozman bende annme yakın ev tutayım dedim.Mesafemiz yakın zaten hergün gidiyoda.Dengeyi kuran erkek israrla isteme.Tutsan bile yemeğini evde yiyin.Mesafe koy

yazdıklarınızı okudum.dün eşimin annesiyle konuşmalarından anladım annesinin oturduğu binadan ev tutmayacağımızı.hiç konuşmadan gittik dün gece.kaynanamda farketti aramızın bozuk olduğunu.en çok ne sinirimi bozuyo biliyomusunuz. kaynanamın sadece eşime söylemesi böyle konuları.biz ev arıyoruz.kaynanam sadece oğluna anlatıyo buırda ev var şurda ev var.sanki ben neysem.ben ve eşim yanyana olsak bile bizim düğünümüzden bahsederken halukun düğünü işte halukun çocuğu olsun ,ve bana anlatıyo sanki ben bakıcı olucam.neyse daha çok mevzu var allah akıl fikir biz gelinlerede sabır versin yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…