Bence tam isabet olur eğer çalışmıyorsan. düşünsene 5 6 yaşına geldiğinde okul derdi başlıcak onunla ilgilenmekten belki tekrar bebek yapmayı düşünmeyeceksin. yada rahata alışacaksın o yüzden istemeyecek eerteleyeceksin. bence doğru zaman. ikiside aradan çıkmış olur
adetim 4 gün gecikti acaba hamilemiyim hamileysem üstesinden kalkabilir miyim 3 yaşında bi oğlum var çok mu erken olur iki çocuğa bakabilirmiyim yeniden doğum acısına dayanabilirmiyim bissürü bissürü düşünceler gidip geliyor üç gündür aklımda..sizinle paylaşmak istedim
Çıkan sonuç neticeyi değiştirmeyecek :) Pozitif çıkarsa aldırmayı mı düşüneceksiniz? Cevabınız evet olursa neden korunmadınız? Ne olursa olsun bebek kısmeti ile gelir sözüne inananlardanım, zaten ilk 6 ay masrafları da yok ki bu kuzuların :) Sürekli meme emiyorlar, o sürede de neler olur neler biter, gün neyi getirir bilinmez. Hayatı kurgulamayın çok fazla, kardeş lazımdır hayatın her anında, yaşıda müsaitmiş..
Bence hala ısrarlıyım bi test yapın :) Negatif çıkarsa da doktora gözükün hızlıca..
Evet hamilesin.
kesinlikle aldırmam cnm öyle bir düşüncem yok bnm endişem sadece ki çocuyk anneliğinin üstesinden gelebilirmiyim tamamen bu oğlumu çok seviyorum onada olursa bebeğimede yetebilirmiyim düşüncesi..yoksa bende bebeğin kısmetiyle geldiğine inananlardanım onun giderleriyle ilgili sıkıntı olucağından değil tamammen psikolojik :) bu gün de adet olmazsam yarın sabah yaptırcam test ki bnm adetim bu yaşıma kadar hiç gecikmedi hatta her ay üç gün önce olurum
Ha bu arada doğum acısı dediğiniz an'lık, hayatınızın aslında en güzel anı, yaşanıyor ve küçük bir mucizenin gelmesi ile tüm acılar unutuluyor. İki çocuğa bakma meselesine gelince, pekalada bakılır ben 1 yaş arayla hem de çalışarak iki bebek büyüttüm. Biri yakamda biri paçamdaydı ama heves olsun yeter ki :) 2 sene sonunda ikisi bir arada oynamaya başladığında siz ayaklarınızı uzatıp onları izliyorsunuz.
çalışıyorum ama çalışmasamda olur doğumdan sonra ev kendimizin şuan sadece araba borcumuz var on ay kadar kaldı ondan sonra rahatız eşim geçindirebilir allahın izniyle bizi ama ben kendimden korkuyorum becerebilirmiyim iki çocuk anneliğini:)
oo tam zamanı valla.. neden kalkamayacakmışsın ki...
benim oğlum 9 aylıktı kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde...
büyük bi şoktu benim için.. üstelik spiral vardı..
bende en az 4 3 yaşına gelmeden istemiyorum diyenlerdendim..
sen istediğin kadar plan yap, Allah şaşırtıyo işte böyle :)
aralarında 1,5 yaş var.. tek başıma baktım.. valla öyle abarttıkları gibi de olmadı..
yok öldün bittin çok zor bilmem ne...
mis gibi de baktım çocuklarıma.. annelik bi süper kahramanlık bence..
şimdi oğlum 4 kızım 2,5 yaşında.. o kadar güzel oynuyolar ki, kimseyi aramıyolar...bu resmi de az önce çektim :)
kardeş candır her eve de en az bi tane lazımdır... :)
tatlıımmmm biz kadınlar neyin üstesinden gelemeyiz kiBence korkma en fazla 3 yıl daha gerekecek sonra rahatsın. Yani ben bu şekilde düşünüyorum. Zaten 3 4 gün gecikmen olmuş süpriz olmayacak olursa kendini alıştır sen yinede hayırlısı olsunnnnnn :)))
Benimde adetim 3 gün gecikti kızım 3 yaşında...Bende içten içe ah keşke dedim :) Şuan hasta oldum o ayrı konu :)
Cesaretim yok benim keşke olsa aniden diyorum korunuyorum o da nasıl olacaksa bilmiyorum ama birazda zorlandığım zamanlarda,ya ben hazırlıklık değilmişim neden yaptım 2,çocuk dememek için öyle birden olsun istiyorum :) Çok garip bir düşünce farkındayım ama başka türlü cesaret edemeyeceğimi biliyorum...Ama gerçekten istiyorum bi bebiş,aslında tam zamanı diye düşünüyorum.Çünkü tecrübemiz var artık.Nasıl besliycez,nasıl uyutcaz herşey hala aklımızda tazecik....Biraz zaman geçsin unutursun bebek bakmayı diyorlar...Bence hamile olduğunuzdan emin olursanız o zaman heyecan bile yaparsınız...Nedense ikinci çocuk fikri beni çok daha heyecanlandırıyor.Umarım sizin içinde çok güzel olur...
benim de 3 yaşında bir oğlum var.. hiç aklımda yokken hamile kaldım. hem de ikiz.. şimdi 1,5 aylık ikiz bir kızım bir oğlum ve 3 yaşında da abileri var:)) aynı korkuları yaşamadım desem yalan olur.. kolay hamilelik yaşayan biri değilim maalesef.. nasıl bakarım diye çok korkularım oldu.. ama doğduklarında gördüğüm an ne korku kaldı ne telaş.. bu Allah ın kadınlara bir lütfu bence..şimdiki halim biri memede biri ayağımda diğeride tepemde modunda.. ama inanın hepsini şöyle yanyana gördüğüm an ne yorgunluk kalıyor ne stres.. Allah ım herkese nasip etsin.. umarım sizde hamilesinizdir:)) arayı fazla uzatınca bence de insan hem rahata alıştığından hem de yaş ilerleyince zorlanacağından tam zamanıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?