Bile bile yanlış (mı acaba?) yapmak

Valla hayatım boyunca gurursuz olur.muyum kuyruk aşağı düştü mü diye hiç düşünmedim düşünülmesini de dogru bulmam. Özlerdimse özledim dedim. Geri dönmesini istedimse geri dön dedim. Sonrası genelde pislige sardı ama hiç pisman olmadım. Çünkü iyilesebilmek için üstüne gitmem gerektiğini biliyordum. Onları onlar icin degil.kendim için arıyordum onlar üstlerine alınıyorlardı😂. Velhasıl herkese aynı şeyi tavsiye ederim. Ama tek şartla sonrasinda yaa niye yaptim cok pismanim diye kendini.yerden yere vurmayacak yaptıklarına sahip çıkıp istedim yaptım olmadi ya da güzel oldu deyip arkasında duyabilecekse. Zira bazı arkadaşlarım gazima gelip hayal kırıklığı ile.sonuclaninca ziril ziril ağlarlardı. Ağızlarına kürekle vurasim gelirdi. Hey gidi simdi evliyim tabi. Kocama sevgiler o ayri😂ne günlerdi be. Acısı bile guzeldi valla😀

İyi geceler güzel, naif, zeki, çevik ve de ahlaklı KK üyeleri. Nasılsınız? İyisinizdir inşallah.

Beni soracak olursanız ben çok iyiyim. Hani bir illüstrasyon var ya; soldaki fotoğrafta adamın beyni var yüzü asık, sağdaki fotoğrafta beyni yok yüzü gülüyor. Heh işte ben o sağdaki fotoğrafım şu an. Ağırlık yaptı beynim artık çıkardım koydum bi köşeye. Sonra dedim ki yok buraya yakışmadı bu. Aldım kapının önüne koydum ağırlık yapsın da kapı çarpmasın diye. Beynimin tek işlevi cereyandan dolayı kapıların çarpmasını engellemek şu an. Kurban olurum işlevine.

Çok mutluyum. Çünkü tam bir “beynim yok” hareketi yaparak 8 ay önce ayrıldığım eski sevgilimi aradım.

(İnfo: aramızda 10 yaş fark var idi. Sorunlarımız vardı evet ama çok çok iyi geçirdiğimiz zaman da çok fazlaydı. Ama sorunlar da öyle emaaaan boşver denilecek şeyler değildi. Ama şimdi emaaaan diyorum. Çünkü malum beynim kapıyı tutmakla meşgul)

Ayrılık sebebimize gelecek olursak;

Bu altında yatan neden:

Bu da itici faktörler:

Sonrasında çok pişman oldu ama ben kararımdan dönmedim. Dönmedim ama resmen kan kustum ama şey dedim:
“Hee o kırmızılık mı? O şey ya.. hehe.. kavun yedim de.. he he yok yav ne kavunu nedir onun adı.. heh şey çülek. Amaaan ne çüleği adını sen getir.. hah fişna fişna:KK53:
Çok üzüldüm, çok ağladım, onu çok özledim ama hep kendimi tuttum. Dedim ki geçer geçer... daha öncekiler gibi....
Ne var ki 8 ay oldu hala geçmedi.
Önce dedim ki sınav stresinden geçmemiştir :KK70: sonra sınavlar bitti şey dedim, hani şimdi tatil ya boşluğa düştüm meşgale edinince geçer. Geçmedi. Meşgale edindim. Geçmedi.
Günaşırı her gece onu düşünerek ve özleyerek ağlıyorum. Daha doğrusu ağlıyor idim.

Bugün canıma tak etti. Eh be dedim. Ağlayıp zırlayacağıma böyle bir başıma yıkık gibi, arayıp biraz da ona ağlayayım.

Bak bak.. mantığa bak..

Velhasılkelam beyimizi aradııım. O telefon çalarken böyle midem bükülde sanki kalbim öyle hızlı çarptı ki aha dedim hoççakalın gidiyom ben. Ama gitmedim. O da açtı :KK53:
Kalbim pırpırpırpırpırpır ediyo. Adam alo dedi. Ben kikirdiyorum. Bi daha alo dedi. “Eehhehehloooww” diyebildim.

