bıktımm yahuu

Öğretmen dengeyi ayarladığı sürece çok faydalı oluyorlar bence. Bizim sinif annelerine hep dua ediyorum. Allah razı olsun. Terleyen çocukların sırtına peçete koyarlar, beslenmesini unutana yiyecrk alırlar, malzemesi olmayana temin ederler...
sevdiğim bir üyesiniz ama yazdıklarınızın hiç birine katılamayacağım.kreş mi orası da terleyen çocuğun sırtına peçete konacak beslenmesi de ailesinin sorumluluğudur başka velinin değil.çocuklarımızı kendi öz bakım ve bazı ihtiyaçlarını kendileri giderecek şekilde yetiştirmeliyiz .ha büyük bir kaza olur okulda o zaman tüm veliler yardımcı olsun amenna.dergah mı ki orası dua edeyim başka veliye.resmi bir eğitim kurumu

kardeşimin sınıfındaki sınıf anneleri korkunçtu ya, gerçekten de iş gücü olmayan dedikoducu kadınlardı, sınıf annesi , yardımcısı ve onun yedeği vardı.birinin kumaş üzerine ufak çaplı şirketi varmış diye sürekli masa örtüsü ve perde alırlardı sınıfa.kendi gezmek istedikleri yerlere (0 şaka) gezi yaparlardı,motivasyon etkinliği diye para toplayıp sınıfı geziye götürmüşlerdi pikniğimsi , çocuklara yumurta peynir sandviç dağıtmışlardı kendilerine ızgara şiş gelmişti.Bi de çirkeflerdi ayyyy sınıf babalarının tapulu malı gibi gün içinde girer çocuklara kalk şurayı sil burayı süpür şunu ordan kaldır diye emir veriyolardı.kabus gibi bi seneydi ya sonraki sene değiştiler bi de surat yapmışlardı neyi eksik etmişlermişmiş.
amanın beterin beteri varmış

kardeşimin sınıfındaki sınıf anneleri korkunçtu ya, gerçekten de iş gücü olmayan dedikoducu kadınlardı, sınıf annesi , yardımcısı ve onun yedeği vardı.birinin kumaş üzerine ufak çaplı şirketi varmış diye sürekli masa örtüsü ve perde alırlardı sınıfa.kendi gezmek istedikleri yerlere (0 şaka) gezi yaparlardı,motivasyon etkinliği diye para toplayıp sınıfı geziye götürmüşlerdi pikniğimsi , çocuklara yumurta peynir sandviç dağıtmışlardı kendilerine ızgara şiş gelmişti.Bi de çirkeflerdi ayyyy sınıf babalarının tapulu malı gibi gün içinde girer çocuklara kalk şurayı sil burayı süpür şunu ordan kaldır diye emir veriyolardı.kabus gibi bi seneydi ya sonraki sene değiştiler bi de surat yapmışlardı neyi eksik etmişlermişmiş.
Huzuru eksik etmişler daha neyi eksiltcekler:KK70:

Huzuru eksik etmişler daha neyi eksiltcekler:KK70:
DZJTu0wXUAUr2sk.jpg

O kadar çok perde ve masa örtüsü değişti ki kadının kocası arabayı değiştirdi lkskanakldnsad :D :D

siz de sınıf annesisiniz galiba.hayır hiç bir veli çok önemli şeyler olmadıkça kaza gibi mesela okula da sınıfa da girmemeli diyorum ben
Sınıf annesi değil Öğretmenim son 5 yıldır Sınıf Annesi seçerim çok da iyi oluyor. Resmen elim kolum.. Bütün para işlerini,gezileri hallederler..

Özellikle para işlerine karışmak istemem o konuda özellikle sınıf temsilcisi şart..

Ayrıca sizin şikayet ettiğiniz profilde ki sınıf annelerine tavizi Öğretmen vermese o davranışları sergilemezler.

Ben sene başı seçtiğim velilerle konuşurum. Bütün veliler ve öğrencilere aynı mesafeden yaklaşacaksınız, ayırım, gruplaşma asla olmamalı diyorum ve şimdiye kadar hiç sıkıntı yasamadık.

