bilemedim ki..

Allah bağışlasın cnm bnmde eşimin ikiz kardeşleri var:) bakalım hayırlısını diliyorum Allahtan herhalde bende başarırım inşallah

başarırsın tabi.. hiç korkuya kapılma.. annelik süper kahramanlık gibi bir şey kesinlikle.. ve biz kadınlar da bu güç fazlasıyla var. hakkında hayırlısını dilerim.

başarırsın tabi.. hiç korkuya kapılma.. annelik süper kahramanlık gibi bir şey kesinlikle.. ve biz kadınlar da bu güç fazlasıyla var. hakkında hayırlısını dilerim.

teşekkür ederim cnm

Test yapıp emin olduktan sonra düşün böyle şeyleri canım ama maddi olarak iyiymişsiniz hem bir evladın var 1 tane daha olsun,bir evlada annelik yapmışsın neden iki evlada bakamaycaksın,ne güzel ard arda büyürler,arayıp bulamayanları düşününce şükretmelisin Allah saglık sıhhat versin
Hakkında hayırlı neyse o olsun sevgiler

Yeniden bir bebiş kokluyacaksınız oh masum masum ne güzel
Bir de kardeş candır hep şükretmişimdir kardeşim var diye o olmasa kimle baş başa verirdim bilmiyorum

teşekkür ederim cnm..

Yeniden bir bebiş kokluyacaksınız oh masum masum ne güzel
Bir de kardeş candır hep şükretmişimdir kardeşim var diye o olmasa kimle baş başa verirdim bilmiyorum

bende ablam olduğu için çok şanslı görüyorum kendimi bakalım hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…