Biktim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım daha yeni yüzük bakmıyormuydunuz hatta eşin ucuz olmasın diyordu bu borç nerden çıktı şaşırdım valla :26:

kocan kaç yasında şekerim

Problemlerden kaciyor iste yol gosteriyorum dinlemiyor bu kez kendini dagitiyor esim cok icmez her zaman ama boyle problem oldu mu oturup konusmak yerine cocuk gibi kusuyor inatlasiyor falan. Ben her seye ragmen oturup konusalim bak sakin ol dedim sen konus konus dedi ve bunu bilerek yapiyor gercekten sarhos oldugunu falan sanmiyorum. Hatta bazen duymazdan falan geliyor sorularimi. Cevap vermiyor olduresim geliyor. Ha hele sukur ya. Olur dimi. Bazen kendi kendime soruyorum da aldatmiyo siddet yok acaba bosanilmaz mi diye

Aslinda ufak bisey degil size soyleyeyim omur geciyor boyle bu ufak bisey degil ki.. o ilgi olayi bizde de var bi de ustune sen ilgilenmiyosun demiyo mu. Paralel cevaplari var hep biseyi de kabul et sus dimi yok ille uste cikicak.. ben cok yoruldum arkadasim ve aylardir hatta iki yildir ilk kez bi haftadir kafam rahat etti yeminle :) umarim sen benden daha mutlu olursun daha kararlisin zira

just eşin biraz depresif bi insan , dürtsen bu böyle olmaz ya kendine çeki düzen ver ya da ayrılacağız diye faydası olmaz mı ? bu adam seni çok seviyor nihayetinde

Biseyler demekten cok yoruldum guzelim bekliyorum oyle artik

Gercekten sasirdim kizini ozlemeyecek miymis bir yil boyunca neden ayri kalsin cocuk :/ ona ben de seviniyorum zira kendi ruh halim bu kadar yorgunken bir de cocuga yetemezdim. Sizi de tek yoran bu degil sanirim evliliginizde birikmislik var..

Ilk zorluk degil ki bu. Yarginiz cok haksiz olmus. Ben iki yildir mucadele ediyorum. Ben kolaya kacan biri degilim. Onla olabilmek icin nelere gogus gerdim. Sahsen tanri inancim var. Icki ictigimiz karsilikli keyif aldigimiz zamanlar da olmustur kocamla bana gore anormal degil . Ha problemlerden kacip siginmasi anormal geliyor evet

Bagimli degil siginak olarak kullaniyor ve ben sarhos olduguna da inanmiyorum. Rol yapiyor bana. Artik icim aciyor.

yasin cok genc yas farki da var. bu yasa kadar olgunlasmamis adami sen duzeltemezsin. ask sevgi guzel seyler ama inan bir noktadan sonra yetmiyor. benim de cok konum var asigiz diye bitiremedik. ama tukendik. en son ask da bitince ayrilmanin esiginden sirf oglumla esimi ayirmamak icin donduk. 2 ileri 1 geri yasayip gidiyoruz. suan bir karar vermelisin. uyumlu biriyle mutlu bir yasam mi sorunlu biriyle ite-kaka bir iliski mi?

Her sorunda içmekten kolay ne var? Sorunu halledemese de halletmeye çabalasa bile herşey farklı olur. Evlenmeden önce de böyle miydi? 8 ayda mı bu hale geldi? Yoksa gizli kişilik sendromu mu?

Boyleydi zaten bi donem cok guzel toparlamisti evlenmem icin ve sonrasinda yine dagildi insan neyse o oluyor galiba. Halletmeye cabalamayi gectim bari konusabilseydik

O zaman sana sunu soyliyim ayrilarak iyi etmissin geri donmeyi dusunmuyorsun degil mi

Adamin yapisi buysa degismez ki sen de diyorsun 3 yildir boyle diye sIkayet ediyordun

Tesekkur etmek istedim aklimdan gecenleri yazmissiniz :)

boşanma tabiki..
Evlilikte karşındakinin karakterindeki pürüzleri düzeltmek görevdir
ona yardımcı ol..yarı yolda bırakma..

Evet seni de az cok konularindan biliyorum bosanmaya karar veremiyordun benim cocuk bagim da yok . Ama bir daha sever miyim bosanmanin acisini atlatabilir miyim

Aslinda bi haftadir ayriyiz ya nasil kafam rahat nasil anlatamam. Baski yok dirdir yok kavga yok . Sadece nefes almak ve ozgurluk var. Huzur var. Suclu hissetmiyor degilim boyle dusundugum icin ama rahatim evet. Bu aksam gelecekmis konusacakmisiz. Istemiyorum dedim gelicem dedi. Bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…