Bıktırdılar artık!

Sevketi_Bostan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
4.519
4.897
133
Kızlar İstanbul'un bazı yerlerinde birkaç gündür elektriklerin sürekli gidip gelmesi bıktırdı artık ya! Şimdi yine gitti ve artık o kadar sinirlendim ki direk gelip burda haykırayım bari içimdekileri dökeyim rahatlamak için dedim yahu Hayır, bir şey değil, elektrikli eşyalarımız bozulacak diye korkuyorum. Bu soğuk kış gününde kombinizi kapatın diye uyarı yapıyorlar, iyi de elekt. ne zaman gidip geleceği belli olmuyor ki, zırt pırt gidip geliyor. Hadi gündüz kapattım, gece açtım ve yattım, nerden bileyim gece boyunca da bir kaç kez kesilip kesilmediğini? Beyaz eşya sektörünü canlandırmaya mı çalışıyorlar yoksa, bizim eşyaların bozulmasını sağlayıp yenisini almak zorunda bırakarak diye düşünmüyor da değilim yani
Gerçekten çok sinirliyim ama şu an
Cevap yazamazsam da kusura bakmayın, malum şarj meselesi. Oh be rahatladım

noldu kiz bostan diye geldim ben de malum konuymus, Allah kolaylik versin kis gunu cok daha zor.
Yaz saati uygulamasinin kaliciligindan oturu elektrik yetmiyor diye dusunuyorum. Sosyal medyada dolanan damattan elektrik alamadik capsine de bayildim ayrica soylemezsem olmaz

Evet cidden sinir bozucu ancak asiri ruzgar ve firtinadan dolayi Sakarya dan İstanbul a dagitim olan hatlarda ciddi sikintilar olmus. Kisa zamanda duzelir insallah. Cunku bizim elektrik kesildiginde sular da kesiliyor.

Çok sağol ya aynen öyle. Ya bir de durdular durdular yılbaşı öncesini buldular ne hazırlık yapabiliyoruz ne bir şey. Koskoca Avm de bile dün güpe gündüz o bi avuç insan vardı mesela.

Çok sağol ya aynen öyle. Ya bir de durdular durdular yılbaşı öncesini buldular ne hazırlık yapabiliyoruz ne bir şey. Koskoca Avm de bile dün güpe gündüz o bi avuç insan vardı mesela.
Evde olacaksaniz gece evet hazirliksiz da olmaz yemekler vs. Artik elden geldigi kadar yapacaksin kuzum mecburen. Biz bu gece evde olacagiz mezeler hazir da ana yemek ortada yok hahaha
Bende bebis var cikamiyorum disari keske bir avm dolasip gelebilsem,bosver sen ani yasa. Bu da dark icin de hatta. Nice yillara

Dün gece geldi bu sabah yine gitti, tabi gece biz uyurken de kaç kez tekrarladığını bilemiyorum. Sular kesilmiyor ALLAHtan, sadece dün kesildi, iki saat içinde falan da geldi.
Ay yok iki gündür şu yoktu dağ gibi bulaşık oldu kahvaltıdan sonra direk bulaşıklara daldım

Çok sağol canım sana da tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllar
Bizde evde kutlayacağız, dışarı çıkacak olsak bu gece için zaten sorun olmazdı. Ptt yapacaktık ama t'nin biri de elden gitti anlaşılan bu sene Aman sağlık olsun, önemli değil de dediğim gibi özellikle kombinin çalışmaması zor oluyor işte. Neyse ki evde çocuk ve yaşlı yok, asıl o zaman zor olurdu.

Dün gece geldi bu sabah yine gitti, tabi gece biz uyurken de kaç kez tekrarladığını bilemiyorum. Sular kesilmiyor ALLAHtan, sadece dün kesildi, iki saat içinde falan da geldi.
bizim sular da kesiliyor. en az 4 saat gelmiyor.

Misafir gelecekse mazeretin hazır. Elektrikler kesildi de olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…