- 28 Kasım 2010
- 42.426
- 140.922
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
Seni hic sevmedim sabankadın benimle tartışınca hışımla sınıfa girmiş kızıma seni de sevmiyorum anneni de demiş.kızım da sevmiyor o günden beri![]()
Babani da sevmezdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni hic sevmedim sabankadın benimle tartışınca hışımla sınıfa girmiş kızıma seni de sevmiyorum anneni de demiş.kızım da sevmiyor o günden beri![]()
puha haa ha sen çok yaşa aynen başına bu geldi kızımın geçen sene .anneni de seni de sevmiyorum demiş kızım duygusaldır oturmuş ağlamış.geçen yıl çok hastaydım ilgilenemedim bu vakayla ama bu yıl canına okuyacağım bu tür insanların.dinsizin hakkından imansız gelirmişSeni hic sevmedim saban
Babani da sevmezdim![]()
Ya derim bende işte hocam gelemem öyle öğretmene iş öğreten insana ya düşünsenize öğretmen kaç yıl okumul bu işin eğitimini almış eğitimle hiç alakası olmayan insan gelip karışıyor. Biliyor musunuz yaşadığım ilçede evine yakın ilkokulda bir sınıf öğretmenin 6 aylık bebeği varmış e tabi emzirme izni var ama hocamız bunu kullanmıyormuş normalde kullanırsa yerine başka hoca gelecek ya hiç gitmemiş o saatlerde evine öyle iyilik yapmış çocuklara veli grubu kadını okul dışında video çekmiş zil çaldığı gibi koşarak gidiyor diye idareye demiş bizim çocukları bırakıp hemen kaçıyor aanaaa ben duydum şok oldum. Ya hocamızın iyi niyeti bu pis akıllara nasıl kirlenir dimi ben bunu birebir yaşasam veliyi savcılığa veririm hocamız hiç bulaşmamıl bileaman hocam benim gibi şu yanlış bu yanlış derseniz birkaç düşman edinirsiniz ilk aydaneşim engelledi yok sa ben çoktann heryere şikayet etmiştim bunları.bu sene o da engelleyemez okulun için de dövecekti kadın beni geçenyıl da bir erkek öğretmen engelledi o derece yaniii.
Hay Allahım yaa başta çıkmak istemedi demek ki yoksa yapsa hoca neler yapar ama bazende seviye çye inmek istemiyor insankızımın eski öğretmeni mükemmel bir öğretmendi 2 veli ve entrikalar yüzünden kadın emekli oldu özel okula geçti .bana da rastlaştığımız da ben kendimi kurtardım sen de kaç kurtar dedi .bu sene kurtuluyorummm lay layy layyy
Sınıf annesi olmalı ama öğretmen onu çok sivriltmemeli. Bizim Sınıf 42 kişi. Öğretmen para toplama işini de yaparsa, iyice kafa uçar.Her toplantıda müdür bey tekrarlıyor. Mutlaka sınıf annesi seçin diye. Ben bir öğretmen olarak sınıf annesi kavramından hiç hoşlanmıyorum. Sanırım amaç şu, mesela ben ingilizce test kitabı aldırmak istiyorum, ben söylemeyeceğim bu istediğimi, ben sınıf annesine söyleyeceğim, o diğer velilere söyleyip para toplayacak. Böylece şikayet olursa, öğretmen istemedi, sınıf annesi istedi oluyor
Orda da öğretmenin tribüne oynaması lazım. Parayı verince oradaki veliler de okulu satın aldığını düşünüyor.kızımın eski öğretmeni mükemmel bir öğretmendi 2 veli ve entrikalar yüzünden kadın emekli oldu özel okula geçti .bana da rastlaştığımız da ben kendimi kurtardım sen de kaç kurtar dedi .bu sene kurtuluyorummm lay layy layyy
Öğretmenler kaynak kitap aldıramaz, isteyemez diye yazı var. Biz istersek soruşturma açılır. Hele parasını toplarsak kesin ceza. Ama sınıf annesi söylerse herhangi bir cezası yoköğretmen kaynak kitap tabi ki isteyebilir alıyoruz da severek çocuk 8 yaşından büyükse okula kitap parasını kendi getirebilir öğretmenine verir olur biter aracıya ihtiyacımız yok pazarda ki aracılar komisyoncular gibi
