Bıktımmm arkadaşlar bi bakın :(((

Merhaba arkadaslar. Benim kizim 2.5 yaşında alerjik astim. Sureklu hasta 5 gun iyi 2 gun yatakta. Antibiyotik kullanimini pek sevmedigimden bagisiklik sisteminibguckendirmek icin umca ve immuzinc kullaniyorum. Bitkisel ilaclar. Birde bronslari rahatkatmak icin bal zencefil zerdecal tarcin karsimi veriyorum 2 tatli kasigi. Bunlar olmassa ne yapardim bilmem. Hepinizin cocuklarina acil sifalar dilerim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde oglumda boole problemlerimiz vardi bal ari sutu ve polen yaptirip hastaliga veda ettik belki faydasi olur saglikli gunler

Bence
sen bilirsin ama seninki bitkiselligi asmis 2 aydir gecmiyosa hirilti varsa guzel bi doktora gotur antibiotik kullandiginizida soyle alerjik bronsit olabilir ates yok sadece oksuruk varsa genelde geceleri artiyosa kosup hareket edip yorulunca oksurugu artiyosa alerjik bronsit demisdi bana bi doktor
slm arkadaşlar benim oğlum 2 buçuk yaşında yaklaşık 2 aydır durmadan hasta oluyor 2 ayda 5 şişe antibiyotik bitirdik yazık ya öksürüğü geçmiyo dr gidiyorum hep aynı ilaçları veriyo kısa süreli geçiyor sonra tekrar başlıyo burnu akıyo ve hırıltılı öksürüyo..artık dr gitmekten çocukta sıkıldı bende..doğal yollar işe yarar mı bitkisel bişeler denesem diyorum çünkü aynı ilaçları içe içe işe de yaramıyo antibiyotik zaten zararlı :KK43: napsam bilemedim bi alık verin ne kullanıyım öksürüğü ve burun akıntısı için bitkisel bişeler biliyormusunuz napmak lazım :KK43:(
Benimde oğlum öyleydi belli zaman sonra alışkanlık yapıyor ilaç çocuklarda keçiboynuzu özü nü al hergün sabah aç karnına bir kaşık ver inşallah birsey kalmaz bizimki öyle geçti burnu için eczanelerde deniz suyu var onu sık geçer inşaallah hepimizin başından geçti seninde geçer inşallah:KK54:

Back
X