tarla başında dolaşaydı bence ıçki içmezdi
tercıhı başka bişi olabılırdı
bu arada sokakta içki içilen yerler var.
Senelerdir bu durum zaten ailede içki düşkünlüğünde varGerçekten senin durumunu hiç iyi görmüyorum.biraz silkelenip kendine gelmen lazım.hayatını bi düzene sokman lazım yada bi aile kurman lazım.yoksa sonun hiçte iyi gözükmüyo üzüldüm gerçekten haline allah yardımcın olsun.geçmiş konularını takıp ediyorum.
Ne öyküsü içki hanim..?Senelerdir bu durum zaten ailede içki düşkünlüğünde var
istanbul dısında çok ilde var sokakta içen öğrenci vs kesimi.Nereymis ayol ben bi taksimdeki yerleri biliyom balık restaurantlari fasil falan filan sokakata da eşimle 2 bira aldık taksimden Galata koprusunu yürüyerek geçtik
istanbul dısında çok ilde var sokakta içen öğrenci vs kesimi.
istanbul olarak kadıköyde çok var mahalle aralarında, kaldırımlarda içen. taksimde var tabii.
işte bi köşede takılıp içen çokKaldırım bana ters bacim
ooohh iç iç yarasınSenelerdir bu durum zaten ailede içki düşkünlüğünde var
Bıraksan şu içkiyi .hayatını yoluna koysan yaşında gelmiş temiz birini bulup evlensen çoluk çocuğa karışsan .seni ailende sever mutluda olursun benim fikrimce iyi birine benziyon.sadece hayatını kendin çekilmez yapıyosun.Senelerdir bu durum zaten ailede içki düşkünlüğünde var
Türk gayfesi yada çay iç başka bişey tavsiye etmem
işte bi köşede takılıp içen çokgenelde oturarak içmeyi tercıh edıyorlar.
ucuz kurtulmuşsun bravo devam edersen sonuçları ne olur acep?2 kere taciz ettiler
kadıköyde çay içeni dövüyolarmış ablaistanbul dısında çok ilde var sokakta içen öğrenci vs kesimi.
istanbul olarak kadıköyde çok var mahalle aralarında, kaldırımlarda içen. taksimde var tabii.
Benim yegenim de mi varBende oturuyom da kaldırımda değilhamileyken ne canım cekmistiii alkolik gibi
Benim yegenim de mi var
Benim yegenim de mi var
kım demişkadıköyde çay içeni dövüyolarmış abla
Bende taa ne zamandir raki istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?