ne desem bilemedim ki just. bu evlilik için çok fedakarlık yaptın. inşallah aklını başına alır, biraz da o elini taşın altına koyar. acele etme, biraz daha zaman ver. belki herşey yoluna girer..
Peki sen de boyle ona olan sevgin bitmis gibi hissettin mi? Ben de daha bu sabah niye yaptim ki diye dusundum
Belki... hayatim o kadar cok belkiye bagli ki. Ben belkilerden yoruldum netlik istiyorum artik.
ben çok aşırı sinirlendiğimde eşimi sevmediğimi, onsuz çok daha rahat ve mutlu yaşayabileceğimi düşünüyorum ve öyle hissediyorum just, ama benimki en fazla 1-2 gün sürüyor.
sonrasında öyle hissettiğim için de pişmanlık hissediyorum. :44:
siz şu anda farklı yerlerde mi kalıyosunuz?
Benimki sinir degil umutsuzluk artik cunku zaten onla da devam etsem mutsuz olucam onsuz da diyorum. Normalde biliyorsun tayin yuzunden ayri yerlerdeyiz dun geldi hala uyuyor icerde iste ben de bi paket sigarayi azimle bitiriyorum
Sadece onsuz nasil dayanicam diye dusunuyorum yoksa bitmesi en mantiklisi biliyorum
Dun gorustuk icimde devam etmeye yonelik bi istek yok ki yolcum ne sarilasim ne opesim gelmedi kendimi cok kotu hissettimo bi adim atmadikca olmaz ki devam edemem ki..
hala sizin bu konudaki düşüncülerizin farkında değil sanırım yada amannn gene sölenir iş tatlıyamı baglanır diue düşünüyor :26:
Tatliya baglanmaz ben basima ne gelse bi iki saate gulmeye baslardim bu kez bi haftadir gulmuyo yuzum. Her Allahin gunu agliyorum ve evet farkinda olmadigi belli zaten. Erkeklere gore hava hep hos. Egoist bencil yaratiklar. Peki ben bu adami unutabilir miyim bosansam? Yeniden hayata gulebilir miyim? Acisi gecer mi? Alisir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?