bıktımm yahuu

27 yaşimdayim sinif annesi muhabbetlerini hala hatirliyorum ilkokuldan. 🙄
2 tane yalaka kadin vardi bizde sabahtan aksama okulda dururlar hocayi doyururlar, herşeyde de kendi cocuklarini öne cikarirlardi.

Ben de gariban kurdele alicam diye bitarafimi yirtardim, önde dans edicem diye emek verirdim ama sinif annelerinin veletleri dururken benim gibi vardiyali çalişip toplantilara zor gelen velinin cocugunu elbet sallamazlardi. 😂😂😂 Erken hayat dersleri 1253728282 😁

27 yaşimdayim sinif annesi muhabbetlerini hala hatirliyorum ilkokuldan. 🙄
Yalak 2 kadin vardi sabahtan aksama okulda dururlar hocayi doyururlar, herşeyde kendi cocuklarini öne cikarirlardi. Ben de kurdele alicam diye bitarafimi yirtardim, önde dans edicem diye emek verirdim ama sinif annelerinin veletleri dururken benim gibi vardiyali çalişip toplantilara zor gelen velinin cocugunu elbet sallamazlardi. 😂😂😂 Erken hayat dersleri 1253728282 😁
sınıf babası da var ama ondan memnun herkes demek ki sorun kadınlarda dedikodu çekememezlik hırs erkekler de daha az galiba

sınıf babası da var ama ondan memnun herkes demek ki sorun kadınlarda dedikodu çekememezlik hırs erkekler de daha az galiba

Katiliyorum illa sinif birşeyi olacaksa babasi olsun bari. 😂 Kaç tane adam sabahtan akşama okul bahcesinde durup dedikodu ister, ogretmene oglenleri kısır kek yapmak ister zaten. 😬

ben 11 yıldır öğretmen değilim sadece veliyim 4 yıldır .bu kadınlar resmen beni okuldan eğitimden soğuttular.ilk kez kızımın okulunda gördüm yasak ta devlet tarafından ama iyi laftan anlamıyorlar sanki okulda bir hakları varmış gibi davranıyorlar görseniz.tüm veliler eşit olmalı halbuki ister eğitimli ister eğitimsiz ister zengin ister fakir olsun sınıf annesi ne yahuuu kimsesiz çocuklar yurdu mu oldu okullarımız
Muhataap olmassan bu kadar sıkıntı çekmezsin. Sadece ödev ve kızın ile alakalı bilgi al sonra çekil. Bu Tür kadınların zirve noktasıdır. Okul bitince zirveden inerler aşağı 😂

Selam arkadaşlar bu ara okul ve öğretmen konuları populer k.k da okulların açılması yaklaştığı için.Ben de sınıf annelerinden muzdaribim.resmen bıktım okuldan eğitimden soğudum.Herşeyi yönetmek istiyorlar bazı velileri etraflarına toplayıp pohpohlanmak istiyorlar.Allahın her günü sınıftalar bunlar.sadece onlar izin almadan ellerini kollarını sallayarak güvenlikten geçip okula giriyorlar sınıfa giriyorlar.Kendi aralarının iyi olduğu velilere ayrıcalık yapmak istiyorlar.Okula ve sınıfa para topladıkları için okul yönetimi sevmese de bunlara göz yumuyor.bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum.Yasak yahu yasaklanmış demek ki çok sorunlar yaşanmış neden ısrarla sınıf anneliği.her çocuğun iyi kötü bir annesi var 2. anne istemiyoruz yahuuu
Her toplantıda müdür bey tekrarlıyor. Mutlaka sınıf annesi seçin diye. Ben bir öğretmen olarak sınıf annesi kavramından hiç hoşlanmıyorum. Sanırım amaç şu, mesela ben ingilizce test kitabı aldırmak istiyorum, ben söylemeyeceğim bu istediğimi, ben sınıf annesine söyleyeceğim, o diğer velilere söyleyip para toplayacak. Böylece şikayet olursa, öğretmen istemedi, sınıf annesi istedi oluyor

öğretmenler velilerle belli bir mesafede olmalı samimi asla olmamalı.annem öğretmenken ben de aynı okuldaydım öğretmenler odasın da oturmamı asla istemezdi diğer çocuklar ayrıcalıklı sanmasın diye.kendi öğretmenim de asla ayrıcalık yapmazdı düşük notta verirdi yeri gelince kızardı da .olması gereken bu .öğrencilerle öğretmen kaynaşmalı veliyle öğretmen değil :KK48:

Her toplantıda müdür bey tekrarlıyor. Mutlaka sınıf annesi seçin diye. Ben bir öğretmen olarak sınıf annesi kavramından hiç hoşlanmıyorum. Sanırım amaç şu, mesela ben ingilizce test kitabı aldırmak istiyorum, ben söylemeyeceğim bu istediğimi, ben sınıf annesine söyleyeceğim, o diğer velilere söyleyip para toplayacak. Böylece şikayet olursa, öğretmen istemedi, sınıf annesi istedi oluyor
öğretmen kaynak kitap tabi ki isteyebilir alıyoruz da severek çocuk 8 yaşından büyükse okula kitap parasını kendi getirebilir öğretmenine verir olur biter aracıya ihtiyacımız yok pazarda ki aracılar komisyoncular gibi

Orta öğretim öğretmeniyim bu yüzden görmedim sınıf annesinin çirkefliği sanırım ama çok duydum hatta iki kızım var düşünüyorum okula gidince onlar biz napacağız ben birde fazla doğrucuyum böyle bir sisteme ciddi kızıyorum çok netim bazı durumlara naparız bilmem.

onlar da var.mesela gezilerde 3 4 veli daha gidiyor çocuklara göz kulak olup wc yemek ihtiyaçlarını gidermek için.ama sınıf annesi kendi samimi olduklarıyla gitmek istiyor gibi gibi.ayrımcılık diz boyu yani
Yırtık olacaksın ozaman. Lafa laf paya pay esirgeme lafını yapıştır gitsin

Orta öğretim öğretmeniyim bu yüzden görmedim sınıf annesinin çirkefliği sanırım ama çok duydum hatta iki kızım var düşünüyorum okula gidince onlar biz napacağız ben birde fazla doğrucuyum böyle bir sisteme ciddi kızıyorum çok netim bazı durumlara naparız bilmem.
aman hocam benim gibi şu yanlış bu yanlış derseniz birkaç düşman edinirsiniz ilk aydan :KK48: eşim engelledi yok sa ben çoktann heryere şikayet etmiştim bunları.bu sene o da engelleyemez okulun için de dövecekti kadın beni geçenyıl da bir erkek öğretmen engelledi o derece yaniii.

kızımın eski öğretmeni mükemmel bir öğretmendi 2 veli ve entrikalar yüzünden kadın emekli oldu özel okula geçti .bana da rastlaştığımız da ben kendimi kurtardım sen de kaç kurtar dedi .bu sene kurtuluyorummm lay layy layyy

Yorumlara çok güldüm :)))
bizim sınıf annesi çok iyi ya ego sorunu yok. Yalnız sınıfimizdaki bikac veli burada anlatılan sınıf annesi kategorisinde.. onlara ne oluyor onu anlamadım :))) yani her sınıfta var böyle tipler demekki illa sınıf annesi mertebesine ulaşması gerekmiyor normal veli olarak da yapacaklarını yapıyorlar :))))

Back
X