bilemedim ne yapsam?

miyaww

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
37
0
36
Ankara
Merhaba Hanımlar
Çok büyük bi dert değil ama ne yapacağımı bilemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Bi kaç gün önce erkek arkadaşımın kız kardeşini bir çocukla otururken gördüm kol kola (aman ha yargıladığımı düşünmeyin ne haddime. Bunu belirtiyorum çünkü normal bi arkadaşıyla kol kola duracak bi kız değil) yani aslında saniyelik birşeydi tam o mu değil mi kesin emin değilim. Bi anda görünce ne yapacağımı bilemedim direk yolumu değiştirdim. Sonra niye gidip bi merhaba demedim ki diye düşündüm kendi kendime. 2 dk sonra aynı yerden geçtim kalkmışlardı. Şimdi sorun acaba bunu erkek arkadaşıma söylesem mi söylemesem mi? Kız 17 yaşında ve üniversiteye hazırlanıyor ayrıca okulu uzak olduğu içinde kendi evlerinde değil yakın bi akrabalarının evinde kalıyor. Yani uzak oldukları için ne yapıyo ne ediyo habersiz biraz. Ben kendi kardeşim olsa hani kimle birlikte ne yapıyo ne ediyo bilmek isterdim. Böyle bişeyi o görüp söylemese de kızardım. Aslında söylesem de öyle sen kimle geziyon diye kızacak biri değil aksine bilmeye tanımaya çalışır. Ama tabi insanoğlu güvenemem söylesem de kötü bişey olsa ben kötü olur muyum diye korkmuyor değilim.
Bide kendimi bi abla gibi sorumlu hissettim kızı bi görseniz güzeller güzeli kötü insanlarla birlikte olur üzülür diye korkuyorum bide sınav dönemi. Ne yapsam söylesem mi?

Erkek arkadaşımın kardeşimi yoksa başka birisi mi tam da emin değilim demişsin öncelikle kızı sen uzaktan takip et zaten erkek arkadaşım anlayışlıdır tanımaya çalışır demişsin eğer gerçekten erkek arkadaşının kardeşiyse o zaman söylemelisin şimdi tam emin olmadan söylersen sonradan sen kötü olursun yani kızla aranızda sorun olabilir.

Son düzenleme:
Şahsen bana yapılsa abimin kız arkadaşından nefret ederim. Ne o oyle ispiyonlamak falan. Üstelik emin de degilsin. Ayrıca madem kendini ablası gibi görüyorsan o zaman kendin konuşmalısın kızla

Erkek arkadaşımın kardeşimi yoksa başka birisi mi tam da emin değilim demişsin öncelikle kızı sen uzaktan takip et zaten erkek arkadaşım anlayışlıdır tanımaya çalışır demişsin eğer gerçekten erkek arkadaşının kardeşiyse o zaman söylemelisin şimdi tam emin olmadan söylersen sonradan sen kötü olursun yani kızla aranızda sorun olabilir.

Takip etme gibi bi imkanım yok yani ne zaman nerde olacak bilemem ki. Evet %100 oydu diyemiyorum çünkü çok küçük bi andı görünce direk kafamı çevirdim başya tarafa döndüm ama yüksek ihtimalle oydu

Şahsen bana yapılsa abimin kız arkadaşından nefret ederim. Ne o oyle ispiyonlamak falan. Üstelik emin de degilsin. Ayrıca madem kendini ablası gibi görüyorsan o zaman kendin konuşmalısın kızla

Zaten eve gelir gelmez hemen facebooka girdim konuşayım diye ama hesabını kapatmış telefon numarası da yok bende. Zaten bi samimiyetimiz yok 2 kere görüştük sadece onda da ne kadar samimi olunabilirse.
Dediğin gibi bana yapılsa bende nefret ederdim :/ yok yok söylemeyim ben en iyisi. Ama ya kızın başına bişey gelirse :(

