- Konu Sahibi eSmerimSin
İstisnalar olabilir ama yaşlarınız evlilik için genç.Biraz daha bekleyin ki hayat sizi biraz daha yoğursun , geliştirsin.21 yaşında çok sevdiğimiz ,etkilendiğimiz şeylere, 28 yaşında çoğunlukla daha soğukkanlı ve farklı bakabiliyoruz.O kişi içinse diyorum ki 'Sana saygı ,sevgi gösteriyor mu ? Sadece sana değil ,diğer insanlara ve çevreye karşı duyarlı mı? Kafası çalışıyor mu ? Dürüst ,vicdanlı ,anlayışlı mı?Sorumluluklardan kaçmıyor mu ?Gelişmeye ,yenilenmeye,dinlemeye ,öğrenmeye açık mı?Yanıt evetse bu insanla arkadaşlık yapmaya ,ileride daha da olgunlaştığınız zaman ,herşey yolunda giderse evlenmeye de değer çünkü bu insanın ister türk,eskimo,macar ,meksikalı, o dinden bu dinden olsun ,ya da kendini bir yere konumlandırmasa da kaliteli bir insan hamuru var demektir.Kaliteli kişilikler nasıl (kendi farkında olmasa bile )Allahtan uzak olabilir ki ?Bu arada onu başka bir Tanrı mı yaratmış?Annen baban bunları biraz daha düşünse keşke .
wooow ne kadar güzel seyler yazmıssın, uzun zamandır böyle tatlı ve güzel yorum okumadım..yanı böyle etkıleyıcı..
evlılık gıbı bır düsüncemız yok suan tabıkı..ama aılem benı evlendırmek ıstıyor malesef

benımde korkum aıleme karsı gelemeyecgım ıcın, onunla sonumuzun olmadıgı..(bu demek degılkı aılemın ıstedıgı kısıyle evlenıcem)
hem kendımın hemde baskasının basını yakmaya nıyetım yok..evlenmem ıcın sevmem gerek sonucta aynı hayatı, aynı yatagı paylasacagım kısı olacak..
ama ben yanımda, hayatımda ve her anımda Mario olsun ıstıyorum..

ınsallah benı anladınız...
Son düzenleme: