- 9 Mayıs 2019
- 42
- 2
- 16
- 30
- Konu Sahibi Fatma1995f
Diyorum ben yaşayacam siz gelip benimle aynı eve girmeyeceksiniz ben onunla aynı ev aynı yatak diyorumEvlenecek olan sensin, daha sonra hayatın zehir olcağına, pişman olcağına at nişanı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyorum ben yaşayacam siz gelip benimle aynı eve girmeyeceksiniz ben onunla aynı ev aynı yatak diyorumEvlenecek olan sensin, daha sonra hayatın zehir olcağına, pişman olcağına at nişanı.
Daha sonra ki süreciniz nasıl ilerlediBenim ailem de öyleydi ona rağmen 1 nişan 1 söz attım mutlu olamadığım insanla ölmür geçiremezdim. Korkmayın bu sizin hayatınız güzel dille anlatın bi de belki ikna olurlar gerçekten mutsuz olduğunuza. Yoksa karşı tarafın soğumasını atmasını bekleyeceksiniz gibi![]()
Kessinlikle bu senin hayatın onlar sonradan hak vericeklerdr sana..Diyorum ben yaşayacam siz gelip benimle aynı eve girmeyeceksiniz ben onunla aynı ev aynı yatak diyorum
Tamam ilik nişanımı attığımda çekindim insanlardan falan ama hep başımı dik tuttum bu benim hayatım dedim kendim için yaptım bunu insanlar en fazla 1 ay konuşur ama sen ömür boyu mutsuz olursun sakın mutlu olmadığın hiçbişeyi yapma sakın. Sonra zaten ailem özellikle annem hep yanımda oldu 4 aydır de evliyim ve mutluyum şükürDaha sonra ki süreciniz nasıl ilerledi
Öyle ama inanamiyorumYani önünde çok da bi alternatif yok zaten. Hepi topu 2 seçenek var.
Nişanı atmak ya da atmamak.
Ikisinden birine karar vereceksiniz
Nişanı atmaniz durumunda baskı ve dırdır ile karşılacaksınız. Atmazsaniz evlenip pişman olacaksınız.
Bu kadar.
Ailem de siizn gibi anlayışlı olsa..Ya kardeşim bırak bu lafları.hiç bişey olmaz ne ahı alacakmışsın?
Zorla evlenince sonra boşanınca daha mı iyi olacak?
Biz sevdiğimiz adamın davranışlarına zor katlanıyoruz sen sevmeden nasıl katlancaksın.canım dese içinden canın çıksın diyeceksin.
Ah alacak birşey yok .nerde yazıyor böyle birşey?sevmeden evlenilmez.çok büyük yanlış yaparsın
Ailem ah alacağımi söylüyor bundan sonra sırtım yere gelmzmis
Benim sorunum çok yakın yerde olmamız ayni bina sürekli yüz yüzeTamam ilik nişanımı attığımda çekindim insanlardan falan ama hep başımı dik tuttum bu benim hayatım dedim kendim için yaptım bunu insanlar en fazla 1 ay konuşur ama sen ömür boyu mutsuz olursun sakın mutlu olmadığın hiçbişeyi yapma sakın. Sonra zaten ailem özellikle annem hep yanımda oldu 4 aydır de evliyim ve mutluyum şükür
Evlenip ayrilmak ya da mutsuz bir evlilik yasamak ikinizin de zararina. Ailen 2 kisinin ahıyla ne yapacak acaba?Ailem ah alacağımi söylüyor bundan sonra sırtım yere gelmzmis
24 yaşındasın çocuk değilsin. Bu lafı diyen ailene sizin yüzünüzden sevmediğim birisiyle evlenirsem gece gündüz ahım size olur istemiyorum konu kapandızde çık işin içinden.Ki nişan takılana kadar niye durdun da nişan takıldktan sonra mutlu değilime.döndünAilem ah alacağımi söylüyor bundan sonra sırtım yere gelmzmis
Yapma ailen ne derse desin nisanlinla konuş seni sevmiyorum de yada bağır çağır sevmedipin adamın karısı olma olmadı polise gitBenim hep konularim nişan atma.. 4 aydır nişanlıyım ve hiç mutlu değilim görücü usulü olarak sevemedim içim ısinmadi itici geliyor gözüme ve buna rağmen bu evlilik olacak gibi ailem kesinlikle atamazsın bu işi bozamazsin diyor.. evlensem bile bir sene anca dayanır gibiyim çünkü içimde bir gram sevgi yok. Ailesine çok kızıyorum o kadar ısrar ettiler ki o etkinin altında kaldım sonucu bu oldu işte.. sizce ne yapmalıyım nasıl bir çözüm bulmalıyım 4 aydır hayatım zehir gibi gulemiyorum evden gitmek bile istiyorum başka şehire yaşım 24. Neymiş nisan atmak ayipmis sokağa cikamazmsim yaşadığım bölge iç anadolu. Ömür bu diyorum yok yok kimseye anlatamıyorum.
At lutfen nişanı boşanmak daha zorBenim hep konularim nişan atma.. 4 aydır nişanlıyım ve hiç mutlu değilim görücü usulü olarak sevemedim içim ısinmadi itici geliyor gözüme ve buna rağmen bu evlilik olacak gibi ailem kesinlikle atamazsın bu işi bozamazsin diyor.. evlensem bile bir sene anca dayanır gibiyim çünkü içimde bir gram sevgi yok. Ailesine çok kızıyorum o kadar ısrar ettiler ki o etkinin altında kaldım sonucu bu oldu işte.. sizce ne yapmalıyım nasıl bir çözüm bulmalıyım 4 aydır hayatım zehir gibi gulemiyorum evden gitmek bile istiyorum başka şehire yaşım 24. Neymiş nisan atmak ayipmis sokağa cikamazmsim yaşadığım bölge iç anadolu. Ömür bu diyorum yok yok kimseye anlatamıyorum.