Dedim biz ayrıldık da ben çok mutsuzum sende işler ne alemde?? Soruya bak sanki sınav açıklanmış arkadaşıma sen kaç aldın diyorum.

O da cevaben bugün işten sonra buluşalım orda konuşuruz dedi. Ben de temam dedim. Çünkü bugüne kadar hayır dedim de noldu?? Noldu yani hala üzgünüm hala mutsuzum.

Neyse yemeğe gittik. Açık açık konuştuk. Ben ne kadar üzüldüğümü anlattım. Hayatıma flört olarak başka erkeklerin de girdiğini ama hiçbirine duyduğum hislerin ona duyduğum hislerin yakınından geçemediğini anlattım. Ne gerek varsa.

O da ben sana dediklerim için çok pişman oldum çok peşinden koştum ama sen hep üzüldüğünü söyleyince ben de artık bıraktım belki başka biriyle daha mutlu olursun diye dedi. Neyse şimdi konuşmaların hepsini anlatırsam çok uzun olacak. Özetle ikimiz de barışmak istediğimizin sinyallerini verdik.

Sonra beni eve bıraktı. Sarıldı bana. O kadar aptal bi yaz dizisi karakteri moduna büründüm ki içimden allahım diyorum şu kokuyu bi kere daha içime çektim ya ölsem de gam yemem... alaturkalığımda boğulmak üzereyim.

Her neyse hanımlar. Doğru mu yaptım bilmiyorum. 8 ay boyunca ayrılık acısının hafiflemesini bekledim. Hiç hafiflemedi. Anladım ki gerçekten seviyorum. Kendime eziyet ediyormuşum gibi geldi ve böyle bir şey yaptım. Ama aslında gerçekten eziyet miydi yoksa kendime iyilik mi ediyordum bilemiyorum. Sabrımın sonu selamet mi olacaktı bilemiyorum. Kafam çok karışık. Ama bildiğim tek şey tüm onursuzluğumla ve gurursuzluğumla onu görünce dünyaların benim olduğu..
ama zamanında size kendini çirkin hissettirmiş bu adam :( emin misiniz görüşmek istediğinize? sizin psikolojinizi bozmuş zamanında.. :(

Çok gençsin ve çok tatlısın konularını sırıtarak okudum dert biliyorum ama :) Hayatta bazı şeyleri yaşayarak öğreniyoruz en kötü ihtimalle yine olmaz ve ayrılırsınız bu da senin için bi tecrübe olmuş olur. O yüzden akışa bırak bence mutluluğun tadını çıkar. Gurursuzluk gibi de düşünme sen ayrılmışsın sen barışmışsın o da öyle beklemiş seni. Asıl gurursuz o hemen de dönmüş baksana :D

Duygulara saygım var, pek de severim böyle uzun ayrılıktan sonra hasretle barışmayı :)

Ama eski konuları okuyunca bilemedim iyi mi yapmışsınız.
Anladığım kadarıyla da 21 yaşındasınız.
Tek diyeceğim çok gençsiniz, boş yere üzülmeyin.Değmeyecekse vakit harcamayın.

Burdaki asıl mesele gurusuzluk değil. İyi yapmışsın diyenler verdiğiniz linki okumamış.
Ruhunuzu yaralayan, sizde ciddi hasar bırakan, sizi dibe çeken 5 para etmezin tekini yeniden hayatıniza dahil etmişsiniz. Huy kolay kolay değişmez. He diyelim ki oldu da yonttu kendini biraz, ağzından çıkana dikkat etse ne olur? O zaman sizi begenmeyenin şimdi çok değer verdiğine inanabilecek misiniz gerçekten?

