Bıktımmm

Rahatsız olmayın. Sürekli biri benim de arkamı toplasa ben de saçar savururum net yani

Hobi odasi gibi bi yer ayarlasaniz orada yapsa ne yapiyorsa var mi oyle bir imkan? Baska oda da yaparsa atin disari ortalikta ne bulursaniz. Ya da biseyler birakmissa bi koseyi belirleyin yigin oraya rahatsiz olur belki oyle.

Hobi odasi gibi bi yer ayarlasaniz orada yapsa ne yapiyorsa var mi oyle bir imkan? Baska oda da yaparsa atin disari ortalikta ne bulursaniz. Ya da biseyler birakmissa bi koseyi belirleyin yigin oraya rahatsiz olur belki oyle.

Yok cnm evde oturma odası bile yok salonda oturuyoruz çocuk ve yatak odası birde

Bazen eşimin ivir zivirlarini sehpa da bırakıyorum toplamıyorum ama o pek rahatsız olmaz

Bende tertemiz olsun istiyorum

Kızkardeşim De aynı sen gibi toplamazlarsa atıyor

Ya lazım diye atamamki
Pahalı şeyler birde
Pahalı şeylerse, çok lazımsa eşin düşünsün. Bir atarsın iki atarsın, üçüncüye attırmaz zaten çok pahalıysa:) Bu çözüm uymazsa zaten başka arkadaşların da pek çok önerisi olmuş, onları değerlendir

O zaman şöyle yapın. Bugün ben senin döktüklerini toparlamaktan yoruldum. Yemeği de sen yap.
Senin tamir işlerinden dolayı eşyalarımız yıprandı yenileyelim mi? Döşemeler bile çizik çizik olmuş komple yeniliğe gidelim en iyisi.
Gezelim hafta sonu mutlaka. Alışveriş merkezlerine gidelim akşamları. Kafede bir yorgunluk kahvesi içelim. Vs vs.
Ortalığı toplamaktan rahatsız olduğunuz için bunları yaptığınızı anlasın.
Bu iş ona para ödemek ve başka işler yapmak olarak geri dönerse ya temizliğini kendisi yapar ya da bu hobisini bırakır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…