diyetisyene git canım kilo almak istiyorum de testlerini yaptıktan sonra sana en uygun beslenme programını o verecektir çünkü herkesin metabolizması yapısı farklı en sağlıklısı bu olacaktır senin için.diğer şekilde kulaktan dolma bilgilerle sağlıksız kilo almak başka hastalıkların tetiklenmesine yol açabilir çünkü
işte bunun altındaki nedeni ancak doktor tespit edebilir belki vücudunda bi eksiklik ya da bi fazlalık vardır doktor bunu dengelemek için ilaç falan verir vs. :)
umarım istediğin kiloya ulaşırsın canım ben de 45 kiloydum alamıyodum kilo yurtta yiyemiyodum yemek dengesiz besleniyodum iki yıldır evde yaşıyorum düzenli beslenme ile 7 kilo aldım şu an tam istediğim kilodayım umarım sen de alırsın :)
Bende yurtta kalicam bu sene uni icin kilo alirim diye seviniyodum ya38 kiloyumda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben özel yurtta kalmama rağmen yemekleri yiyemiyodum laf olsun diye iki üç lokma yiyip bırakıyodum herkes şikayetçiydi zaten hep dışardan söylüyoduk sağlıksız besleniyoduk malesef...
kilo aldım diye sevindim verdimm ya gerçekten zayıflıktan bıktım her görenin cok zayıfsın lafından ramazan geldi nasıl kilo vermiyeyim ya millet alıyo ben veriyorum lütfen yardım edin artık hareket etmeye korkuyorum kilo vericem diye(((( 53:
umarım istediğin kiloya ulaşırsın canım ben de 45 kiloydum alamıyodum kilo yurtta yiyemiyodum yemek dengesiz besleniyodum iki yıldır evde yaşıyorum düzenli beslenme ile 7 kilo aldım şu an tam istediğim kilodayım umarım sen de alırsın :)
Canim dr gittinmi??
Bi kan verseydin Bendede o Dert vardi ve Ben herzaman dr diyordum Bende guatir var yok diyorlardi kan testleri yaptilar güya bise cikmadi...
Neyse herkez Kilo vermek istyordu Ben ise almak ama neyapsam alamiyordum hani bide yemem de cok iyidi hep sofrada Bana derlerdi yedin nere gidoyr...
Sonra evlendim cocuk istedik 1sene olmadi bu Sefer hormonlara baktim senelerdir gizli guatir varmis ve o yüzden Kilo veriyormusum ilaclardan dolayi düzerlirmis bi baktir belki ola bilir
Hic gitmedim canim kardesimle yemk yiyoruz ben ondan fazla yiyorum bir tartiliyoruz o bir kilo almis benden az yiyerek ben bes yuz gram anlayamiyorum nereye gidiyo
bende kilo aldım diye seviniyordum yavaş yavaş vermeye başladımkilo aldım diye sevindim verdimm ya gerçekten zayıflıktan bıktım her görenin cok zayıfsın lafından ramazan geldi nasıl kilo vermiyeyim ya millet alıyo ben veriyorum lütfen yardım edin artık hareket etmeye korkuyorum kilo vericem diye(((( 53:
bende kilo aldım diye seviniyordum yavaş yavaş vermeye başladım
bende kilo aldım diye seviniyordum yavaş yavaş vermeye başladım
Bende bıktım bendee
37 oldum bende ya
Ne yapcaz biz ya ramazan beni iyicw bitirdi zaten iftari gec yapiyoruz sahurla iftar arsinda bisyde yemiyorum uyuyorum zaman kisitli of of(
46 oldum bende 48e yakındım37 oldum bende ya
iftatdan sonra öğün eklemeyi ve sahurda bir şeyler yedikten sonra helva bal tüketmeyi düşünüyorum
46 oldum bende 48e yakındım
Sen gene iyisin bana gore yani 164 boyum var( 38dim oruc tutuyorum 37 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?