DZJTu0wXUAUr2sk.jpg

O kadar çok perde ve masa örtüsü değişti ki kadının kocası arabayı değiştirdi lkskanakldnsad :KK70: :KK70:
bizdekiler de maddi çıkar yok tam tersi kendi ceplerinden gidiyor biraz da .statü hırsı ego kasma liderlik yapma duygusu vs. şeyler var psikolog olsa aramızda daha iyi açıklardı.birileri bunlara devamlı ayy çok sağolll ay allah razıı olsun desin dursun istiyorlar. :KK48: çocukluklarına inmek lazım vakaların

sevdiğim bir üyesiniz ama yazdıklarınızın hiç birine katılamayacağım.kreş mi orası da terleyen çocuğun sırtına peçete konacak beslenmesi de ailesinin sorumluluğudur başka velinin değil.çocuklarımızı kendi öz bakım ve bazı ihtiyaçlarını kendileri giderecek şekilde yetiştirmeliyiz .ha büyük bir kaza olur okulda o zaman tüm veliler yardımcı olsun amenna.dergah mı ki orası dua edeyim başka veliye.resmi bir eğitim kurumu
Teşekkür ederim.
Ben zor durumumda bana yardımcı olan kişilere hep dua ederim.
Terleme konusunda evet haklısınız olmayabilir. Ama ben iş saatleri okul saatleri konusunda sorun yasiyorum. Yoğun çalışıyorum. Unuttuğum şeyler olabiliyor. Veya yetisemedigim zamanlar, Katılamadığım etkinlikler. Benim durumumda başka veliler de oluyor. Bu zamanlarda ulaşabileceğim yardımcı olacak bir kişinin olması güzel bir durum.

Selam arkadaşlar bu ara okul ve öğretmen konuları populer k.k da okulların açılması yaklaştığı için.Ben de sınıf annelerinden muzdaribim.resmen bıktım okuldan eğitimden soğudum.Herşeyi yönetmek istiyorlar bazı velileri etraflarına toplayıp pohpohlanmak istiyorlar.Allahın her günü sınıftalar bunlar.sadece onlar izin almadan ellerini kollarını sallayarak güvenlikten geçip okula giriyorlar sınıfa giriyorlar.Kendi aralarının iyi olduğu velilere ayrıcalık yapmak istiyorlar.Okula ve sınıfa para topladıkları için okul yönetimi sevmese de bunlara göz yumuyor.bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum.Yasak yahu yasaklanmış demek ki çok sorunlar yaşanmış neden ısrarla sınıf anneliği.her çocuğun iyi kötü bir annesi var 2. anne istemiyoruz yahuuu
Sınıf anneliğini fazla ciddiye alan bir hanımefendi banada illallah ettirmişti kızım ana sınıfına başladığında. Etrafına samimi olduğu kişileri toplayıp kafasına göre iş yapıyordu.

Sınıf annesi değil Öğretmenim son 5 yıldır Sınıf Annesi seçerim çok da iyi oluyor. Resmen elim kolum.. Bütün para işlerini,gezileri hallederler..

Özellikle para işlerine karışmak istemem o konuda özellikle sınıf temsilcisi şart..

Ayrıca sizin şikayet ettiğiniz profilde ki sınıf annelerine tavizi Öğretmen vermese o davranışları sergilemezler.

Ben sene başı seçtiğim velilerle konuşurum. Bütün veliler ve öğrencilere aynı mesafeden yaklaşacaksınız, ayırım, gruplaşma asla olmamalı diyorum ve şimdiye kadar hiç sıkıntı yasamadık.
saçmalık.bir veli bir öğretmenin neden eli kolu olsun.çok kalabalık sınıflar olsa belki biraz anlarım da 24 kişiyi eğitimce ve ruhen madden doyuramıyorsa bir öğretmen yapmasın o mesleği.eskiden nasıl yapıyormuş öğretmenler .evde çamaşır bulaşık makinesi yokken yapmışlar kadın öğretmenler bir de üstelik okulda yorulup eve koşup bir de soba yakmışlar

Öğretmen dengeyi ayarladığı sürece çok faydalı oluyorlar bence. Bizim sinif annelerine hep dua ediyorum. Allah razı olsun. Terleyen çocukların sırtına peçete koyarlar, beslenmesini unutana yiyecrk alırlar, malzemesi olmayana temin ederler...
Evet bizim annemiz de öyle. Ama annenin seçimi iyi olmalı. Bir yerde sap olamamanın ezikliği ile Sınıf annesi oldum diye etiket aldım havasında olmamalı. Sınıf annesi özellikle 1. Ve 2. Sınıflarda gerekli. Ama nerede müdahale edeceğini öğretmen ayarlamalı. Öğretmen tüm yetki onda gibi davranmamalı. Olgun bir kadın olduktan sonra çok da güzel iş beceriyor. Sınır konmalı, hadsiz insan her yerde var

