- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O daha Italyada kendini belli etmisti ama anlamamistiniz.
Insallah duzelir zamanla..
benim çok iyi bildiğim bi şey varsa oda insan neyse karşısındakini de öyle bilir sizin eşiniz bi halt yiyior bunu da buraya yazıyorum unutmayın kendi halt yediği için sizinde yiyeceğinizi sanıyor yoksa sizin hal hareketinizde bu kadar uzatılacak bir şey yokMerhaba hanımlar..
Konuya nasıl başlasam bilmiyorum. Bıktım ben, çok yoruldum :'(
Dün akşam eşim arkadaşlarıyla eğlenmeye gidecekti ben de biraz alışveriş yaptıktan sonra arkadaşıma gitmek istedim evde yalnız kalmamak için ve ona mesaj attım.. Akşam ben de arkadaşıma gitmek istiyorum dedim, gitmek istediğim arkadaşımla 12 yıldır yakın dostuz ve eşim de onu çok sever ve de sayar. Bana verdiği cevap 'eve gidiyosun!' problem etmemeye çalıştım ve istediği gibi eve gittim. Gece 12de eve geldi ben de gayet doğal olarak sitem ettim.. Madem bu saatte gelecektin neden benim gitmeme izin vermedin, bıktım artık! dedim. Sen misin bunu diyen... Bi insan bu lafa ne kadar anlam yükleyebilir? 1 defa of dedirtmeyen insana bıktım demişim adiymişim.. Nankör bi insanmışım. Son zamanlarda whatsapp'e girmemden tutun da giydiğim topuklu ayakkabıya kadar her hareketim ona batmaya başladı. Sürekli ama sürekli kavga eder olduk. İster istemez cinsel hayatımızı da etkilemeye başladı bu tartışmalar. Bir şeyler için zorluyor ve istemediğimde de yine kavga ediyoruz. Böyle giderse annemin evine gidicem. Bugün de çiçek göndermiş eve ama eskisi gibi bana bağlı olduğuna inanmıyorum. Ne yapayım?
Eski konularına baktım da..
Adam bağıra bağıra ben geliyorum demiş. .
Eve gidiyosun gibi bi emir cumlesinden sonra asla itaat eder gibi evin yolunu tutmazdim. Bide kendisi disarda o sirada. Boyle odunler verme derim sen yaptikca fazlasini ister ama asla boyle seylere boyun egmeyecegini sende ise yaramayacagini gorurse yapmaz. Bide rahat bi insandin demissin boyle kisitlamalara nasil izin veriyosun ki? Hayir mantigi da yok adam sirf keyfinden istemiyo yani gitme benim keyfim istemiyo gitmeni evde oturmani istiyo keyfim modunda bi adam.
Uuuuu ..
Adam hirpalamis fiziksel olarak kabul etmissin
Adam aldatmis kabul etmissin.
Buradakiler söylemiş sana ama
Erkeğim erkeğim erkeğim diye savunmussun
İrkeginle mutluluklar dileriz
Siz hatayi zaten esiniz "eve gidioyrsun" dediginde ses cikarmayip eve gitmekle yapmissiniz! Ben erkegim yaparim modunda galiba kendileri :/
Canım benim senin kocanın sana saygısı yok. Siz bir aile kurmussunuz ama özgürlükleriniz eşit değil. O senin uzerinde biraz daha fazla soz sahibi belli ki.
İlişkinizdeki roller bu şekilde dağıtılmış bir şekilde. Düzeltmen çok zor. Hep mücadele hep mücadele edeceksin. Adam zaten kendi gece yarılarına kadar dışarda gezmeyi eğlenmeye hak görüyor. Sana yassah!
Ben kendi adıma söyleyeyim bu olmadı der bırakır yenisine bakardım.
Yüce Rabbim göstersin inşallah. Zaten aldatırsa bi saniye durmam.benim çok iyi bildiğim bi şey varsa oda insan neyse karşısındakini de öyle bilir sizin eşiniz bi halt yiyior bunu da buraya yazıyorum unutmayın kendi halt yediği için sizinde yiyeceğinizi sanıyor yoksa sizin hal hareketinizde bu kadar uzatılacak bir şey yok
O daha Italyada kendini belli etmisti ama anlamamistiniz.
Insallah duzelir zamanla..
Evlenmeden önce bunları konuşma fırsatın olmadı mı,
aslında önemli şeyler zaten nişanlıyken konuşulmaz gözler kördür de ondan