Bıktımmm

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Merhaba arkadaşlar direkt konuya geciyorum
Benim eşimde çocuğum da aşırı dagini soyleki salonun ortasında tamir işi yapıp ortalığı birbirine katarlar

Kuş kafesini değiştirip haliyi sırılsıklam eder bütün malzemeleri yayıp toplamadan uyur!

Arabanın malzemelerini ve birsürü tamir aletlerini vestiyere evin her buldugu yerine koyuyor
Dolaplar malzeme dolu

Ve ben daginiklik tan bıktım artık
Yıllardır bu böyle bişey desem de taMAM toplarım diyor

Bnm esimde cok meraklidir tamir olsun hayvan bakimlari olsun elinden de gelir allahi var beceriklidir
bnden daha derli toplutur
Isi biter bitmez hemencecik koyar yerlerine
Esine cok soylemissin ama tamm diyip seni basindan savmis hep
Yastiginin altina cekic koy bitane
Kafayi vursun acitsin
Sana sorarsa da oglun koymustur deyiverbelki akillanir

Toplayana kadar yatmasına izin vermeyin. Ne bu böyle hizmetçimisiniz siz. Hadi çocuğun dağınıklığı oyuncak vs neyse de koca adamın dağınıklığı bu kadar çekilmez. O malzemeler çocuğunuza da zarar verir Allah korusun görmez tarafınızdan.

Yok cnm o akillanmaz
Bişey deyince toplarim diyor ustelereyince kavga çıkıyor

Kutu yaptım dolaba yerlestirdim dün çıkartmış silikon tabancası düşün vestiyerin üstüne koymuş gelen geçene baaak burdayım diyor tabanca

Ev toplarken oraya soktum buraya soktum ee dedim temizliği de biraktim

Bir gün ceza olarak tümden birakcam ev işini yettiler artik

Yok cnm çocuğum 14 yaşında oda aynı onun odasını temizleyemiyorum kriz geliyor
Kendi kendine yaptiriyorum

Eşim dün gene kocaman alet çantası silikon tabancası koli bantı cam kiriklari dolu poşet orta sehpa üzerinde gazete serili üstü cam kırığı vs vs
Söyleyince kavga çıkıyor

Çıksın kavga. Herkes görevini bilsin. Eşinizde bilsin ki eğer ben burayı toplamazsam karım bana kızacak.

Tez zamanda birakir insallh bu
aliskanligini cnm ne diyim

Benimki de öyleydi ama yillar icinde epey yonttum. Şimdi kendi çocuklara toplayin yapmayin etmeyin diyor. Çünkü çok kavgalat cikti bu yuzden

Benim ki de yıllardir böyle
Evlendiğimiz ilk yıllar ne bulursa getirir tv üstüne koyardi (Çakmak. Tek küpe. Vida.yüzük. vs) onu bıraktı çok şükür

Ya eşim temizlik yapar aslında bana da hep yardım eder ama bu Baska bir şey

Abartılı dağıtıyor

eline geçen ona lazım olan şeyleri ara ara at çöpe gitsin, acıma. sorarsa o nerde bu nerde diye, bilmiyorum, yerinde yok mu en son sen kullandın nereye koydun falan dersin? eşyaları bir bir ortadan kaybolunca anlar kıymetini.

senin attığını farketmesin yeter.

ben aynı durumda atacağımı söylüyorum, bizde kavga çıkmıyor. kavga çıkmasından korkuyorsan çöpe at, sonra da kullanıyorsunuz, sağa sola fırlatıyorsunuz, bir de gelip bana mı soruyorsunuz dersin, böylece senin kavga çıkarmandan korkup evin içinde aranıp dururlar, bir dahaki sefere de yerine koyarlar.

Çıksın kavga. Herkes görevini bilsin. Eşinizde bilsin ki eğer ben burayı toplamazsam karım bana kızacak.

Cnm olmuyor ki zaten anlaşamıyoruz
Hep kavga hep kavga çocuğum üzülüyor

Geçen akvaryum temizledi salon berbat banyo berbat vilada kovasinda atılacak akvaryum kumu bir hafta durdu

Başka kadın olsa kiyamet koparir
Eşime diyorum at şunu artık abartiyomusum her seyi

Ay ne güzel kutu yaptım dolaba dizdim yok yerine koymaz kimse

Bornozunu salon kapısına asiyor! !

akyaryum temiz olsun, evi b.k götürsede farketmez arkasından toplsysn biri var nasılsa. yapmasan o dağınıklığın içinde yaşamaya devam edermi

Al o tüm malzemeleri kaldır bulamayacağı bi yere.
Sorarsa çöpe attım de.
Ne bu ya bıktım her yerdelerdi o kadar uyardım dinlemedin de.
Toplayacağına söz verdiğinde geri ver, ortalıkta bi tanesi bile görürsem bu sefer kesin atıcam de.

Ee toplarım diyormuş daha ne? Hiç umrumda olmaz toplamasını beklerim

Gerçekten bir de diyorlarki niye böyle huzursuzsun evde huzur yokki ev ev degil tamirhane
Koca dolap yaptırdım yaptırdım hep onun malzeme dolu

Nereye saklayım o kadar çok ki

Ahhh ahhh ayni dertten muzdaribiz biraksalar agliyicam ama benimki esim degil annem babam kardesim

Babama zaten agzini acip laf soyleyemessinde anneme anlatirim anlatirim bi turlu anlamamak kabul etmemek icin duretir hani cocuklar biseyin yerini dorarlar ya annekerine anneleri nereye koyduysan oraya bak der bizde durum tam tersidir ben anneme derim

Hani annelerinin tituzliklwrinden yakinan cocuklar var ya bildigin onlara ozenirim keske benimkide oyle olsaydi diye

Ee toplarım diyormuş daha ne? Hiç umrumda olmaz toplamasını beklerim

E rahatsiz oluyorm dağınıklıklar dan
Toplarda ne zaman ve ne kadar mesela toplamış dün

Ama orta sehpa üzerinde gazete seriliydi üstü cam kırığı koli bantı Mandal (ne yaptiysa)torNavia

Vestiyerde silikon tabanca 2 kutu cam kırığı dolu poşet vs var

Gelde hafta sonu temizlik yap

Merak Etme annem de dağınıkti benim
Gerçekten bütün enerjimi aldılarişi gücü bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…