Eski konularınızı da okudum azcık eski ilişkimi gördüm. Bende olsam aynını yapardım ki benzerini yaptımda. Biz size yalnış olduğunu söylesek de kalbiniz dinlemeyecek sürekli aklınız da acabalar olacak. En iyisi yaşamak bence . Büyü bir yerden sonra bozulacak tabi bunu kendiniz de göreceksiniz çünkü yine hoduklesecek. Ama lütfen bu sefer alttan almayın ilk hatasında tekmeyi basın.

Burdaki asıl mesele gurusuzluk değil. İyi yapmışsın diyenler verdiğiniz linki okumamış.
Ruhunuzu yaralayan, sizde ciddi hasar bırakan, sizi dibe çeken 5 para etmezin tekini yeniden hayatıniza dahil etmişsiniz. Huy kolay kolay değişmez. He diyelim ki oldu da yonttu kendini biraz, ağzından çıkana dikkat etse ne olur? O zaman sizi begenmeyenin şimdi çok değer verdiğine inanabilecek misiniz gerçekten?

Olmadığını görüp belki 5 ayda bitirecek ama dönmeseydi 5 yıla yayılırdı o süreç. Konuları okudum. Ancak bu kızımızın elini ateşe iyice sokması gerekiyormus ki anlasin. Tek avantaji çok genç yoluna kolay devam.eder. yoksa bana sorsan bu adama dönülmez. Ama dönmeseydi adam kafada devlesecekti. Bitirmesi için bi silkelenmesi iyi olacak😊

Yazdıklarını okudum da anlatış biçiminde bile akıllı bir genç kız olduğunu anlayabiliyorum. Eminim bu adamın değişmeyeceğini, geçmişte sana yaptıklarını zaman zaman hatırlayacağını sen de biliyorsun. Yaptığın şey gurursuzluk değil sadece kendini artık mutlu etmek istemişsin. İyi de yapmışsın. Çünkü özlenen gözde büyütülür ama zaman geçtikçe aslında olan yavaş yavaş akla gelir. Senin yarım kalmışlık canını sıkmış:) o halde tamamla. Sadece seni artık üzmesine izin verme ve hikayenin tamamlanmasının huzurunu yaşa. Ne kadar güçlü olduğunu gördükçe kendine kalp atacaksın:)

Ah bu mizahi dil keşke eski konularını unuttursa...
Böyle adamlar değişmez. Umarım ben hatalı tahminde bulunmuş olurum da sen mutlu olursun ama tecrübe konuşuyor.
8 ayı çöpe attın şu an. 😐

Bu adam değişmeyecek tecrübeyle sabit ama biz ne dersek diyelim sen bunu tecrübeyle, yaşayarak öğreneceksin. Daha cıvıl cıvıl yaşlarının başındasın. bişeyler paylaşamadığın, konuşamadığın, seni dünyadaki en özel kadın gibi hissettirmek yerine dibe çeken biriyle olmanın hiçbir mantığı yok ama dediğim gibi insan yaşaya yaşaya öğreniyor bunları. Heyecanın sevincin çok tatlı umarım yanılan biz oluruz.

İyi geceler güzel, naif, zeki, çevik ve de ahlaklı KK üyeleri. Nasılsınız? İyisinizdir inşallah.

Beni soracak olursanız ben çok iyiyim. Hani bir illüstrasyon var ya; soldaki fotoğrafta adamın beyni var yüzü asık, sağdaki fotoğrafta beyni yok yüzü gülüyor. Heh işte ben o sağdaki fotoğrafım şu an. Ağırlık yaptı beynim artık çıkardım koydum bi köşeye. Sonra dedim ki yok buraya yakışmadı bu. Aldım kapının önüne koydum ağırlık yapsın da kapı çarpmasın diye. Beynimin tek işlevi cereyandan dolayı kapıların çarpmasını engellemek şu an. Kurban olurum işlevine.

Çok mutluyum. Çünkü tam bir “beynim yok” hareketi yaparak 8 ay önce ayrıldığım eski sevgilimi aradım.

