- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
- Konu Sahibi Sevketi_Bostan
-
Tüm siteden sakliyorum ki nufus sayisi artmasin sona İstanbul gibi oluruz Allah korusunSen neredesin ki?
Tüm siteden sakliyorum ki nufus sayisi artmasin sona İstanbul gibi oluruz Allah korusun
Ben bunların hiç birini yapmadım birşey olur mu acaba?2 gündür tüm istanbul çıldırıyo :)
Dün elektrik varken çıktım geldim gitmiş sonra geldi yine gitti yemeğe dışarı gittim tabiki elektriği olan yer bulmakta zorlandım.
1 sokakta elektrik varsa 3 sokakta yok ordan alıp ötekini veriyolar .
Beyaz eşyaların fişini çekebilirsin kombi içinde elektrik geldikten 15 dakika sonra açın diyolar .
Cok tesekkur ederimÇok sağol canım sana da tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllar
Bizde evde kutlayacağız, dışarı çıkacak olsak bu gece için zaten sorun olmazdı. Ptt yapacaktık ama t'nin biri de elden gitti anlaşılan bu seneAman sağlık olsun, önemli değil de dediğim gibi özellikle kombinin çalışmaması zor oluyor işte. Neyse ki evde çocuk ve yaşlı yok, asıl o zaman zor olurdu.
Yok yok kimseyi cagirmadimMisafir gelecekse mazeretin hazır. Elektrikler kesildi de olsun bitsin
Ben bunların hiç birini yapmadım birşey olur mu acaba?
Şuan hepsi çalışıyor bir sıkıntı yok gibi amaBende yapmadım ki canım
Buzdolabının fişi çok terste çekemem
Kombide elektrik gelse bile tuşuna basmadan çalışmıyo diye dokunmadım.
Kombisi bozulan çok kişi var şuanda istersen elektrik gidince fişi çek yada sigortadan o kısımı kapat garanti olsun
Bizimde doğal gaz kesiliyor oğlumla donduk donduk
Ne güzelYok yok kimseyi cagirmadimannem yalniz kalmasin diye onu cagirdim yemege beraber otururuz bakalim artik
Hep birlikte :) cok tesekkur ederimNe güzelMutlu yıllarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?