Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden sedefin bir resmini eklemeni rica ediyorum.Neymiş, neye benziyormuş bilmek istiyorum.Devleşti gözümüzde.Gerçek mi şehir efsanesi mi bu sedef.Sedef için harcadığın enerjiyi dr gitmek için harcasaydın tedavin tamamlanmış olurdu şimdiye kadar.düğün nezaman.Ben bildim bileli nişanlısın
sedef hamileydi,doğum yapmıştır![]()
yaa bende "sedef hanımla"ilgili diğer konuları okumak istiyorum,ama bulamıyorum,bi tarif edin bu arkadaşın açtığı diğer konulara nasıl ulaşabilirim,acayip merak ettim valla ne yapmış "sedef hanım"bu arkadaşa:18:
bi el atıverin kızlar![]()
sağol canım,dün profiline girilmiyodu offline yazıyodu,sanırım ondan bakamadım,şimdi okudum birazını,geçekten "sedef klasikleri" yada "sedef serisi" desek olur yani,anlam veremedimamanede nin profiline girip açtığım konular diye bölüm var oraya bakarsan bulursun:))
sağol canım,dün profiline girilmiyodu offline yazıyodu,sanırım ondan bakamadım,şimdi okudum birazını,geçekten "sedef klasikleri" yada "sedef serisi" desek olur yani,anlam veremedim![]()