(İnfo: aramızda 10 yaş fark var idi. Sorunlarımız vardı evet ama çok çok iyi geçirdiğimiz zaman da çok fazlaydı. Ama sorunlar da öyle emaaaan boşver denilecek şeyler değildi. Ama şimdi emaaaan diyorum. Çünkü malum beynim kapıyı tutmakla meşgul)

Bu altında yatan neden:

Bu da itici faktörler:

Sonrasında çok pişman oldu ama ben kararımdan dönmedim. Dönmedim ama resmen kan kustum ama şey dedim:
“Hee o kırmızılık mı? O şey ya.. hehe.. kavun yedim de.. he he yok yav ne kavunu nedir onun adı.. heh şey çülek. Amaaan ne çüleği adını sen getir.. hah fişna fişna:KK53:
Çok üzüldüm, çok ağladım, onu çok özledim ama hep kendimi tuttum. Dedim ki geçer geçer... daha öncekiler gibi....
Önce dedim ki sınav stresinden geçmemiştir :KK70: sonra sınavlar bitti şey dedim, hani şimdi tatil ya boşluğa düştüm meşgale edinince geçer. Geçmedi. Meşgale edindim. Geçmedi.
Günaşırı her gece onu düşünerek ve özleyerek ağlıyorum. Daha doğrusu ağlıyor idim.

Bugün canıma tak etti. Eh be dedim. Ağlayıp zırlayacağıma böyle bir başıma yıkık gibi, arayıp biraz da ona ağlayayım.

Bak bak.. mantığa bak..

Velhasılkelam beyimizi aradııım. O telefon çalarken böyle midem bükülde sanki kalbim öyle hızlı çarptı ki aha dedim hoççakalın gidiyom ben. Ama gitmedim. O da açtı :KK53:
Kalbim pırpırpırpırpırpır ediyo. Adam alo dedi. Ben kikirdiyorum. Bi daha alo dedi. “Eehhehehloooww” diyebildim.

Dedim biz ayrıldık da ben çok mutsuzum sende işler ne alemde?? Soruya bak sanki sınav açıklanmış arkadaşıma sen kaç aldın diyorum.

O da cevaben bugün işten sonra buluşalım orda konuşuruz dedi. Ben de temam dedim. Çünkü bugüne kadar hayır dedim de noldu?? Noldu yani hala üzgünüm hala mutsuzum.

Neyse yemeğe gittik. Açık açık konuştuk. Ben ne kadar üzüldüğümü anlattım. Hayatıma flört olarak başka erkeklerin de girdiğini ama hiçbirine duyduğum hislerin ona duyduğum hislerin yakınından geçemediğini anlattım. Ne gerek varsa.

O da ben sana dediklerim için çok pişman oldum çok peşinden koştum ama sen hep üzüldüğünü söyleyince ben de artık bıraktım belki başka biriyle daha mutlu olursun diye dedi. Neyse şimdi konuşmaların hepsini anlatırsam çok uzun olacak. Özetle ikimiz de barışmak istediğimizin sinyallerini verdik.

Sonra beni eve bıraktı. Sarıldı bana. O kadar aptal bi yaz dizisi karakteri moduna büründüm ki içimden allahım diyorum şu kokuyu bi kere daha içime çektim ya ölsem de gam yemem... alaturkalığımda boğulmak üzereyim.

Her neyse hanımlar. Doğru mu yaptım bilmiyorum. 8 ay boyunca ayrılık acısının hafiflemesini bekledim. Hiç hafiflemedi. Anladım ki gerçekten seviyorum. Kendime eziyet ediyormuşum gibi geldi ve böyle bir şey yaptım. Ama aslında gerçekten eziyet miydi yoksa kendime iyilik mi ediyordum bilemiyorum. Sabrımın sonu selamet mi olacaktı bilemiyorum. Kafam çok karışık. Ama bildiğim tek şey tüm onursuzluğumla ve gurursuzluğumla onu görünce dünyaların benim olduğu..
sigaraya geri başlamış oldun:)

aferin sana deyip kocaman öpmek geldi içimden. bırakın artık şu gurur denen şeyi hayata bir kere geliyoruz iyi ki aramışsın bak oda hemen buluşmak istemiş. umarım bundan sonra daha mutlu olursun :KK45::KK9:

