Bebek Beslenmesi bıldırcın yumurtası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozgenmete59

yakışıklı prensim
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
187
38
43
39
kızlar mrb öncelikle 3 yaşında oğlum var ve çok iştahsız hiç bir şey yemiyor. Bıldırcın yumurtası aldım onu vericem ama bnm bi arkadaşım sadece sarısını sütüne karıştırıp veriyor internette araştırdım da rafadan 3 dk kaynatıp verin diyor beyazında da çok fayda varmış çocuğuna veren muhakkak vardır. önerileriniz neler??
birde iştah açıcı olarak kullandığınız bişeyler varmıı vitamin desteği falan

Konunu yeni gördüm canim..bende çocuğuma bıldırcın yumurtasi veriyorum.4-5 dk haslayip veriyorum.benim çocuğum hic yumurta yemiyordu bende bir TV programında beslenme uzmaninin tavsiyesiyle vermeye basladim.1 adet bildircin yyumurtasinin 8 tane tavuk yumurtasına karsilik geldiğini söylemişti.çok yararli anlayacagin

Bu arada benim çocuğumda çok istahsiz maalesef bu konudan bende muzdaribim..tavsiye verebilecek arkadaşlar olursa super olur :)

kızlar mrb öncelikle 3 yaşında oğlum var ve çok iştahsız hiç bir şey yemiyor. Bıldırcın yumurtası aldım onu vericem ama bnm bi arkadaşım sadece sarısını sütüne karıştırıp veriyor internette araştırdım da rafadan 3 dk kaynatıp verin diyor beyazında da çok fayda varmış çocuğuna veren muhakkak vardır. önerileriniz neler??
birde iştah açıcı olarak kullandığınız bişeyler varmıı vitamin desteği falan
benim kuzularmda 3 yaşındalar. ben kış aylarında 3 günde bir tane haşlayarak veriyordum ama erken ergenliğe sebep olabilirmiş haftada bir tane vermek doğruymuş. çocuklarımada yavru yumurta bu dedim çok sevdiler:)
vitamin de bize üni dr vermişti minadex çok iyi. yedirebiliyorsanız hac hurması, kefir, keçi boynuzu özü (eczanede var soğuk pres olan) . benim kızımda fazla yemek yemez ve seçici. yemeklerin değişik adları ve şekilleri var bizde. köfteler çorb içinde misket şeklinde, brokoli küçük ağaç, havuçlu yada muzlu tufflar misket pasta, tahin pekmez karışımı enerji :) birde seçenek sunmak çok önemli. iki çeşit sorduğumda bunumu bunumu diye birini seçiyor. direk önüne koyarsam ters tepiyor. 3-5 yaş arası ben merkezli zamanmış çünkü.

Bende 3 günde bir veriyorum bundan sonra haftada 1 e indireyim en iyisi.benim bebeğim 1 yasinda hala pek anlamiyor yemek isimlerinden ama biraz büyüdüğünde bu yöntemi mutlaka deneyecegim tavsiyeleriniz için cok tesekkur ederim

bende başladım 5 günde 1 tane veriyorum ya yoğurduna karıştırıyorum yada kahvaltıda veriyorum keçi boynuzu pekmezi veriyorum ben her sabah 1 kaşık her çeşit vitamini denedim :) şimdi polivit diye bir şurup aldım hem ucuz bayağıda vitamin var içinde bakalım bizde yemeklere isim koyuyuoruz ama yemeyince yemiyor işte :)

Evvet zorla hiçbirşey yemiyorlar.bende çok zorlamiyorum artik keçi boynuzu pekmezi çokyararli ama benimki hic yemiyo bende uzum pekmezi veriyorum

Back
X