- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.121
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
-
Bizim okulda da idare sınıf annelerini öğretmenlerin önünde tutardı ve sık sık hediyeler geziler düzenlenir onlar için. Diğer velilere iletişimi en iyi onlar yürütüyor diye düşünüyorum bir etkinlik yapılacaksa velileri çok güzel organize ediyorlar mesela. Ve zamanlarından fedakarlıkla bu işi yapıyorlar bir çıkarları olduğunu düşünmüyorum.Selam arkadaşlar bu ara okul ve öğretmen konuları populer k.k da okulların açılması yaklaştığı için.Ben de sınıf annelerinden muzdaribim.resmen bıktım okuldan eğitimden soğudum.Herşeyi yönetmek istiyorlar bazı velileri etraflarına toplayıp pohpohlanmak istiyorlar.Allahın her günü sınıftalar bunlar.sadece onlar izin almadan ellerini kollarını sallayarak güvenlikten geçip okula giriyorlar sınıfa giriyorlar.Kendi aralarının iyi olduğu velilere ayrıcalık yapmak istiyorlar.Okula ve sınıfa para topladıkları için okul yönetimi sevmese de bunlara göz yumuyor.bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum.Yasak yahu yasaklanmış demek ki çok sorunlar yaşanmış neden ısrarla sınıf anneliği.her çocuğun iyi kötü bir annesi var 2. anne istemiyoruz yahuuu
Size kesinlikle katılıyorum. Hele aralarinda bilgisiz olup ortaya atlayanlari oluyor. Bir meslek zannedenler bile var. Annemde bi ara yapmisti en sonunda hepsiyle tartışıp ayrılmıştı ne gereksiz ne amacsiz bir uygulama. Kuzenimin toplantilarina giderken bayagi ayrımcılığı sezmistim onlarla arayi iyi tutmaya calisan anneler bile var. Öğretmene yemektir danteldir biseyler getirirler sinir bozucu.Selam arkadaşlar bu ara okul ve öğretmen konuları populer k.k da okulların açılması yaklaştığı için.Ben de sınıf annelerinden muzdaribim.resmen bıktım okuldan eğitimden soğudum.Herşeyi yönetmek istiyorlar bazı velileri etraflarına toplayıp pohpohlanmak istiyorlar.Allahın her günü sınıftalar bunlar.sadece onlar izin almadan ellerini kollarını sallayarak güvenlikten geçip okula giriyorlar sınıfa giriyorlar.Kendi aralarının iyi olduğu velilere ayrıcalık yapmak istiyorlar.Okula ve sınıfa para topladıkları için okul yönetimi sevmese de bunlara göz yumuyor.bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum.Yasak yahu yasaklanmış demek ki çok sorunlar yaşanmış neden ısrarla sınıf anneliği.her çocuğun iyi kötü bir annesi var 2. anne istemiyoruz yahuuu
çıkarları maddi değil ki zaten tam tersi kendi ceplerinden de çıkıyor.ama kendilerini okul çalışanı gibi görüyorlar ilkokul diplomalarıyla .okulun içinde hergün ne işleri var.whatsap ta öğretmen gibi yazıyorlar resmi dille duyurulur bildirilir vs. diyeBizim okulda da idare sınıf annelerini öğretmenlerin önünde tutardı ve sık sık hediyeler geziler düzenlenir onlar için. Diğer velilere iletişimi en iyi onlar yürütüyor diye düşünüyorum bir etkinlik yapılacaksa velileri çok güzel organize ediyorlar mesela. Ve zamanlarından fedakarlıkla bu işi yapıyorlar bir çıkarları olduğunu düşünmüyorum.