Ben de ilkokula baslarken ogretmenimi sevmemisim. Kadin sordu bana sevdin mi beni diye yok dedimpuha haa ha sen çok yaşa aynen başına bu geldi kızımın geçen sene .anneni de seni de sevmiyorum demiş kızım duygusaldır oturmuş ağlamış.geçen yıl çok hastaydım ilgilenemedim bu vakayla ama bu yıl canına okuyacağım bu tür insanların.dinsizin hakkından imansız gelirmiş
4 yıla yakın öğretmenlik yaptım devlet ortaokulunda ama öğretmen değilim öğretmenim demeye utanırım yahuu.öğretmenlere verdikleri ders konusunda ahkam kesmeye utanırım .ama cahil de öyle cesaret var ki ağır davranış bozukluğu olan çocuğunu kendi tedavi ettirmiyor veli herşeyi öğretmenden bekliyor.çocuğa evde ders çalışma alışkanlığı vermiyor öğretmen öğretemedi kötü öğretmen diyor.e öğretmen aynı dersi anlatmıyor mu her çocuğa alan çocuk alıyor bir kaçıda bedeni okulda aklı sokakta okula gelip gidiyor.çocuk başarısızsa fatura hopp öğretmene kesiliyor her konuda uzman veliler tarafındanOrda da öğretmenin tribüne oynaması lazım. Parayı verince oradaki veliler de okulu satın aldığını düşünüyor.
İlkokulda, küçük yaş grubu için faydası vardır. Ama benim sınıfım 8 ler. Sınıf annesine hhiç gerek duymadım. WhatsApp grubu kuruyorum. Velilere kapatıyorum grubu. Çünkü herkes kendi çocuğu ile ilgili yazıyor, herkesin okumasına gerek yok, özelden yazar. Duyurusunu, parasını, malzemesini hep oradan yazıyorum. Gayet güzel oluyorSınıf annesi olmalı ama öğretmen onu çok sivriltmemeli. Bizim Sınıf 42 kişi. Öğretmen para toplama işini de yaparsa, iyice kafa uçar.
yıllık aidatları sınıf annemiz toplar, gezi parasını çocuğa veririm, Sınıf annesine ulaştırır. Öğretmen ders mi anlatsın, kim para verdi onu mu yazsın. Sınıf süslemelerinde ve okul gezilerinde öğretmene çok yardımcı oluyor. Yiyecek dağıtıyor çocuklara arabadan inerken montlarını şapkalarını hatırlatıyor, bir nevi usta öğretici ablalar gibi
Biz de çok işe yarıyor, mütevazi bir insan olduktan sonra, öğretmenin önüne geçme çabası olmaz. Biz paraları gönderiyoruz, o gidiyor hediye alıyor. Allah razı olsun, emeği çok sınıfta.
bence Sınıf annesinden çok diğer velilerin çok aktif olması sıkıntı. Bir de sınıf annesi ile öğretmen mesafeyi ayarlayacak, çok şişirilince kendini sınıfta öğretmenden önemli görüyorlar
e öğretmenler istiyor ama bizden kaynak kitap ve severek alıyoruz ders kitapları yetersiz diye hergün sayfalarca ödev veriliyor o kitaplardan .sınıf annesi kanunsuzlukların kamuflajı olmuş ha ha haÖğretmenler kaynak kitap aldıramaz, isteyemez diye yazı var. Biz istersek soruşturma açılır. Hele parasını toplarsak kesin ceza. Ama sınıf annesi söylerse herhangi bir cezası yok
Öğretmen olarak velilerin bazılarını çekemiyorum mesafe koyuyorum. Şöyle söyleyeyim abim vefat etti rapor aldım bir hafta. İkinci hafta tekrar aldım hadsiz bir veli mesaj yazmış gruba hocam bir haftayı anladık ikinci hafta neden. Cevap vermedim. Bir gün başka bir anne ile arasındaki problemi anlatmaya kalktı( dedikodu) amaan takma dedim. Ben takmıyorum taksaydım ben mesela şu an senin yüzüne bile bakmazdım dedim. Bir de yardımcı teyzemiz vardı demişler ki ne olacak ki öğretmen ne yapıyor ki biz gelelim çocuklara öğretmenlik yapalım. Dönüşte toplantı yaptım. Biz yapalım demişsiniz aile katılımı olarak her gün biriniz geleceksiniz 5 saat planı verecem ve asla müdahale etmeyecem dedim. Geldiler tabi illallah ettiler hocam nasıl yapıyorsunuz dediler. Bir ara da sınıf annesi seçiyoruz yine bizim okulöncesi bankadan para vs çekmeleri gerekiyor yetki veriliyor ondan bizde gerekliydi. Bir baba tutturdu ben olmak istiyorum ben de dedim kadınlara önceliğimiz( iki kişi gitmek zorunda bankaya biri erkek olursa diğer kadın çekinebilir vs.) Adam bana küfretti söylendi çıktı. Kurtuldum adamdan neyse ki yıl boyu konuşmadı. 