Bileklik meselesi....

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence o kızı dövelim, elinden setini alalım. kaydirigubbakcemile3

kayınvalidenle konuştun mu bu neden böyle oldu diye?

konuşmadım arkadaşım zamanı gelince söylerim sırası gelirse

canım boşwerr elinde malzeme var işte başına kalkarsın zamanı gelince takma kafana boşver

keşke zamanında sen de söyleyebilseydin.

içinde kalmış olabilir ama o zamanlar yapacak şeylerin vardı artık yok,o yüzden geçmişte kalan bişey için üzme kendini

konuşmadım arkadaşım zamanı gelince söylerim sırası gelirse

bence arkalarından değil yüzlerine açıkça söyle. güzellikle sor nasıl oldu niye diye... ya yeni gelinin karakteriyle ilgildir, ya siz evlenirken elleri dardı şimdi daha iyi durumdalar, ya da kız kendini çok mu sevdirdi acaba nedir...

bunu nişanlılık döneminde söyleyecektiniz.bileklik alınmış hediyedir,seçemezsin ama bi set de istiyorum diyecektiniz.her gelinin bi seti olmalı yani ona alınmış sizede alınmalı ben ayrımcılık hiç sevmiyorum.:umursamaz:mesela kendimden örnek vereyim kayınvalide bana sözde bilezik,saat bide kendi bilekliği vardı verdi bana bide yüzük aldım ama eltime ne saat ne bileklik nede bilezik yüzük almışlar sadece alyans bunu 3 sene sonra öğrendim (4 yıl olacak evleneli)hiç hoşuma gitmedi yani onunda içinde uktedir ama bana karşı hiç kıskançlık yoktu yada başka bişey ama onun adına üzüldüm.durumlarıda vardı üstelik.bana ne alınırsa onada alınmalı yani eşit davranılmasından yanayım.eltim belirtmemiş bu durumu ama keşke siz söyleseydiniz.aslında onların şimdi durumu izah etmeleri gerekiyor.şu sebepten ona set aldık falan gibisinden

ah arkadaşım ben eltimi inanın çok seviyorum ve ona bir abla gibi davranıyorum halbuki ona herşeyin en iyisi en güzeli yapıldı bana gelince kurumuş bir çiçek karton kutuda bir çikolata neyse ben bunlara rağmen eltimle iyiyim. çünkü bunda onun bir günahı yok o da benim gibi hiçbir şey istemedi bildiğim kadarıyla ben ona evlenirken çok şık bir bilezik taktım eşimde ayrı bilezik taktı .eltim çok güleryüzlü biri değil eşimin ailesine karşıda çok mesafeli hatta birkaç tartışmaları oldu benim gibi hakkına razı bir tip değil benim pişmanlığım bunu kayınvalideme söylememek bu haksızlığa değinebilirdim.ama yapamadım işte

madem eltinle de aran iyi
ve de evlenmişsin
bunları aşmalısın
diğer başlığında da aynı şeyi anlatmışsın,2. başlığa gerek yoktu aslında orada anlatılabilecek bir konu
tamam sana koyuyor olabilir bütün bunlar ama bence de takıntı haline gelmiş
boşver artık
aynı adaletsizliği ilerde sen gelinlerine yapmazsın
çok istersen de laf arasında kayınvaldene söylersin olur biter

Eeeee evlenmişsiniz artık..
Teeee nişan dönemindeki sıkıntılarınızı düşünerek bugününüzü zehir etmeyin..
Olan olmuş artık..
Eşinizle mutlu olun,gerisi boş..kaydirigubbakcemile5

aynen katiliyorum

canim takma kafana sende lütfen
bak ben kardesimin esine 2yil önce taki seti taktim hemde 24ayar
ama kizkardesime gümüs gerdanlik alabildim 3ay önce
nedenmi cünkü maddi durumum müsait olmadigindan

gönül fazlasini yapmak isterdi
ama sükür cok begendi taktigim gerdanligi dünyalar onun oldu diyebilirim

aslinda hediyenin büyügü kücügü olmaz bence

aman boşver arkadaşım bunların hepsi gelip geçici şeyler.sen kocanla iyimisin ona bak

ben allahin izniyle 8 yil olucak yakinda evleneli
ve o zamanki sartlara göre
takilarimi secme imkanim olmadi
kayinvalidemler tr den getirtdiler
hos ben altin sevmedigim icin zaten özel biseyde istemedim

