Bile bile evlenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olan olmuş, biten bitmiş. Önünüze bakmaya çalışın.
Sevdiğin için, evlenmek istediğin için umursamamışsın daha doğrusu bazı şeyleri görmemişsin. Bazı şeyleri görmek için, yaşamak için zaman gerekir.
Vakit geçirecek kafa dağıtacak işler yapın, düşünmenize zaman kalmasın. Boşanarak yeni hayata başlamışsın bunun devamını da getir emin ol bir süre sonra bu düşüncelerinde geçecek.

Beynim hep geçmişe gidiyor sinir hastası oldum artık sakinleştirici kullanırken iyiydim kullanmayınca böyle oluyor ilaçta artık istemiyorum çok fazla sakin oluyorum o zaman biri karşımda dalga geçse küfür etse alttan alıyorum acıyı üzüntüyü hissedemiyorum ve çok kilo aldım
Bakın adam geçmişinizin bir kısmına mal olmuş zaten, böyle yaparak bugünü ve geleceğinizi de mi bu adama harcayacaksınız?

İmkanınız varsa yardım alın. Dönülmeyecek hatalar yapıyor insanlar, sığ suya atlayıp ömür boyu felç kalanlar var.

Siz bedelini ödemişsiniz, geçmiş bitmiş, ama böyle kurban psikolojisinde yaşamaya devam ederseniz, harcayacaklarınız bedel değil, ahmaklık olacak.... dediğim gibi, kendiniz aşamıyorsanız yardım alın uzmanından.

Merhabalar ben evlenip boşsndım ama geçmişi unutamıyorum nişanlıyken bi kavgamızda beni tehdit etmişti bakire olmadığı nı babana annene söylerim diye ben salak gibi ayrılmadım çok aşırı iyi davranıyor hediyeler falan alıyordu herzaman yanımda olurdu bilmiyorum çok oldu boşanalı ama kafama takıyorum neden evlendim bu olay neyle açıklanabilir neden tehdit ettiği halde evlendim başına gelen varmı
Boş verin artık

Kendinize hala kızgınsınız.
Unutamama nedeniniz bu.
Hangimiz 1 yıl önce yaptığımız, hatta dün bile yaptığımız bişeyi yargılamıyoruzki.
Bunun o adamla, boşanmakla, sizin saflığınızla bi ilgisi yok.
İnsan değişir.
Çok sevdiğine düşman, nefret ettiğine dost olabilir.
Canhıraş savunduğu şeyi sonradan gereksiz, saçma bulduğu şeyi nihayetinde makul de görebilir.
İnsan yıl yıl, gün gün, an an değişir.
O günler de, siz de değiştiniz.
O şartları bu aklımızla, bu şartları da o aklımızla ölçmek kendimize haksızlık sadece.
Oldu bitti, herşeyiyle o geronimoyo da sahip çıkın, alın karşınıza ben seni o korkun ya da hatanla da seviyorum deyin.
Siz demezseniz kim onun sırtını sıvazlayıp yeniden güzelliklere cesaretlendirmek?

Geçmişte yaptığımız hatalardan öğrenip, aynı hatayı yeniden yapmazsak, o zaman o hatayı bir yaşam tecrübesi olarak gör. Yeniden evlilik yapmadan önce, adamı iyice incelesin ve alarm zillerini hic kapatamazsın. Küçücük bir hisde, hemen dikkat edersin.
Benim kızımın 7. Sınıftan itibaren bir kiz arkadaşı var, 3 defa evlendi, şimdi ondanda da boşanıyor, 1. Ve 2. Kocasından 3 tane çocuğu var, yüzde yüz 4. Defa da evlenir ve cocuk yapar, hic bir zaman tecrubelenmedi ve yaptığı yanlışlıkları her esinde yaptı. Yani her kocası, aynı odundan yontulmus adam. Tam mağaralarda yeni çıkıp da Zivilisationa yeni gelmiş gibi adamlar. Bu kadının yaptığı aptallık, tecrübe değil.

