- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Sevketi_Bostan
-
noldu kiz bostan diye geldim ben de malum konuymus, Allah kolaylik versin kis gunu cok daha zor.
Yaz saati uygulamasinin kaliciligindan oturu elektrik yetmiyor diye dusunuyorum. Sosyal medyada dolanan damattan elektrik alamadik capsine de bayildim ayrica soylemezsem olmaz
O beni de sinir ediyor. İki günlüğüne başka bir ile geldim de rahatladım. Ne duş alabiliyorsun ne bir şey.
Bizimde doğal gaz kesiliyor oğlumla donduk dondukEvet cidden sinir bozucu ancak asiri ruzgar ve firtinadan dolayi Sakarya dan İstanbul a dagitim olan hatlarda ciddi sikintilar olmus. Kisa zamanda duzelir insallah. Cunku bizim elektrik kesildiginde sular da kesiliyor.
Evde olacaksaniz gece evet hazirliksiz da olmaz yemekler vs. Artik elden geldigi kadar yapacaksin kuzum mecburen. Biz bu gece evde olacagiz mezeler hazir da ana yemek ortada yok hahahaÇok sağol ya aynen öyle. Ya bir de durdular durdular yılbaşı öncesini buldularne hazırlık yapabiliyoruz ne bir şey. Koskoca Avm de bile dün güpe gündüz o bi avuç insan vardı mesela.
hani bir dünya şehriydi ya, öyle diyorlar hep:)
Gelmedi mi hala ?bu sabah itibariyle bizde suda var elektrikte
Ay yok iki gündür şu yoktu dağ gibi bulaşık oldu kahvaltıdan sonra direk bulaşıklara daldımDün gece geldi bu sabah yine gitti, tabi gece biz uyurken de kaç kez tekrarladığını bilemiyorum. Sular kesilmiyor ALLAHtan, sadece dün kesildi, iki saat içinde falan da geldi.
Evde olacaksaniz gece evet hazirliksiz da olmaz yemekler vs. Artik elden geldigi kadar yapacaksin kuzum mecburen. Biz bu gece evde olacagiz mezeler hazir da ana yemek ortada yok hahaha
Bende bebis var cikamiyorum disari keske bir avm dolasip gelebilsem,bosver sen ani yasa. Bu da dark icin de hatta. Nice yillara
bizim sular da kesiliyor. en az 4 saat gelmiyor.Dün gece geldi bu sabah yine gitti, tabi gece biz uyurken de kaç kez tekrarladığını bilemiyorum. Sular kesilmiyor ALLAHtan, sadece dün kesildi, iki saat içinde falan da geldi.
Tam bir felaketSorma. Kaçma imkanı da yok şu an
Sen neredesin ki?Ayy İstanbul ne kötü şehirmis be burda en son seçim zamani elektrikler gitmisti sanirsam
Misafir gelecekse mazeretin hazır. Elektrikler kesildi de olsun bitsinEvde olacaksaniz gece evet hazirliksiz da olmaz yemekler vs. Artik elden geldigi kadar yapacaksin kuzum mecburen. Biz bu gece evde olacagiz mezeler hazir da ana yemek ortada yok hahaha
Bende bebis var cikamiyorum disari keske bir avm dolasip gelebilsem,bosver sen ani yasa. Bu da dark icin de hatta. Nice yillara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?