bütün konuları okudum eklediğiniz -ağır işsizim :D-
yanii şu an mutlu olmanız sevindirici tabi ki ama bu ne kadar sürer bilemedim
bir üye tebrikler tekrardan sigaraya başlamış gibi olmuşsunuz demiş çok da doğru söylemiş aynen öyle.
8 ay uzun bir süre aslında unutmanız lazımdı ama konular 2017 ye ait olduğu düşünülürse uzun zamandır da çıkıyormuşsunuz.
o hissi de çok iyi anlıyorum, tanıdığınız o kişiyle barışmak aylardır süren o yarım kalmış hissinin tamamlanması

umarım hayırlısı olur hakkınızda ama çok iyi biri değil sevgiliniz bunu bilin.

Bu altında yatan neden:

Bu da itici faktörler:

Bak bak.. mantığa bak..

Konuyla çok alakasız ama -ne mezunusunuz?😅 kitap okur gibi okudum😁

anlatımın çok tatlı ama bu 8 ayını çöpe attığın gerçeğini değiştirmez benim gözümde :KK12: Seni bu kadar aşağı çekmiş bir adama nasıl hala seviyorum diyebildiğine de ayrıca şaşkınım halbuki gayet aklı başında bi kız gibi duruyorsun. Bir silkelen ve kendine gel bence, ve unutma insanlar değişmez, hele algılar hiç değişmez, birisini güzel bulmuyorsan ömür boyu da güzel bulmazsın, şu saatten sonra o adam sana güzelsin dese bile inanmayacaksın, özgüveninin ömür boyu yerlerde sürünmesine razıysan bence sorun yok, ama insan o şekilde nasıl mutlu olabilir orası tartışmaya açık bile değil ;)

Valla hayatım boyunca gurursuz olur.muyum kuyruk aşağı düştü mü diye hiç düşünmedim düşünülmesini de dogru bulmam. Özlerdimse özledim dedim. Geri dönmesini istedimse geri dön dedim. Sonrası genelde pislige sardı ama hiç pisman olmadım. Çünkü iyilesebilmek için üstüne gitmem gerektiğini biliyordum. Onları onlar icin degil.kendim için arıyordum onlar üstlerine alınıyorlardı😂. Velhasıl herkese aynı şeyi tavsiye ederim. Ama tek şartla sonrasinda yaa niye yaptim cok pismanim diye kendini.yerden yere vurmayacak yaptıklarına sahip çıkıp istedim yaptım olmadi ya da güzel oldu deyip arkasında duyabilecekse. Zira bazı arkadaşlarım gazima gelip hayal kırıklığı ile.sonuclaninca ziril ziril ağlarlardı. Ağızlarına kürekle vurasim gelirdi. Hey gidi simdi evliyim tabi. Kocama sevgiler o ayri😂ne günlerdi be. Acısı bile guzeldi valla😀
Şu yorumda hislerime tercüman olmuşsunuz resmen :D diyorum ki zaten yokluğu münasebetiyle acı çekiyorum, bi deneyeyim varlığı münasebetiyle de acı çekersem bir farkı olmaz :D

ama zamanında size kendini çirkin hissettirmiş bu adam :KK43: emin misiniz görüşmek istediğinize? sizin psikolojinizi bozmuş zamanında.. :KK43:
Evet çok haklısınız gerçekten bana kendimi zamanında çok çok kötü hissettirdi. Ama şimdi ne denir adına bilmiyorum belki umut belki heyecan belki salaklık, daha farklı olmasını bekliyorum. Daha farklı olmasa da zaten daha kötüsü olamaz o yüzden çok bi kaybım olmaz diye düşünüyorum :KK53:

Sanırım bunu biraz da hem içimde kalmasın hem de merak ettiğim için yaptım. Yine aynı şeyleri yaparsam yine üzüleceğim. Ama en azından 8 ay sonra yine de olmadığını kendi gözümle görürsem beynimi de belki ikna ederim. Yoksa yorumunuzda çok haklısınız

Back
X