- 10 Ekim 2014
- 32.604
- 146.618
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
-
sınıf babası da var ama ondan memnun herkes demek ki sorun kadınlarda dedikodu çekememezlik hırs erkekler de daha az galiba27 yaşimdayim sinif annesi muhabbetlerini hala hatirliyorum ilkokuldan.
Yalak 2 kadin vardi sabahtan aksama okulda dururlar hocayi doyururlar, herşeyde kendi cocuklarini öne cikarirlardi. Ben de kurdele alicam diye bitarafimi yirtardim, önde dans edicem diye emek verirdim ama sinif annelerinin veletleri dururken benim gibi vardiyali çalişip toplantilara zor gelen velinin cocugunu elbet sallamazlardi.Erken hayat dersleri 1253728282
allah sabır versin valla okurken darlandımm
sınıf babası da var ama ondan memnun herkes demek ki sorun kadınlarda dedikodu çekememezlik hırs erkekler de daha az galiba
Muhataap olmassan bu kadar sıkıntı çekmezsin. Sadece ödev ve kızın ile alakalı bilgi al sonra çekil. Bu Tür kadınların zirve noktasıdır. Okul bitince zirveden inerler aşağıben 11 yıldır öğretmen değilim sadece veliyim 4 yıldır .bu kadınlar resmen beni okuldan eğitimden soğuttular.ilk kez kızımın okulunda gördüm yasak ta devlet tarafından ama iyi laftan anlamıyorlar sanki okulda bir hakları varmış gibi davranıyorlar görseniz.tüm veliler eşit olmalı halbuki ister eğitimli ister eğitimsiz ister zengin ister fakir olsun sınıf annesi ne yahuuu kimsesiz çocuklar yurdu mu oldu okullarımız
Her toplantıda müdür bey tekrarlıyor. Mutlaka sınıf annesi seçin diye. Ben bir öğretmen olarak sınıf annesi kavramından hiç hoşlanmıyorum. Sanırım amaç şu, mesela ben ingilizce test kitabı aldırmak istiyorum, ben söylemeyeceğim bu istediğimi, ben sınıf annesine söyleyeceğim, o diğer velilere söyleyip para toplayacak. Böylece şikayet olursa, öğretmen istemedi, sınıf annesi istedi oluyorSelam arkadaşlar bu ara okul ve öğretmen konuları populer k.k da okulların açılması yaklaştığı için.Ben de sınıf annelerinden muzdaribim.resmen bıktım okuldan eğitimden soğudum.Herşeyi yönetmek istiyorlar bazı velileri etraflarına toplayıp pohpohlanmak istiyorlar.Allahın her günü sınıftalar bunlar.sadece onlar izin almadan ellerini kollarını sallayarak güvenlikten geçip okula giriyorlar sınıfa giriyorlar.Kendi aralarının iyi olduğu velilere ayrıcalık yapmak istiyorlar.Okula ve sınıfa para topladıkları için okul yönetimi sevmese de bunlara göz yumuyor.bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum.Yasak yahu yasaklanmış demek ki çok sorunlar yaşanmış neden ısrarla sınıf anneliği.her çocuğun iyi kötü bir annesi var 2. anne istemiyoruz yahuuu
mecbur oluyorsun maalesef bazı konulardaMuhataap olmassan bu kadar sıkıntı çekmezsin. Sadece ödev ve kızın ile alakalı bilgi al sonra çekil. Bu Tür kadınların zirve noktasıdır. Okul bitince zirveden inerler aşağı
Gezi tiyatro vs etkinlikler için mi?mecbur oluyorsun maalesef bazı konularda
öğretmen kaynak kitap tabi ki isteyebilir alıyoruz da severek çocuk 8 yaşından büyükse okula kitap parasını kendi getirebilir öğretmenine verir olur biter aracıya ihtiyacımız yok pazarda ki aracılar komisyoncular gibiHer toplantıda müdür bey tekrarlıyor. Mutlaka sınıf annesi seçin diye. Ben bir öğretmen olarak sınıf annesi kavramından hiç hoşlanmıyorum. Sanırım amaç şu, mesela ben ingilizce test kitabı aldırmak istiyorum, ben söylemeyeceğim bu istediğimi, ben sınıf annesine söyleyeceğim, o diğer velilere söyleyip para toplayacak. Böylece şikayet olursa, öğretmen istemedi, sınıf annesi istedi oluyor
onlar da var.mesela gezilerde 3 4 veli daha gidiyor çocuklara göz kulak olup wc yemek ihtiyaçlarını gidermek için.ama sınıf annesi kendi samimi olduklarıyla gitmek istiyor gibi gibi.ayrımcılık diz boyu yaniGezi tiyatro vs etkinlikler için mi?
Yasini basini almis koadin kiziniza bunumu soyledi cidden. Gulsem mi agladam mi bilemedimkadın benimle tartışınca hışımla sınıfa girmiş kızıma seni de sevmiyorum anneni de demiş.kızım da sevmiyor o günden beri
Ne büyük bir kayıpkadın benimle tartışınca hışımla sınıfa girmiş kızıma seni de sevmiyorum anneni de demiş.kızım da sevmiyor o günden beri
Yırtık olacaksın ozaman. Lafa laf paya pay esirgeme lafını yapıştır gitsinonlar da var.mesela gezilerde 3 4 veli daha gidiyor çocuklara göz kulak olup wc yemek ihtiyaçlarını gidermek için.ama sınıf annesi kendi samimi olduklarıyla gitmek istiyor gibi gibi.ayrımcılık diz boyu yani
aman hocam benim gibi şu yanlış bu yanlış derseniz birkaç düşman edinirsiniz ilk aydanOrta öğretim öğretmeniyim bu yüzden görmedim sınıf annesinin çirkefliği sanırım ama çok duydum hatta iki kızım var düşünüyorum okula gidince onlar biz napacağız ben birde fazla doğrucuyum böyle bir sisteme ciddi kızıyorum çok netim bazı durumlara naparız bilmem.
kızımın eski öğretmeni mükemmel bir öğretmendi 2 veli ve entrikalar yüzünden kadın emekli oldu özel okula geçti .bana da rastlaştığımız da ben kendimi kurtardım sen de kaç kurtar dedi .bu sene kurtuluyorummm lay layy layyyOrta öğretim öğretmeniyim bu yüzden görmedim sınıf annesinin çirkefliği sanırım ama çok duydum hatta iki kızım var düşünüyorum okula gidince onlar biz napacağız ben birde fazla doğrucuyum böyle bir sisteme ciddi kızıyorum çok netim bazı durumlara naparız bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?