- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Henüz mezun oldum. Hukuk :)Konuyla çok alakasız ama -ne mezunusunuz?kitap okur gibi okudum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz mezun oldum. Hukuk :)Konuyla çok alakasız ama -ne mezunusunuz?kitap okur gibi okudum
![]()
eskı konularınızada baktım.erkek arakdaşın için öenmlı olan şeyler.Nasıl yani biraz daha açabilir misiniz
Of nasıl güldüm ya çok tatlısın..Velhasılkelam beyimizi aradııım. O telefon çalarken böyle midem bükülde sanki kalbim öyle hızlı çarptı ki aha dedim hoççakalın gidiyom ben. Ama gitmedim. O da açtı
Kalbim pırpırpırpırpırpır ediyo. Adam alo dedi. Ben kikirdiyorum. Bi daha alo dedi. “Eehhehehloooww” diyebildim.
Ayy pekde küçük ❤
Nasıl istersem yazarım yahu neyi var üslubumun küfür mü ettim milleteüslubunuz hiç hoş değil lütfen daha ciddi yazın.
siz kaşınmışsınız.
Teşekkür ederim :)Benim erkek arkadaşım da bana ilgisiz davranıyordu, çok üzüyordu ayrıldım. 1,5 ay ayrı kaldıktan sonra kendisi yazdı. Çok özlemiş her gün iş çıkışıma gelmiş arkamdan yürümüş. Barıştık ve bir daha rahatsız olduğum şeyleri hiç yapmadı.
Ama yine ayrıldık. Bu defa başka sebeplerden...
Evet insanlar değişmez ben de böyle düşünüyorum. Ama insanlar hatalarını anlayabilirler. Eğer bu kişi de seni seviyorsa ve önceki davranışlarının hata olduğunu farkettiyse artık öyle davranmayacaktır.
Fazla iyimser görünüyor olabilirim ama böyle olmasına inandığım için galiba☺ Hiç pişman olma en kötü ihtimalle denedim elimden geleni yaptım olmadı dersin. Keşke yapsaydım demekten iyidir...
Naçizane tavsiyem bir daha benzer şeyler yaparsa sen de tepkini net belli et ki bir şeylerin değiştiğini, artık her şeye katlanmayacağını anlasın.
Umarım çok mutlu olursun![]()
ben seni en basindan beri biliyorum. yani anlamadigim sey su bu adamin sana yaptigi kotuluk ailenin sana yaptigindan daha buyuk. neden aileni kabul etmeyip bunu ediyorsun? (ailenle ilgili konun varsa okumadim kusuruma bakma)
adami ben basindan beri hep elestirdim burda. kendinden kucuk kizi maddi destekle yaninda tutuyor dedim, senden cok tepki aldim belki de hakliydin bilemem. ama sonra diger konularini okuyunca “bak o da adamin gercek yuzunu gormus, yazik ne buyuk dert cekmis” dedim. cunku psikolojik siddet fiziksel siddetten cok cok daha zor. uzuldum ben simdi bu okuduklarima.
bilmeyenler “amaniinn ne tatli, ay ay ay ablasi yesin onu” diyebilir ama senin bu hayattaki tek derdin bu adam miydi? ben ankara hukuktan mezun olsam cikar istanbula giderim nasilsa ailemden yana bir seyim yok, staj da yapmam lazim. cikar giderim kendime yeni bir hayat kurarim kimseye borclu kalmadan. bu adamla 2 ay yine ask bocegi ol, sonra yine eski nisanli hortlar, annesinden laf duyarsin vs. insan degisir mi hemen oyle? adam degisse annesi degisir mi?
cok uzun yazdim ama benim de gercekten uzgun oldugum bir konuda senin de uzulmeni istemem. 2 yillik sevgilimden nisandan bir gun once ayrildim fiziksel/psikolojik siddet sebebiyle. ama oyle bir ayrildim ki cikip dunyanin baska bir ucuna geldim onunla veya arkadaslariyla karsilasmayayim diye. isteyince cidden uzaklasirsin.
belki de ben yanilirim bilemem ki umarim da oyle
olur ama senin icin en iyisi neyse o olsun.
Aslında adamın evlenme niyeti vardı hep de benim yok. Gerçekten irademi kontrol altında tutup temkinli ve rasyonel kalmaya çalışıcam bu sefer. Sonu kötü bitecekse de umarım çok zaman geçmeden ortaya çıkar22 yaşındaysanız çok da şeaapmayın bence
bu 8 ayın üstüne bir 4 ay daha bekleseydiniz unutmuş olurdunuz aslında
umarım hayat size güzel şeyler getirir
sadece lütfen bu adam için hayatınızı heba etmeyin. bir bakmışsınız 30 yaşına gelmişsiniz ve adamda hala evlenme niyeti yok. 30 yaş yaşlı değil diye demiyorum da o zamana kadar aynı kişiyle olunca sonra başkasını da sevemiyor insan.
heh iyi ozaman :)Sanırım hayır ama olsa bile benim de flört ettiğim insanlar olduğu için bir şey diyemem
Şimdi de sen ona dünyanın en tipsiz erkek tribine sok :)
Yap bunu lütfen.