- Konu Sahibi firstcherry
-
ben genelde böle bilgilerden ziyade kullandığınız güzellik maskeleri veya evde hazırlayıp kullandığınız maskeleri işe yarayanlarını yazmanızı istiyorum ben size örnek vereyim siyah nooktalar için derin bir kaba o kabı dolduracak şekilde su kaynatılıp içine 1 tatlı kaşığı kekik atılır sonra yüzünüzü o suya yaklaştırıp o buharla siyah noktaların sökülmesine yardımcı oluyor bu işlem 10 - 15 dk. yapılması yeterli oluyor ama dayanabiliyorsanız daha uzunda yapabilirsiniz
bende kirpiklerin daha uzun ve gör olması için uçlarından azıcık kesilmesi gerektiğini duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum şimdi kesecem kirpiklerimi sonra kalacam öle ortada kirpiksiz kirpiksiz
sence ne yapmalıyım rimel kullanmaktan yoruldum ve kirpiklerim çok seyrek hatta hiç yok
pervin bulgak kirpik güçlendirici diye arat güzel tarifleri var o yapları kullan faydası oluyor ,ben tatlı badem sürüyorum bir hafat bir hafta hint yağı valla pervin hanım doğal rimel tarifi istiyorum verirse paylaşırım ben makyaj malzemlerinde tamamen doğala döndüm cildim gayet güzel 28 yaşındayım alnınmada biraz leke var çok oynuyorum onda
saol cnm o lekelere limon sürüldüğünde iyi geldiğini duymuştum deneyebilrsin
ismid sürmesi sürmek kirpikleri güçlendirir çoğaltır uzatır gözü parlaklaştırır. göz ağrısına iyi gelir. numaralı gözlerde numaranın büyümesini önler veya geciktirir bazen numaranın geriye gitmesini bile sağlayabilir. bu açıdan bazı göz doktorları tavsiye eder sürmeyi.
katı çapak oluşumunu engeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?