Merhabalar ben evlenip boşsndım ama geçmişi unutamıyorum nişanlıyken bi kavgamızda beni tehdit etmişti bakire olmadığı nı babana annene söylerim diye ben salak gibi ayrılmadım çok aşırı iyi davranıyor hediyeler falan alıyordu herzaman yanımda olurdu bilmiyorum çok oldu boşanalı ama kafama takıyorum neden evlendim bu olay neyle açıklanabilir neden tehdit ettiği halde evlendim başına gelen varmı
Bi süre üzülmeni kendinize hayıflanmanız normal. Ama bu süreyi uzatmayın.
Sşz de insansınız. Bir hata yapmış ve gerekleri görememiş olabilirsiniz. Neyse ki bitmiş.
İlişki eğer medeni şekilde bitmiş ve o kişi artık rahatsız etmiyorsa bu da büyük bir kardır.
Sizeo günleri hatırlatan durum ve kişilerden uzak durmanız öneririm. Etrafınıza bir bakın kim size kendinizi sorgulanıyor o kişiye dikkat edin bence.

Bakamıyorum ki hep geçmişte yaşıyorum neden öyle yaptım neden hakkımı almadım
başka bişeylere odaklanarak geçmişten kopmayı deneyin, insan düşündükçe geçmişte yaşıyor bu da çok büyük ruhsal sıkıntılara sebep olabilir. Ayrıca profesyonel destek almaya çalışın ihmal etmeyin. geçmiş için yapabileceğin tek şey hatasıyla eğrisiyle doğrusuyla kabul edip geçmişte bırakmak.

Boşverin sizi zayıf noktanızdan vurmuş iste tehdit etmiş korkmuşsunuz hakkımı alamadım kendimi savunamadım diye düşünmeyin olan olmus artık Allah’a havale edin ve bundan sonra da aynı hataları yapmazsınız ders alıp

Beynim hep geçmişe gidiyor sinir hastası oldum artık sakinleştirici kullanırken iyiydim kullanmayınca böyle oluyor ilaçta artık istemiyorum çok fazla sakin oluyorum o zaman biri karşımda dalga geçse küfür etse alttan alıyorum acıyı üzüntüyü hissedemiyorum ve çok kilo aldım
Kendine hobi olarak kafanı dağıtacak bir şeyler yap kitap okumak gibi el işi yaparak calismiyorsan evde isen kendine uğraşacak aklını dağıtacak bir şeyler yap bence boşluktan kendini sorguluyorsun piskolijin bozulur bu şekilde daha fazla geçmişin ile yaşama

gençmişsiniz, kanmışsınız. belki de gözünüz o an görmemiş.
boşanmışsınız, geçmişi değil geleceği düşünüp mutlu olmaya bakın

Geçmişi geçmişte bırakmalısınız hata olarak görmeyin belkide bunları yaşadınız ama bi Daha karakter yoksunu insanlara güvenemezsin anladın şimdi ozaaman evlenmeswydin belki daha kötü şeyler yaşayacaktın birde böyle düşün bazen hayat bizi bir yerden alır bir yere bırakır burdan devam etmen lazım der buda sana bir tecrübe olmuş kimse boşanmak için evlenmez sen değerli bir insansın bunun farkına var bi sen daha olmayacak kendini okadar çok mutsuz olmaya inandırmışsınki geçmişin etkisinde ve kendini suçluyorsun bi tercih yaptın olmadı bitti mazi de kaldı önüne bak belki seni el üstünde tutacak biri girer hayatına kim bilir kötüyü düşünüp kendine çekme iyi düşün iyi şeyler olsun hayatında

Korkmussunuz, e iyi de davranıyormuş o aralar, evlenmişsiniz.

Boşanmanıza rağmen bu kadar sizi etkiliyorsa destek alın. Hayat kısa, ziyan etmeyin.

Büyük ihtimalle sinirle yaptığını, aslında böyle bir şey yapmayacağına sadece dilinde öyle konuştuğuna falan inandirdiniz kendinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X