Bıktıran inat !.

İnatçı ,dikbaşlı biriyle anlaşmanın yolları nelerdir ? Böyle bir erkek ile anlaşmanız sağlıklı bir yolu, yöntemi var mıdır ?
Genel hali inatçı ve dikbaşlı acaba bu durum evliliğe nasıl yansır ? Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum.
Dediğim dedik biriyle uğraşmak çok zor ve sıkıntıdır bencillikten başka birşey değil....

Ben inatçının tekiyim maalesef.
Annem bana sinirli zamanında "yaptığını çek" gibi güzel bi dua etmiş diye düşünüyorum
Eşim de öyle çünkü.:KK64:

Evlilikte zamanla inatlaşma falan kalmıyor ama
Birbirini tanıdıkça, sınırlarını gördükçe
Zorlamamayı, usulünce halletmeyi öğreniyorsun.
Keza karşındaki de seni keşfediyor.

Mühim olan geçinmeye niyeti olması insanın..

Ben inatçının tekiyim maalesef.
Annem bana sinirli zamanında "yaptığını çek" gibi güzel bi dua etmiş diye düşünüyorum
Eşim de öyle çünkü.:KK64:

Evlilikte zamanla inatlaşma falan kalmıyor ama
Birbirini tanıdıkça, sınırlarını gördükçe
Zorlamamayı, usulünce halletmeyi öğreniyorsun.
Keza karşındaki de seni keşfediyor.

Mühim olan geçinmeye niyeti olması insanın..
Çok güzel anlatmışsınız ,teşekkür ederim.Konuşma dili önemli galiba.

İnatçı ,dikbaşlı biriyle anlaşmanın yolları nelerdir ? Böyle bir erkek ile anlaşmanız sağlıklı bir yolu, yöntemi var mıdır ?
Genel hali inatçı ve dikbaşlı acaba bu durum evliliğe nasıl yansır ? Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum.
kısaca "HAYAT GEÇMEZ"

Varsa yumuşak karnı oradan yürü. Mesela benim eşim mantıklı açıklama getirdigim konuda sırf inadına diretmez. Bir de öyle bir konuşacaksın ki senin söylediğini kendi fikri olarak düşünecek işte o zaman inat edemez :D

Var yolu var ömrünü yedirip sacına aklar dusurecek piskolojini bozup depresanlara baslayacak sabrı gostermek. Bunlara yasamaya hazırsan sıkıntı yok.

Varsa yumuşak karnı oradan yürü. Mesela benim eşim mantıklı açıklama getirdigim konuda sırf inadına diretmez. Bir de öyle bir konuşacaksın ki senin söylediğini kendi fikri olarak düşünecek işte o zaman inat edemez :KK70:
Ah işte o konuşma şekli nasıldır yardımcı olsanız :KK35:

Eşimde bende aynı böyleyiz.Zaman zaman sırayla alttan alıyoruz çoğunlukla ben aslında agresif biriyim ama eşim beni mazlum görüyor ona karşı anlayışlı tavrımdan dolayı.

Eğer siz uyumlu, yumuşak başlı iseniz anlaşabilirsiniz her daim.
Ben yapamadım böyle biriyle, yol yakınden yollattım.

erkek arkadasiniz kac yasinda. Bende inatci bir insanim. Ama öyle kinci falan degilim. Birde yasim olgunlastikca inadim törpülendi o ypzden sordum yasini.

Nasıl mesela .Ben çok sert olduğumda daha da çığırından çıkıyor her şey
Yani arkadaş diyor ki bak sen gelmiş inatçı biriyle anlaşma yolu arıyorsun seni nasıl şeyler bekliyor onu araştırıyorsun ya binevi boşver hiç uğraşma o uğraşsın senin huyuna gitmek için inatçı insanı hiç sevmem de geç arkadaşa katılıyorum haklı o sizin için uğraşsın böyle tipler de genelde evlenince sevince şu bu olunca düzelmez bu yaşa kadar böyle gelmiş

Back
X