Oo sizinkiler fenaymış yalnız. İadere müdahale etmedikçe bir şey yapılamaz sanırım bu duruma. Öğretmenlerin sınıf annesiyle kötü olması da öğrencileri olumsuz etkiler. Büyük bir sorun yoksa görmezden gelinebilir bence.çıkarları maddi değil ki zaten tam tersi kendi ceplerinden de çıkıyor.ama kendilerini okul çalışanı gibi görüyorlar ilkokul diplomalarıyla .okulun içinde hergün ne işleri var.whatsap ta öğretmen gibi yazıyorlar resmi dille duyurulur bildirilir vs. diyebunların çocukları öğretmenden fala not falan almıyor ama diğer çocuklararasında popuper olup diğer çocuklara üstünlük taslıyorlar hocam
Elbette hepsi aynı değildir ama öğrencilik hayatımda hiçbir işe yaradıklarını görmedim. Öğretmen varken bile haddini aşıp çocukların arasındaki iletişime müdahalede bulunan, samimi olduğu velilerin çocuklarına karşı gereksiz bir şekilde korumacı olup diğer çocuklara karşı ise acımasız olan, öğretmene hediye altında gereksiz yere para toplayan ve parayı veremeyen çocukları asla anlamayan sınıf annelerine şahit oldum. Bence olmasa da olurlarSelam arkadaşlar bu ara okul ve öğretmen konuları populer k.k da okulların açılması yaklaştığı için.Ben de sınıf annelerinden muzdaribim.resmen bıktım okuldan eğitimden soğudum.Herşeyi yönetmek istiyorlar bazı velileri etraflarına toplayıp pohpohlanmak istiyorlar.Allahın her günü sınıftalar bunlar.sadece onlar izin almadan ellerini kollarını sallayarak güvenlikten geçip okula giriyorlar sınıfa giriyorlar.Kendi aralarının iyi olduğu velilere ayrıcalık yapmak istiyorlar.Okula ve sınıfa para topladıkları için okul yönetimi sevmese de bunlara göz yumuyor.bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum.Yasak yahu yasaklanmış demek ki çok sorunlar yaşanmış neden ısrarla sınıf anneliği.her çocuğun iyi kötü bir annesi var 2. anne istemiyoruz yahuuu
o kadar la bıraksalar .sınıf whatsabına sadece kendi yazmak istiyordu yahuu .sen yazınca da özelden uyarıyordu yetkili merciii gibi.velileri de 2 ye 3 e bölüyorlar sınıf annesini sevenler ve sevmeyenler diye sizce normal mi buBiz ilkokuldayken vardı sınıf annesi. Öğretmene yardım ediyordu işte. Piknik, yerli malı gibi etkinliklerde ortamı ayarlıyordu. Benim annem çalışıyordu , okula gelemiyordu. O bayan ev hanımıydı, evi okula yakındı, küçük çocuğu yoktu, vakti vardı yani. Bence sıkıntı yok. Öğretmen mesafeyi ayarladıktan sonra bence verimli olabilecek bir merci...
kırk yıllık öğretmen çocuklarıyız biz bile korkar olmuşuz ha ha haOkul aile birligi baskanindan sikayetci olan var miydi,o benim de
Sakasi bir yana bizim zamanimizdaki sinif anneleri pek cirkef olurdu. 36 yasindayim su an,o zamanlar it gibi korkardim sinif annelerinden ahahahah yaaa hey gidi cocukluk
Böyleleri bir baltaya sap olamamış, kendisini önemli bir insan gibi hissetmek isteyen aşağılık kompleksli insanlaro kadar la bıraksalar .sınıf whatsabına sadece kendi yazmak istiyordu yahuu .sen yazınca da özelden uyarıyordu yetkili merciii gibi.velileri de 2 ye 3 e bölüyorlar sınıf annesini sevenler ve sevmeyenler diye sizce normal mi bu
kadın benimle tartışınca hışımla sınıfa girmiş kızıma seni de sevmiyorum anneni de demiş.kızım da sevmiyor o günden beriOkul aile birligi baskanindan sikayetci olan var miydi,o benim de
Sakasi bir yana bizim zamanimizdaki sinif anneleri pek cirkef olurdu. 36 yasindayim su an,o zamanlar it gibi korkardim sinif annelerinden ahahahah yaaa hey gidi cocukluk
ev hanımı bile olsan her gün arabana atlayıp okula gelmesin değil mi maddi bir çıkar da yok iş meslek değil.kitap oku kursa katıl yürüyüş yap .ha çocukları seviyor gönüllü kısmına inanırdım da kızıma sınıfın ortasında benle tartışmasından haberi bile yokken seni de sevmiyorum anneni de diyen insanın çocuk sevgisi ta şurda kalsınnnBöyleleri bir baltaya sap olamamış, kendisini önemli bir insan gibi hissetmek isteyen aşağılık kompleksli insanlar
ben 11 yıldır öğretmen değilim sadece veliyim 4 yıldır .bu kadınlar resmen beni okuldan eğitimden soğuttular.ilk kez kızımın okulunda gördüm yasak ta devlet tarafından ama iyi laftan anlamıyorlar sanki okulda bir hakları varmış gibi davranıyorlar görseniz.tüm veliler eşit olmalı halbuki ister eğitimli ister eğitimsiz ister zengin ister fakir olsun sınıf annesi ne yahuuu kimsesiz çocuklar yurdu mu oldu okullarımızDevlet okulunda mı öğretmensiniz Özel demi? Sınır çizmesseniz hadlerini bilmezler..
Zaten ogretmen var sınıf annesini hiç anlamadım anlamıorumdaSelam arkadaşlar bu ara okul ve öğretmen konuları populer k.k da okulların açılması yaklaştığı için.Ben de sınıf annelerinden muzdaribim.resmen bıktım okuldan eğitimden soğudum.Herşeyi yönetmek istiyorlar bazı velileri etraflarına toplayıp pohpohlanmak istiyorlar.Allahın her günü sınıftalar bunlar.sadece onlar izin almadan ellerini kollarını sallayarak güvenlikten geçip okula giriyorlar sınıfa giriyorlar.Kendi aralarının iyi olduğu velilere ayrıcalık yapmak istiyorlar.Okula ve sınıfa para topladıkları için okul yönetimi sevmese de bunlara göz yumuyor.bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum.Yasak yahu yasaklanmış demek ki çok sorunlar yaşanmış neden ısrarla sınıf anneliği.her çocuğun iyi kötü bir annesi var 2. anne istemiyoruz yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?