- 26 Kasım 2016
- 356
- 379
- 18
- 37
cocukluk arkadasım bazı nedenlerden ötürü çok sevmediği mantıgının uydugu biriyle evlilik yaptı 4 yıllık evliler 2 yasında bir kızları var.esının işi maddi durumu cok iyi ama hersey maddiyat değilmiş. sürekli evden kavga gürültü eksik olmuyor arkadasım herseyını benımle paylasır. inanılmaz uyumsuz bir çiftler her an patlamaya hazır bomba gibiler.arkadasım sorunlarını anlatırken cocuk neden oldu peki dedim neden sevmediğin bir adamdan çocuk sahıbı oldun dedim? oda evde yalnız sıkılıyordum eşim şehir dısı seyahetlere gidiyor bana arkadas olur dedi. bana anlamsız geldi ama yargılayamam hayat onun... hergun aglayarak ses cekıyor bana hergun bir sorun anlatıyor benım ıcın bu sorun değil ama asıl sorun su bana bir sırrını verdi eski sevgılısıyle facebooktan tekrar yazısmaya basladıgını soyledi konusmaları atınca şok oldum eski sevgilisi de o evlendikten sonra sevmediği biriyle evlenmiş sanırım öyle demiş karısına asık degılmıs ama cok iyi biriymiş karım ve ailesi o kadar iyi insanlar ki onları uzemem diyormus hatta bir kez bulusmaya kalktılar ben engel oldum asla pişman değilim cocukta sonradan iyi oldu demiş zaten karımı üzmekten korkuyordum demiş ama yinede görüşüyorlar arkadasımın esıyle ara sıra toplu olarak bir araya gelıyoruz ıkı haftada bir bulusmalarımız oluyor eşlerimizle cocugun yuzune bakamıyorum kötü hissedıyorum.eşiyle sorunları olabılır ama bana ve eşime iyi bir dost oldu herzman. boşanmayı dusunuyor arkadasım daha once cok bosanmanın esıgıne geldıler ama eşi asla bırakmadı. tamam arkadasım mutsuz boşansın ama eskı sevgılısını de etkılıyor onun evlılıgıde tehlıkeye gırıyor bir nevi...çok konuştum yanlış yapıyorsun dedim oda hiç mutlu olmadım bırak sonunu düşünmeden yaşayayım diyor
şimdi ben bu ağır yükten kurtulmak istiyorum arkadasımla konusacagım bana asla birşey anlatma diyeceğim gözümü kulagımı kapatınca geçermi?iyiyide kötüyüde kendın yasa diyecegım ben esınınde karsı tarafın eşininde günahına giremem bilmek bile agır diyecegım. sizce mantıklımı? ne yapmalıyım... iş tehlikeli boyutlara gidiyor bugun bulusmasalar baska bır gun bulusacaklardır ıkısıde bırbırını unutamamıs. duyduklarım bildiklerim ağır gelıyor. boguluyorum. o zavallı kızı dusundukce cok kötü oluyorum. bir yandan arkadasımada üzülüyorum herşey sevgisizlikten...
şimdi ben bu ağır yükten kurtulmak istiyorum arkadasımla konusacagım bana asla birşey anlatma diyeceğim gözümü kulagımı kapatınca geçermi?iyiyide kötüyüde kendın yasa diyecegım ben esınınde karsı tarafın eşininde günahına giremem bilmek bile agır diyecegım. sizce mantıklımı? ne yapmalıyım... iş tehlikeli boyutlara gidiyor bugun bulusmasalar baska bır gun bulusacaklardır ıkısıde bırbırını unutamamıs. duyduklarım bildiklerim ağır gelıyor. boguluyorum. o zavallı kızı dusundukce cok kötü oluyorum. bir yandan arkadasımada üzülüyorum herşey sevgisizlikten...