Takip etme gibi bi imkanım yok yani ne zaman nerde olacak bilemem ki. Evet %100 oydu diyemiyorum çünkü çok küçük bi andı görünce direk kafamı çevirdim başya tarafa döndüm ama yüksek ihtimalle oydu

o zaman olayı anlat bi çocukla seni kol kola otururken gördüm erkek arkadaşın var mı eğer erkek arkadaşım var derse bak önünde gireceğin önemli bir sınavın var ne olursa olsun seni ve hayatını etkilemesine izin verme gibilerinden konuşmalısın canım.

insanlar birilerini ispiyonlamaktan ne zevk aldığını merak ediyorum:ssz: 17 yaşında koca kız çocuk değil bence sizi ilgilendirmez :51:

insanlar birilerini ispiyonlamaktan ne zevk aldığını merak ediyorum:ssz: 17 yaşında koca kız çocuk değil bence sizi ilgilendirmez :51:

Yazdıklarımı okudun mu acaba?? Zevk için yapsam gördüğüm an bu kadar derin düşünmeden söylerdim zaten.

Son düzenleme:
kızın başına birşey gelirse? siz görmeseydiniz başına bişey gelicek veya gelmicekmiydi :27::27:

bu sizi nıye ılgılendırıyor hiç anlamadım

sizi görüp söyledılermı

Öyle bi niyetim yok zaten sadece erkek arkadaşımın yerine kendimi koydum ve biraz korumacı düşündüm.

iyi niyetten maraz doğar.kendi kardeşiniz olsa anlarım.kızla samimiyetiniz varsa öylesine sormayı da anlarım.Benim arkamdan iş çevirir gibi biri abimle benim hakkımda konuşsa o kişiyi anlamam,yarın öbür gün yengem olsa görümceliğin de kralını yaparım.siz bilirsiniz.
17 yaş çok küçük,hata yapılcak bi yaş değil.zeki bi kız ne yapıcağını bilir bence o yaşta.ben kendi kardeşim olsa karışmam.

Kusura bakma ama dış kapının mandalı olduğun halde bu kadar müdahale edersen o ailenin senden hoşlanacağını sanmam.
Kaldı ki şu an sen de , kaç yaşında olursan ol, ailelerin çok da sevmediği sevgililik dönemi içindesin.
Kız kardeşten farkın sınav dönemiyse bu şekilde üzüldüğünde daha fazla düşer başarısı.
Sonuçta ailesinin ona güvenini sarsmış olursun.

iyi niyetten maraz doğar.kendi kardeşiniz olsa anlarım.kızla samimiyetiniz varsa öylesine sormayı da anlarım.Benim arkamdan iş çevirir gibi biri abimle benim hakkımda konuşsa o kişiyi anlamam,yarın öbür gün yengem olsa görümceliğin de kralını yaparım.siz bilirsiniz.
17 yaş çok küçük,hata yapılcak bi yaş değil.zeki bi kız ne yapıcağını bilir bence o yaşta.ben kendi kardeşim olsa karışmam.

Haklısın yorumun için teşekkürler.
Keşke hep bu olgunlukta birilerinin düşünemediği akıl edemediği şeyleri açıklamak adına olsa yorumlar.

Yazdıklarımı okudun mu acaba?? Zevk için yapsam gördüğüm an bu kadar derin düşünmeden söylerdim zaten.

bence söylıcektınde alıcağın tepkiden korktun sanane de dıyebılırdı mantıklı bırı öyle demelı zaten

bence söylıcektınde alıcağın tepkiden korktun sanane de dıyebılırdı mantıklı bırı öyle demelı zaten

canım ikimizi karıştırdı :27::27: herşeye burnunu sokmaya çalışan insanlara sinr oluyorum kısa ve öz seni ilgilendirmez 2 kere gördüğün samimiyetin olmadığı bi insanın ne yaptığı bunu abisine söyliyerek abisinin gözüne daha fazlamı girmek istiyorsun :51:

Back
X