Bıktımmm

Oyy bu aynı benim kocam. Tamir aşığı. her şeyi salonun orta yerinde kurcalardı. Aynı seninki gibi evin her yerinde ıvır zıvır bişeyler doluydu. Az cinnet geçirmedim bu yüzden. Hala halımda çıkmayan boya izleri falan var mesela. üzerine örtü örtüyorum mecburen. Ama sonunda dükkan açtı ve tüm o ıvır zıvırlar artık dükkanda. Evde birşey yapmıyor. 4 senenin sonunda kurtuldum ben. Şimdi dua ediyorum da o dükkan kapanmasın bi şekilde. Yoksa bütün o malzemenin tekrar eve geldiğini düşnemiyorum bile. Allah kurtarsın seni de.

ALLAHTAN benim kocam tamir vs. Cok ugrasmiyor. Yoksa bende senin gibi deli olurdum herhalde.

Bi tornavida alir onu bile yerine koymaz. Canali getir. Canali götür. ..
Ay neyseki... ugrasmiyor.

Bizimki dükkan da acamaz mesleği başka çalışıyor
Telefon ettim tartıştık bırak akşam yaparım diyo
Bende mutfağı fln da karmakarışık bıraktım protesto için
Akşama maç var
Sence kalkip toplayimmi

Ben dayanamıyordum o şekilde. Dayanamayıp topluyordum. Dayanabiliyorsan toplama bence. Kendi yaparsa belki zorlugu görür de bir dahakine bu kadar dağıtmaz her yeri.

ALLAHTAN benim kocam tamir vs. Cok ugrasmiyor. Yoksa bende senin gibi deli olurdum herhalde.

Bi tornavida alir onu bile yerine koymaz. Canali getir. Canali götür. ..
Ay neyseki... ugrasmiyor.

Ay yok benden bişi isteyemez kendi kendine itinayla dagıtır

Bir ay önce dikiş makinesiyle işi vardi kılıf dikti aabaya bi hafta ortalıkta dikiş makinesi kumaş ay hatirladikca çıldırıyorum

Kendi çapında topluyor orta sehbaya bütün malzemeleri toplayinca tamam ona göre

Off sen ne diyosun. Bi keresinde memleketten dönüyorum, eve bi geldim aman Allahım, her yer boya. Yazıcı bozulmuş, onu yaparken boya fışkırmış, duvar kanepe perde halı... her yer boya. O anı hiç unutamıyorum ya. Allahtan her yerden çıktı boya ama halıdan çıkmadı işte hala. Bir de öylece bırakmış, hiç ellememiş bile.

Demekki ugrassa dagitmayida bana yaptiracak benimki :))
Bi daginikligimiz tornavida neyseki.. ona bile sinir oluyorum bazen zor degil yerine koysana diye .
Ya aslinda sorun inan o daginikligi toplamak değil (bir muddet sonrada oda sorun tabiiki ama) sorun kadinlari getir gotur isi yapmaya yarayan robot zannetmeleri.
Dun icecek almayi unutmussuz. Icecek versene diyor dedim yok almamissiz.
Yapsana. .. dedim olamayan birseyi ben nasil yapayim. Limonata yap. Kusura bakma dedim rondom bozuldu rendeleyemem .
Benim kocama elini verdinmi kokunu kaptiriyorsun.
Bi kere limonata yapti. Surekli ondan istiyor. Ee herzaman canim yapmak istemiyor. Bende useniyorum bazen.
Simdi rondo bozuldu rendelemeside cok zor ve yorucu oluyor.
Bi oturusta 1.5 litreyi iciyor. Yap yap bas edemiyorum. :)

Ooof sen ne yaptın? ?
Bizim ki toplamaya calisiyor da yerli yerine koymuyor
Bende bıktım bizim evi toplamak 4 saat süpürme silme 1 saat
yeter artik

Bende bu kabalıktan kurtaramadım adamı. Yapsana etsene getirsene götürsene... Aslında ses tonuyla rica eder gibi söylüyor ama yine de getirir misin demek çok mu zor ya, öğretemedim adama. Her defasında - yapar mısın diye ikinci kez söylettiriyorum ama hala da alışmadı

Ya şimdi hakkını yemeyeyim
Bizim ki hiç bir şeyi benden istemiyor kalkıp alıyor ne eksiksiz veya sofra kurar salon toplar
Çamaşır atar asar katlar yemek bulaşık her işi yapar

Ama sorarım önemli olan ne? ? Temizlikyapmak değil temiz tutmak degilmidir? ?

Puf...
Benimki sadece agir olursa siniyi getirip goturur... hic birsey yapmaz. Balkonu yika dedim, oldu her isi bana yaotirma pesindesin dedi cikti :)))

:)) bazen bende oyle yaparim.benimkide..
Gülüm sunu getirsene gulum bunu getirsene :)) ulen gülün olmaz olaydim bazen... kalk al len diyorum tehtit ediyor beni :)))

Calisiyormusun?
Gerçi calismasan da yapmalı
Çocuk varmi
Yok canim. Esim vardiyali calisiyor ben evde kös kös oturuyorum. O yuzden birsey yapmamasini sorun etmiyorum ama bebek olduğunda yada calismaya basladigimdada yardimci olacagini zannetmiyorum.
Suan sıkıntı degil benim icin. Ama ileride... bilemiyorum.

Çocuk olunca cok ihtiyaç duyarsınız eminim
Çocuk yapmadan pazarlık edin yardım etcek sen yapalım deyin

İse girince de temizlikçi tutmakla tehdit edersin

Çocuk olunca cok ihtiyaç duyarsınız eminim
Çocuk yapmadan pazarlık edin yardım etcek sen yapalım deyin

İse girince de temizlikçi tutmakla tehdit edersin
Benim kocam azicik tutucudur :) biraz zor...
Diyorum. Yardimci mayacaksan cocuk yok. Aman zaten yapamiyoruz ki...
:)
Bakalim hayirlisi...

Biri tamir mi yapıyor sürekli yanına gelip giderim. Gazeteyi ser. Leğen koy. Aleti çantasına yerleştir. gibi talimatlar veririm. Ortalığı mı dağıttılar? Sürekli topla derim. Ayağına batacak onlar şimdi. Arkadaşların gelecek rezil olacaksın bak yapıştırıcı dökülecek yapış yapış olacaksın diye söylenirim. Televizyon izlerken yemeklerini yerlerken hep söyler hatırlatırım. Ben hayatta elimi sürmem öyle de inatçıyım. Yapmadıkları sürece kalır her şey. Bu huyumu bilenler artık ağzımı açmama fırsat vermiyorlar. Alışıyorlar tertipli düzenli yaşamaya öyle ya da böyle. Çocukken öğretmeyince bunlar hep sıkıntı işte.

Aynen çocukken ogretmeyince ben onlara huzur vermemiş oluyorum
Tv karşısında alıyor orta sehpayi tamirat vurmalı kirmalı

Geçen arabasına kılıf dikiyordu dizimi izleyemiyorum başka kanepeye geç dedim yok keyifler bozulmasın beyfendinin

Bu saatten sonra söylesem de abes karşılıyor bana sarma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…