allaha sükür esimle askimiz sevgimiz huzurumuz yerinde fazlasindada gözüm olmadi hic
ama allah esimin ailesindende razi olsun
az yada cok yaptilar saolsunlar

allah nasip ederse eltimde olucak insallah
dilerim hersey gönlünce olur

hic takmam kafaya fazlasida yapilsa

gönlüncede olsa keske hersey

sen daha 2yillik evliyim cok gecmedi diyosun ama
suanki zaman okadar cok ilerliyo ki
her an herseyy deyisiyo
buda bir gercek

tamam sinir bozucu bir durum ama geçmiş, gitmiş.
artık kurcalayıp moralinizi bozmayın.
eşinizle mutlu musunuz, önemli olan o

aslında takıntı halini falan almadı bu benim hiçkimseyle konuşamadığım bir durum ne akrabalarımla ne ailemle ne de arkadaşlarımla bu durumu konuşabildim o yüzden bunu tek başıma yaşadım buraya da sizlerin düşüncelerini almak farklı görüşleri değerlendirmek için yazdım herkesin birbirinden öğreneceği şeyler vardır değil mi
bu hayatımın merkezine yerleşen bir sorun değil ama paylaştığım tek alan burası eşimin ailesini akrabalarıma dostlarıma çekiştirecek biri değilim çünkü arada eşim var

Arkadaşım ta nişan zamanından kalan bir olayı kafana takıp kendini üzme bence.. Ben başka şehire gelin gittim. Benim bırak bilekliği tüm takılarım onların zevkine göre ben yanlarında yokken alındı. Tüm evimin eşyaları mutağımın şekli herşeyiyle kayınvalidemin zevkinden ibaret. Benim beğenip aldığım tek bir şey yok inan ki kendi yaptığım çeyizim ve eşimle evlendikten sonra aldığmız elektrikli aletler hariç ki onları bile ben beğenirmiyim diye sormadan kendi evinden birşeyler getirmiş fritöz, sıkma makinesi gibi hiç kullanmadım kullanışsızdı yeni aldım sonradan. Evimize geldiğinde de aldıklarını över durur bazen al sizin olsun demek isterim. Ama eşimle iyiyim eşim beni hep korur asla laf söyletmez, kararlarımızı birlikte alırız. Saygı sevgi var aramızda.. Bunlar olduktan sonra mal takı bunlar gerçekten boş... Takı setini de eşin alır sana takar gidersin onlara. Benim daha eltim yok ona ne yaparlar bilmem ama bana da yaptılar haklarını yiyemem ve hep birşey yapsa bile iyi yönlerini görmeye çalışıyorum tatsızlık çıksın hiç istemem sen de öyle yap konusunu da açma... boşverr..

valla benim bi eltim var yalnız o benden önce evlenmiş tek fark bu inanın eşimin ailesi haca umreye gider eltime herşeyi getirirler banada ucuz hac yüzüklerinden onuda ortaya koyarlar al tak derler diii bi zamanlar artık o bile yok çünkü 1.5 yıldır görüşmüyoruz arada çok hoş olmayan şeyler yaşandı her neyse hiç tınlamıyorum uzak olduğum için onları hiç görmediğim için ne yapmışlar ne etmişler umrumda değil aman inan istemeye istemeye sana dünyanın altınınıda alsalardı hayrını görmezdin bir bir elinden çıkar giderdi gün gelir devran döner eline baktıkları zaman lafı koyarsın şimdilik içinde sır olsun ben o günleri bekliyorum sende bekle arkadaşım.

Bir bilekliğin peşine bu kadar takılmayın. Sağlığınız, huzurunuz yerindeyse bileklik fasa fiso.

ayyyy cnm bu eltilerden çekilen nedir bilmiyorum sanki senin hiç değerin yokta onların çok önemi warmış gibi gösteriliyo yaa yok eltin kıskanır yok o üzülür diye seni üzüp duruyolar

geçmişte olan can sıkıcı olayları düşünmek canınızı yakmaktan başka bir şeye yaramaz..
ha kalkıp neden haksızlık yaptınız diye soracaksan o başka..
yok hayır soramayacaksan ki eline geçecek somut bişiyde olmayaksa.
hiiç tatlı canınızı sıkıp kendi kedninizi zehirlemeyin..
geçmiş geçmişte kaldı...

en azından düşünüp almışlar bir iğne dahi almayanlarda var.

Back
X