babasının durumu kötü ama adam hiç borcu üstüne alınmıyor. eşime sen çektin resmi olarak senin borcun diyor. uçan kuşa borcu var adamın zaten karakter olarak parası olsa bile ödeyecek biri değilBabasının durumu nasıl? Bu konuyu konuştunuz mu,ne diyor tam olarak?
evlilikten önce çekilen kredi ama benim hayatımdan gidiyorEvlilikten önce olan kredilere karışamıyoruz canım malesef aptal saptal bi kavga çıkıyor sonra.
aynen ama çok denedim bunu konuşmayı bi yere varamadım ben kredi bitiyo ztn bu ay. Bu aya kdr hep tartıştım. Evlilikten sonrası ilgilendirirmiş beni. Şu kredi çektirme işlerievlilikten önce çekilen kredi ama benim hayatımdan gidiyor
ne güzel bitiyormuş sizinki. biz daha başlamadık bile ama 3 yıldır 600 civarı kesiliyor icralık olmamak için. az parada değil. torun torun diye deliriyorlar. şeytan diyorki git konuş ben sizin borcunuzu öderken çocuk yapamam diyeaynen ama çok denedim bunu konuşmayı bi yere varamadım ben kredi bitiyo ztn bu ay. Bu aya kdr hep tartıştım. Evlilikten sonrası ilgilendirirmiş beni. Şu kredi çektirme işleri
Aynen git konuş bukadar borç öderken çocuk yapamam dene güzel bitiyormuş sizinki. biz daha başlamadık bile ama 3 yıldır 600 civarı kesiliyor icralık olmamak için. az parada değil. torun torun diye deliriyorlar. şeytan diyorki git konuş ben sizin borcunuzu öderken çocuk yapamam diye
bıktım vallahi tükendim. zerre kadarda değerim yok gözlerindeailelerin sırtını oğullara dayamasına bir örnek daha
Siz sanki mecbursunuz babasının borcunu ödemeye
siz kendınıze değer verinbıktım vallahi tükendim. zerre kadarda değerim yok gözlerinde
evet söyledi. babasının kredi notu borçlarından dolayı düşük olduğu için ona kredi vermediklerini bu sebepten kendisinin çekeceğini ve babasının her ay ödeyeceğini söyledi. hatta babası kredinin ilk bir iki ayını ödememiş ve bize avukattan telefon gelince öğrendik. adam ödemediğini bile söylemedi.nişanlıyken ailesine 50000 lik kredi çektiğini söylemiş miydi
eşin babası için ne diyo peki bu olaydan sonraevet söyledi. babasının kredi notu borçlarından dolayı düşük olduğu için ona kredi vermediklerini bu sebepten kendisinin çekeceğini ve babasının her ay ödeyeceğini söyledi. hatta babası kredinin ilk bir iki ayını ödememiş ve bize avukattan telefon gelince öğrendik. adam ödemediğini bile söylemedi.
asla babasını savunmuyor ama gidip tartışmıyorda. onun aldığı aile terbiyesine göre ne olursa olsun babasına birşey diyemezmişeşin babası için ne diyo peki bu olaydan sonra
o zaman üstteki yorumu yapacaksın. çek elli bin ver ailene onlar saklasın senin paranı. elinizde para olmayınca saçma "terbiyesi" devreye girer belki. kenarda paran olur hem. o yokuşa sürüyosa sen de yokuşa sür. inceldiği yerden kopsun. ailene de anlat olayı. para verme olayını da düşün o da görsün parasızlığıasla babasını savunmuyor ama gidip tartışmıyorda. onun aldığı aile terbiyesine göre ne olursa olsun babasına birşey diyemezmiş
İlla özel okul şart mı ne saçma bır düşünce . Devlet okulunda okuyup harıka yere gelen insanlar var . Benım kuzenım kendı çalışmasıyla düzgün ders çalışırdı boğazıcını kazandı şimdi de gayet rahat yasıyor . Şu özel okul merakı cok ama cok saçma . Arastırılp gayet guzel okula gıdebılır bir çocuk anne babasının yetıstırmesı önemli . Size sitem degıl bazen görüyorum böyle yazılar söylemek ıstedım sadeceÇok haklısın. Çocuğun olsa ayda 1000 tl ye özel okula yazdırırsın. Bu erkekler evlenmesin. Ailesinin sorumluluğunu alamıyorlar. Vallaha ömür boyu böyle gidecekse boşanılır. Yok sadece bu 70000 tl sonra artık kendimize çalışacağızdiyorsan dişini sık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?