Bile bile hata yapıyorum sürekli

mathildayimben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
51
36
3
40
Kızlar selam
Hayatım boyunca hep sorunlu ilişkiler yaşadım hala da yaşıyorum beni seven isteyen insandan hemen soğuyorum nerde bana kötü davranan istemeyen ben ona deliriyorum
Hayatımda biri var 3 aydır beraberiz adam asla benimle ilgilenmiyor aramıyor sormuyor ama ayrılmıyor da ben ne zmaan bunu dile getirsem ben sana çok değer veriyorum diyor ne desem tamam diyor konuyu kapatmak için o an ama hep aynı yine ilgisiz ben yazmadan asla yazmaz aramadan aramaz neyse bende 3 gün önce resti çektim yeter artık istemiyorum uğraşmaktan yoruldum seninle dedim o da tamam dedi ama ben hala salak gibi onu istiyorum ve özledim kafayı yicem resmen sorunlu bir insan gibi davranıyorum kendime saygım kalmadı

Belki önce kendinizi sevmeyi öğrenmelisiniz. Kendiniz de farkındasınız yanlış ilişkileri tercih ettiğinizin, çocukluk dönemiyle bağlantılı bir travma olabilir. Bu ilişkinizde bağımsız terapi almanız size iyi gelebilir..

Belki önce kendinizi sevmeyi öğrenmelisiniz. Kendiniz de farkındasınız yanlış ilişkileri tercih ettiğinizin, çocukluk dönemiyle bağlantılı bir travma olabilir. Bu ilişkinizde bağımsız terapi almanız size iyi gelebilir..
Travma olduğunun farkındayım zaten çocukken beni kimse sevmedi kimse ilgilenmedi psikoloğa da gittm o da aynısını söyledi düşünsene adam beni resmen sallamıyor değer vermiyor ama ben onu istiyorum

Bi kere bile annemden canım kızım lafını duymadım hep beni sevmediğini düşündüm hala da öyle düşünüyorum hep kardeşimi sevdi hep ona canım oğlum annesi kurban olsun deid ama bana bi kere kızım bile demedi

Travma olduğunun farkındayım zaten çocukken beni kimse sevmedi kimse ilgilenmedi psikoloğa da gittm o da aynısını söyledi düşünsene adam beni resmen sallamıyor değer vermiyor ama ben onu istiyorum
Çok üzücü, kötü bir durum. İnsanın hiç sevilmediğini düşünmesi inanılmaz bir acı. Çok zor belki ama siz kendinizi sevin lütfen 🙏

Kızdığında yapma kızım bile demedi o kadar isterdim ki o kelimeyi duymak hiç beni öpmedi bana sarılmadı hep kardeşimi sevdi öptü sarıldı ben kıskanınca o küçük derdi ki aramızda 2 yaş vardı

yaş itibariyle bazı şeyleri aşmış olmanız gerekir. 20li yaşlarda evet bu hisler sizi etkiler annem şöyleydi babam böyleydi.. ama 37 yıl boyunca bu hislere sığınmak çok doğru gelmiyor bana. insan bir yerde yeter deyip ayağa kalkabilmeli böyle hissetmeye alışmış ve kopamıyor olabilir misiniz? bazıları negatiflikten beslenir. destek almalısınız nereye kadar bu hislere sığınacaksınız?

Bile bile hata yapmıyorsun. Bile bile lades diyorsun. Sana kimsenin uyarısı işlemez bence. Her şeyin zaten farkındasın.

Back
X