Evet bizim annemiz de öyle. Ama annenin seçimi iyi olmalı. Bir yerde sap olamamanın ezikliği ile Sınıf annesi oldum diye etiket aldım havasında olmamalı. Sınıf annesi özellikle 1. Ve 2. Sınıflarda gerekli. Ama nerede müdahale edeceğini öğretmen ayarlamalı. Öğretmen tüm yetki onda gibi davranmamalı. Olgun bir kadın olduktan sonra çok da güzel iş beceriyor. Sınır konmalı, hadsiz insan her yerde var
sınırlar bir süre sonra kalkıyor işte.ben anaokulunda da şunu duydum başka bir sınıf annesinden:ayyy benim müdürle aram çok iyi.yav bir velinin okul müdürüyle arası nasıl iyi olur amaç ne çıkar neee

saçmalık.bir veli bir öğretmenin neden eli kolu olsun.çok kalabalık sınıflar olsa belki biraz anlarım da 24 kişiyi eğitimce ve ruhen madden doyuramıyorsa bir öğretmen yapmasın o mesleği.eskiden nasıl yapıyormuş öğretmenler .evde çamaşır bulaşık makinesi yokken yapmışlar kadın öğretmenler bir de üstelik okulda yorulup eve koşup bir de soba yakmışlar
24 kişilik sınıf nerde var acaba merak ettim?
Bahsettiğiniz okul Özel okul olmalı..

Neden bir veli Öğretmene destek olmasın,eli kolu olmasın sizi rahatsız eden ne?

Temsilci seçmek Öğretmenin insiyatifinde ben tercih ediyorum..

Hani eskiden diyorsunuz ya..işte o dönemin velisi de yok artık ellerinden gelse öğretmenin tepesinden inmezler, para mevzusu olsa acaba öğretmen cebe mı atıyor olur, saygı desen ehh..

Yine diyorum eğer ki sınıf annesi seçilen veli her şeyi abartıyorsa buna tavizi veren Öğretmendir..
Öğretmen zamanın da gerekli önlemi alırsa Veli nerede duracağını bilir!

sınırlar bir süre sonra kalkıyor işte.ben anaokulunda da şunu duydum başka bir sınıf annesinden:ayyy benim müdürle aram çok iyi.yav bir velinin okul müdürüyle arası nasıl iyi olur amaç ne çıkar neee
Tabi ki siz de gorduklerinize göre konuşuyorsunuz. Bize iyi insanlar denk gelmis

Gecen sene oğlum anasınıfındayken çalışan tek anne bendim ve benim katilamadigim bir toplantida beni sınıf annesi seçmişler. :eek:Ertesi gece whatsapptan diger veliler grup kurmus benide eklemisler gece saat 2 ye kadar bipbip öttü telefon. ertesi gün whatsap gruptan çıktim beni bütün veliler kınadı :dondurma:. sonrasindada para toplama mevzusu oldu . bende ; ben kimseden zoraki para isteyemem durumu olan var olmayan var diyince beni sınıf anneliginden attılar :KK49:

Ben ilk okula başladığımda birisi1 diğeri 2 yaşında olan 2 kardeşim vardı ve annem hiçbir zaman veli toplantılarına gelemezdi. Sınıf annesinin kızlarının ise havasından yanına yaklaşılmazdı ve hep keşke benim annem de sınıf annesi olsa derdim, çünkü öğretmenler bariz ayırım yaparlardı. Çocuğum olursa sınıf anneliği de yapacağım okul aile birliğine de gireceğim derdim hep ve oğlumun kreşinde ikinci dönem öğretmen artık toplu organzayonlarda sıkıntı oluyor bir sınıf annesi belirleyelim dedi baktım kimse istemiyor ben olabilirim dedim ki tabi ki herkes gibi ben de çalışıyordum. Ama asla sınıfımızda kutuplaşma vs olmadı ki zaten kreş yani ne olabilir bana da çok iş düşmedi zaten sadece yerli malı haftasında falan kim ne getirebilir onun çetelesi vs. Ama görümcem de bir kolejde anaokulunda öğretmen bıktım velilerden diyor.

24 kişilik sınıf nerde var acaba merak ettim?
Bahsettiğiniz okul Özel okul olmalı..

Neden bir veli Öğretmene destek olmasın,eli kolu olmasın sizi rahatsız eden ne?

Temsilci seçmek Öğretmenin insiyatifinde ben tercih ediyorum..

Hani eskiden diyorsunuz ya..işte o dönemin velisi de yok artık ellerinden gelse öğretmenin tepesinden inmezler, para mevzusu olsa acaba öğretmen cebe mı atıyor olur, saygı desen ehh..

Yine diyorum eğer ki sınıf annesi seçilen veli her şeyi abartıyorsa buna tavizi veren Öğretmendir..
Öğretmen zamanın da gerekli önlemi alırsa Veli nerede duracağını bilir!
Insiyatif değil inisiyatif. Yanlışını yazmaya çalışırken bile klavye düzeltiyor:) eski velileri yerdiginiz kısım yanlış baya. Tabii eleştirilecek tarafları vardir ama öğretmenin sırtına binmesi değildir.

Back
X