- 4 Mayıs 2016
- 3.010
- 8.197
- 158
- 28
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
E rahatsiz oluyorm dağınıklıklar dan
Toplarda ne zaman ve ne kadar mesela toplamış dün
Ama orta sehpa üzerinde gazete seriliydi üstü cam kırığı koli bantı Mandal (ne yaptiysa)torNavia
Vestiyerde silikon tabanca 2 kutu cam kırığı dolu poşet vs var
Gelde hafta sonu temizlik yap
Valla ben toplamadığın herşeyi çöpe atarım diyorum, işe yarıyor:) Aklınıza yatarsa deneyin
Hobi odasi gibi bi yer ayarlasaniz orada yapsa ne yapiyorsa var mi oyle bir imkan? Baska oda da yaparsa atin disari ortalikta ne bulursaniz. Ya da biseyler birakmissa bi koseyi belirleyin yigin oraya rahatsiz olur belki oyle.
Pahalı şeylerse, çok lazımsa eşin düşünsün. Bir atarsın iki atarsın, üçüncüye attırmaz zaten çok pahalıysa:) Bu çözüm uymazsa zaten başka arkadaşların da pek çok önerisi olmuş, onları değerlendirKızkardeşim De aynı sen gibitoplamazlarsa atıyor
Ya lazım diye atamamki
Pahalı şeyler birde
O zaman şöyle yapın. Bugün ben senin döktüklerini toparlamaktan yoruldum. Yemeği de sen yap.Aynen çocukken ogretmeyince ben onlara huzur vermemiş oluyorum
Tv karşısında alıyor orta sehpayi tamirat vurmalı kirmalı
Geçen arabasına kılıf dikiyordu dizimi izleyemiyorum başka kanepeye geç dedim yok keyifler bozulmasın beyfendinin
Bu saatten sonra söylesem de abes karşılıyor bana sarma diyor
Bulamazsa rahatsiz olur kaldirin saklayin sorarsa nereye koyduysan ordadir deyin.Yok cnm evde oturma odası bile yok salonda oturuyoruzçocuk ve yatak odası birde
Bazen eşimin ivir zivirlarini sehpa da bırakıyorum toplamıyorum ama o pek rahatsız olmaz
Bende tertemiz olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?