Bıktımmmm

Fatma1995f

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
42
2
16
30
Benim hep konularim nişan atma.. 4 aydır nişanlıyım ve hiç mutlu değilim görücü usulü olarak sevemedim içim ısinmadi itici geliyor gözüme ve buna rağmen bu evlilik olacak gibi ailem kesinlikle atamazsın bu işi bozamazsin diyor.. evlensem bile bir sene anca dayanır gibiyim çünkü içimde bir gram sevgi yok. Ailesine çok kızıyorum o kadar ısrar ettiler ki o etkinin altında kaldım sonucu bu oldu işte.. sizce ne yapmalıyım nasıl bir çözüm bulmalıyım 4 aydır hayatım zehir gibi gulemiyorum evden gitmek bile istiyorum başka şehire yaşım 24. Neymiş nisan atmak ayipmis sokağa cikamazmsim yaşadığım bölge iç anadolu. Ömür bu diyorum yok yok kimseye anlatamıyorum.

Atın artık şu nişanı ya. Ne olacak atınca aileniz anca dırdır eder. Öldürmeyecekler ya. 1 yıl sonra boşanmak isteseniz ona da izin vermezler. Öylesi daha mı iyi?

Yolun bu kadar basindayken böyle hissediyorsaniz evlenince daha yogun olumsuz duygulariniz olur. Ailenizi ikna edemiyorsaniz iki seceneginiz var nişani kendiniz bitirip ailenizin her turlu sözune bir sure katlanmak ( bir gun kabulleneceklerdir mutlaka ) . Ikincisi ise sevmediginiz hatta nefret ettiginiz biri ile evlenmek. Hangisi daha zor gelir size ailenize dayanmak mi ? Nefret ettiginiz bir erkegin eşi olmak mi ?

Üç seçenek var önünüzde
1. Ayrılmak
2. Ayrılmak

3. Ayrılmak

Karşı tarafın nişanı atmasını sağlayamaz mısınız? Siz de onlara itici gözükmeye çalışın o zaman. Durumunuzda en mantıklısı nişanlınızın bozmasını sağlamak gibi geldi bana çünkü belli ki ailenize karşı gelemiyorsunuz.

Mantıklı gibi duruyor. Ama kizın aile yapısında nisan atmak bile büyük bir mesele olduguna göre aşağı yukarı kendileri gibi bir ailenin oglu ile nişanlamıştır . Haliyle ben karşı tarafin nisan atmasının beklenmesini sağlıklı bulmuyorum .

Erkekler bizim gibi değil. Evlenmek icin sevmesi gerekmiyor. Yemegi temizligi yapılsın diye düşünüyorsa nısan atmasi cok zor. Ki zaten görücü usulü başlamış bi ilişki. Kuvvetle muhtemek tam da bu dediklerim nedeniyle evlenmeye kalkmıştır karşıtaraf.

Ben olsam beklemezdim

Evlenecek olan sensin, daha sonra hayatın zehir olcağına, pişman olcağına at nişanı.

Benim ailem de öyleydi ona rağmen 1 nişan 1 söz attım mutlu olamadığım insanla ölmür geçiremezdim. Korkmayın bu sizin hayatınız güzel dille anlatın bi de belki ikna olurlar gerçekten mutsuz olduğunuza. Yoksa karşı tarafın soğumasını atmasını bekleyeceksiniz gibi

Ailem ah alacağımi söylüyor bundan sonra sırtım yere gelmzmis
Ya kardeşim bırak bu lafları.hiç bişey olmaz ne ahı alacakmışsın?
Zorla evlenince sonra boşanınca daha mı iyi olacak?

Biz sevdiğimiz adamın davranışlarına zor katlanıyoruz sen sevmeden nasıl katlancaksın.canım dese içinden canın çıksın diyeceksin.

Ah alacak birşey yok .nerde yazıyor böyle birşey?sevmeden evlenilmez.çok büyük yanlış yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…