Galiba en doğrusu bu olacak. Ama yinede bir süre denemeyi düşünüyorum kendimde farketmediğim şeyler varsa daha dikkatli olacağım. Bir daha izlerse söylediniz gibi ne düşünüyorsam söyleyeceğimKendinizi uzeceginize konussaniza.Denk geldi g3cmise baktigimda gordum deyin.Bir daha izlemeyecegim dese bile ben hep diken ustunde olacagim acaba izliyor musun diye guvenimi kaybettin falan utandirin.Kendinizi yipratmaktansa ne dusunuyorsaniz soyleyin
Konuşmadan çözemezsinO kadar kızıyorum ki ona, işten gelince tek kelime konuşmuyor. Hiç m
Bana da istemez gibi geliyor. O tek başınayken hoşuna giden bir şey. Söylediğim zamanda izleyip tamamen silerse sürekli şüphe içerisinde kalacağım. Ah bu düşünceler...
Sorun da bu zaten benle bir sorunu yokken neden bu tarz şeyler izlesin.
Bildiginizi söyleyin yüzüne. Neden seyrettiğini sorun.Çok üzgünüm... İnternet geçmişinde videolar izlediğini gördüm. 2 yıllık evliyiz, 1 yaşında kızım var. Kızım olduktan sonra çalışmayı bıraktım. Ama eşimi hiçbir zaman ihmal etmedim. En fazla bir hafta olmadığı olmuştur. Ben ne zaman anneme 2 günlüğüne kalmaya gitsem ya da ben uyuduğum o uyanık olduğu zamanda bu tür filmler izlediğini gördüm geçmişe baktığımda. Hatta bu filmleri bilgisayara indirebilmek için program bile kurmuş. Filmi izliyor bilgisayardan ve geri dönüşümden siliyor. Benim anlamayacağımı düşünüyor ki geçmişten silmiyor. İki ay önce fark ettim kimselere söyleyemedim ve stresten hasta oldum. 2 ay boyunca kontrol ettim izlemedi. Şimdi tam iyiyiz derken gece yine izlemiş. Bildiğimi bilmiyor.Söylersem de tamamen siler o zaman da hiç anlayamam diyorum. Yüzüne bakasım gelmiyor açıkçası. Bu tür filmleri izleyen adam imkanı olsa aldatır diye düşünüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Evlenmeden önce, ama rutin olarak değil bir iki kerealışkanlık ve merak. siz hayatınızda hiç izledin mi rutin olarak?
sizle sorunu yok derken, cinsel anlamda ne kadar doyduğunu ne istediğini bilemeyiz.Yani şimdi dürüst olalım o bayanların bu konuda eline su dökemeyiz.Sorun da bu zaten benle bir sorunu yokken neden bu tarz şeyler izlesin.
Evlenmeden önce, ama rutin olarak değil bir iki kere
Evet galiba izleyen kişi istemedikçe bu alışkanlığın önüne geçemeyeceğizbu durumda o alışkanlığı anlayamazsınız.
60 yaş üstü daha tehlikeli bacımAlışkanlıktır, meraktır.
Evet kırıcı ama izlemeyen erkek yok bence.
Benim eşim, sevgilim izlemez diyen de ya yakalayamıyodur ya da erkek 60 yaş üstüdür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?