Bildiğimi eşime belli etmeli miyim?

Galiba en doğrusu bu olacak. Ama yinede bir süre denemeyi düşünüyorum kendimde farketmediğim şeyler varsa daha dikkatli olacağım. Bir daha izlerse söylediniz gibi ne düşünüyorsam söyleyeceğim
 
40 yil basi izliyor dediginize gore.
Ben porno izlemeye hic karsi degilim ama sizin bu kadar abartmanizda fazla biraz
Merak ediyorsanız sizde izleyin.birlikte izleyin yada.
Aykiri siddet cocuk vs olmadikca porno bir nevi erotik film iste.
 
Konuşmadan çözemezsin
 
Sadece bir film onlar
Her film izleyen aldatsaydi memlekette aldatmayan insan kalmazdi.
Ayrica esinizle birlikte olma sebebiniz de onun baskasina gitmemesini saglamak olmasin lutfen.
 
Bildiginizi söyleyin yüzüne. Neden seyrettiğini sorun.
 
Millette deliriyorum kocam porno izliyor diye. Kabullenin kardeşim hepsi izliyor. O dert bu dert kafaya taktikca hasta olacağız. Sen de umursama. Cok kadın var atıp tutan eşim asla izlemez diye de kendilerini kandiriyorlar Hepsiniii izliyor.
 
Ac izliyomus gibi yap ozellikle yakalan bir sey diyecektir muhakkak ne olacak hayatim sen de izliyorsun hatta gel beraber izleyelim niye cekiniyosun benden askolsun de. Butun cezbediciligini kaybedecek filmler gozunde.
 
Sorun da bu zaten benle bir sorunu yokken neden bu tarz şeyler izlesin.
sizle sorunu yok derken, cinsel anlamda ne kadar doyduğunu ne istediğini bilemeyiz.Yani şimdi dürüst olalım o bayanların bu konuda eline su dökemeyiz. Yani onunla birlikte olmanız erkeğin boşalması, cinsel hayatta sorun yok gibi algılanıyorsa eyvallah. Belli ki farklı bir şey arıyor belki de rutinden sıkıldı.
İzlemesini yargılamıyorum ama bu tarz videolar sürekli izlenmesi halinde farklı fantezilere yol açabilir. İş o noktadan sonra tehlike yaratır. Sonuç olarak o yetişkin bir birey izlemesini yasaklamaya çalışmayın. İlla ki yolunu bulur, 6 yaşında bi çocuk değil ki.
Şu anda sorun gözükmüyor, o kadar kafana takma bence.. Olcakla öleceğin önüne geçemezsin nihayetinde
 
izleme sıklığı, "ne izlediği" vs önemli bence burda, cinsel hayatınız normal seyrinde mi ilerliyor bunlar da önemli
yoksa çok önemli değil yani, takip gerektirmez
 
Ayy yok yazmayayim dedim ama dayanamiyacagim. Bunun neresii normal ya anlamiyorum eger normal bisey olsaydi kocanizda normal görseydi bu durumu neden sizden saklasin niye gecmisi silsin. Ben kocamla oturup porno izliyecegim cok komik. Insanlarin nekadar bos vakti var. Hepsi izliyorda sacma herkes ayni olmak zorundami hayir. Ben kocami hic yakalamadim izliyorsa bile. Gecmisinide sildigini hic görmedim teli hep masanin üstünde evdede bilgisayar yok zaten. Adamin yemek yemeye vakti yok. Her erkek porno izliyor diye bisey olamaz. Sizde söyleyin konusmalisiniz benide rahatsiz ederdi Boyle bisey.
 
Çok takmayın hayır izlese nolur yani
aşık olunca aşk dolu filmler izlemeyi mi bıraktınız?
Derdimizi var diye dram mı izlemiyoruz ?
Altı üstü filmdir rahatsız oluyorsanız birlikte izleyin bari aranızda duvar oluşmasın
 
Neden porno filmlere karşı bu kadar önyargılısınız sonuçta aldatmıyor sizi. Eşiniz ya sizle hayalindeki şekilde cinsellik yaşayamıyor o filmlerle tatmin ediyor kendini yada faztazi seviyor. Siz birlikte olurken onları hayal ediyor olabilir. Bu şekilde fantazi kuran birçok insan var bence normal.

Takip ettiğinizi söyleyip adamı utandırmayın ama fantazi falan yapıp konuşup onun aklından geçenleri öğrenebilirsiniz.

Gerçekten merak ettim hasta olacak kadar neden üzdü bu durum sizi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…