24 kasımda hediyelerinizi karşılaştırıyorlardı diğer sınıfla vs. Off saçmalıklar silsilesi. Daha da var da ben saymamayım.Selam arkadaşlar bu ara okul ve öğretmen konuları populer k.k da okulların açılması yaklaştığı için.Ben de sınıf annelerinden muzdaribim.resmen bıktım okuldan eğitimden soğudum.Herşeyi yönetmek istiyorlar bazı velileri etraflarına toplayıp pohpohlanmak istiyorlar.Allahın her günü sınıftalar bunlar.sadece onlar izin almadan ellerini kollarını sallayarak güvenlikten geçip okula giriyorlar sınıfa giriyorlar.Kendi aralarının iyi olduğu velilere ayrıcalık yapmak istiyorlar.Okula ve sınıfa para topladıkları için okul yönetimi sevmese de bunlara göz yumuyor.bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum.Yasak yahu yasaklanmış demek ki çok sorunlar yaşanmış neden ısrarla sınıf anneliği.her çocuğun iyi kötü bir annesi var 2. anne istemiyoruz yahuuu
Bütün anneler mi sınıfa dolsun onu mu istiyorsunuz?Selam arkadaşlar bu ara okul ve öğretmen konuları populer k.k da okulların açılması yaklaştığı için.Ben de sınıf annelerinden muzdaribim.resmen bıktım okuldan eğitimden soğudum.Herşeyi yönetmek istiyorlar bazı velileri etraflarına toplayıp pohpohlanmak istiyorlar.Allahın her günü sınıftalar bunlar.sadece onlar izin almadan ellerini kollarını sallayarak güvenlikten geçip okula giriyorlar sınıfa giriyorlar.Kendi aralarının iyi olduğu velilere ayrıcalık yapmak istiyorlar.Okula ve sınıfa para topladıkları için okul yönetimi sevmese de bunlara göz yumuyor.bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum.Yasak yahu yasaklanmış demek ki çok sorunlar yaşanmış neden ısrarla sınıf anneliği.her çocuğun iyi kötü bir annesi var 2. anne istemiyoruz yahuuu
okulun katininde boncuk işi yapan veli bile gördü bu gözler. kozmetik satmaya çalışanı var.çay kahve ucuz diye cafe sanıp 3 ü 4ü toplanan da vardı da okul yasakladı çok şükürBen de buradan Veli olarak, anlatılan profilde olan veliler için yazıyorum;
Bizler çalışan veliler olarak, her gün okula gelemiyoruz. Sizlerin kapı önünden ayrılmamanız yüzünden, her gece çocuklara yatmadan önce okula neden gelemediğimizi anlatmak zorunda kalıyorum. Bir kere izin alıyorum, çocuk beni kapıda görsün diye, herkesin annesi geliyor diyor. Yahu hiç mi işiniz gücünüz yok. Benim bildiğim ev kadınının işi hiç bitmez. Kapı bahçe önü muhabbetleri. Bir de grup olup, gün yapıp diğer velileri çekiştirirler
Akıllarınca öğretmene ayar vermeye çalışırlar. Kendi aralarında watsapta kavga edip, hocanın çözmesini beklerler. Çok şükür ki öğretmenler sadece kendi yönetici olup kapatıyor gönderi yazmaya. Yine çok şükür ki, oğlumun sınıf anneleri watsapta çok kibar ve saygılılar ama okul önünde toplaşma bitmiyor
siz de sınıf annesisiniz galiba.hayır hiç bir veli çok önemli şeyler olmadıkça kaza gibi mesela okula da sınıfa da girmemeli diyorum benBütün anneler mi sınıfa dolsun onu mu istiyorsunuz?
Vallahi sınıf anneliği kolay bir şey değil..Eskiden veliler Öğretmenin başının etini yiyordu şimdi sınıf annesinin..