bilemedim ne yapsam?

kaç yaşında ıspıyonlamak gereksız sıze düşmez hem
sız erkek arkadaşınızla sokakta orda burda el ele kol kola gezerken bırı görse ıspıyonlasa aılenıze ne hıssedersınız ?

Hııııııç bulaşmayın, bana yapılsa bı güzel ağzının payını verır otuttururum.

17yas bence hicte hata yapilamayacak bir yas değil akli havalarda olabilir asik olduysa hataya dusebilir belki de ama birak ailesine kendisi anlatsin o zamana kadar beklemelisin yanlis anlasilirsin maalesef anlatirsan

Çok gereksiz.
Kızın o olup olmadığından emin değilsin, yanında oturan kimdir necidir bilmezsin. Hani tanısan ve bu çocuktan ona zarar geleceğini düşünsen ufak bir ihtimal söylenebilirdi ama şu durumda söylemen diğer arkadaşların da dediği gibi "ispiyonlamak" anlamı taşır.

Bırak kendisi söylemek isterse söylerdi zaten. Böyle bir şey için aileyle yüz göz olmamak lazım çünkü nasıl tepki alacağını bilemezsin.

iyinıyetten gözu karamış konu sahıbının bu ıhtımallerı hiç düşünememiş

abisi iyiki sizinle bırlıkte yoksa o kızın başına neler gelebılırdı

Zaten eve gelir gelmez hemen facebooka girdim konuşayım diye ama hesabını kapatmış telefon numarası da yok bende. Zaten bi samimiyetimiz yok 2 kere görüştük sadece onda da ne kadar samimi olunabilirse.
Dediğin gibi bana yapılsa bende nefret ederdim :/ yok yok söylemeyim ben en iyisi. Ama ya kızın başına bişey gelirse :(

Ben ilk başta ama aranızda bir samimiyet var sandığım için kendin konuşmalısın dedim ama sen sadece 2 kere görüştük diyorsun neredeyse hiç samimiyetimiz yok diyorsun ki 2 kere görüşmeyle ne kadar samimiyetiniz olabilir zaten samimi olsaydınız ya da kendini sana yakın görseydi telefon numarası bi şekilde sende olurdu boşver ne olursa olsun senin konumun görmedim-duymadım-bilmiyorum olmalı.

Kol kola girmişler ne var ki bunda,endişe edilecek bir durum yok, bence söylemeyin hem emin bile değilsiniz, boş yere ispiyoncu konumuna düşmeyin. Abim olsaydı ve sevgilisi beni gördüğünü abime yetiştirseydi ona sinir olurdum cidden, zira sevgilinizin kardeşiyle aynı yaşta sayılırım.

Daha iki kere görmüşsün kızı nerden anladın hemen arkadaşlarıyla samimiyet derecesini:1:
Belki çok yakın erkek arkadaşı, kankası yani ne biliyim neticede parkta gereksiz samimiyette görmemişsin ki bu bile seni ilgilendiren bi'durum değil. Çünkü 17 yaş küçük bi'yaş değil.

Lütfen karışma, karışsan da zaten kötü olacaksın:31:

bence hiç karışma sölmiş olsan sen kötü olursun bu kesin hiç dikkat cekme üzerine hem fazla sohbetiniz yokmuş bence

iyide emin olmadığın bişeyin nesini sölücen abisine....ya o değilse...iftiraya girer bu...hem size ne canım gezer gezer....

ben olsam, abisine kardeşiyle daha çok ilgilenmesini, arada gezdirmesini falan telkin ederdim. Hem belki üçünüz daha sık görüşebilirsiniz, kız da sıkılıyordur belki kaldığı akrabada, hem sınava da hazırlanıyormuş, onun için de değişiklik olur. Ama bundan ötesine bence gerek yok...

Merhaba Hanımlar
Çok büyük bi dert değil ama ne yapacağımı bilemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Bi kaç gün önce erkek arkadaşımın kız kardeşini bir çocukla otururken gördüm kol kola (aman ha yargıladığımı düşünmeyin ne haddime. Bunu belirtiyorum çünkü normal bi arkadaşıyla kol kola duracak bi kız değil) yani aslında saniyelik birşeydi tam o mu değil mi kesin emin değilim. Bi anda görünce ne yapacağımı bilemedim direk yolumu değiştirdim. Sonra niye gidip bi merhaba demedim ki diye düşündüm kendi kendime. 2 dk sonra aynı yerden geçtim kalkmışlardı. Şimdi sorun acaba bunu erkek arkadaşıma söylesem mi söylemesem mi? Kız 17 yaşında ve üniversiteye hazırlanıyor ayrıca okulu uzak olduğu içinde kendi evlerinde değil yakın bi akrabalarının evinde kalıyor. Yani uzak oldukları için ne yapıyo ne ediyo habersiz biraz. Ben kendi kardeşim olsa hani kimle birlikte ne yapıyo ne ediyo bilmek isterdim. Böyle bişeyi o görüp söylemese de kızardım. Aslında söylesem de öyle sen kimle geziyon diye kızacak biri değil aksine bilmeye tanımaya çalışır. Ama tabi insanoğlu güvenemem söylesem de kötü bişey olsa ben kötü olur muyum diye korkmuyor değilim.
Bide kendimi bi abla gibi sorumlu hissettim kızı bi görseniz güzeller güzeli kötü insanlarla birlikte olur üzülür diye korkuyorum bide sınav dönemi. Ne yapsam söylesem mi?

Bence, kendinizi abisinin yerine koyup, sorumluluk duygusuyla korumacı yaklaşımınız çok hoş..
Fark etmemişsiniz sanırım ama bu sizin onu kardeşiniz gibi görüp, sahiplendiğinizi ve gelinleri bile olmadığınız halde, o kız için endişelendiğinizi gösteriyor.
Başkası olsa, "bana ne, benim kardeşim mi" diye düşünüp umursamayabilirdi. Böyle bir durumu, forumda paylaşacak kadar düşünmezdi.
Fakat naçizane tavsiyem, bunu sevgilinize direk söylemeniz hiç de hoş olmayacaktır. Belki beklemediğiniz bir tepki ile bile karşılaşabilirsiniz.
Belki sevgilinizin de haberi olabilir ve siz söyleyince "biliyorum, sana ne" gibi bir tepki verebilir. Olmayacak şey değil, erkekler çeşit çeşit..
Ama bilmiyorsa, mesela bir sohbet anında.. "kardeşin nasıl, hangi bölümü düşünüyor, erkek arkadaşı varsa çalışması zor olabilir" gibi bir şekilde yaklaşıp, vereceği tepkiyi ölçebilirsin.
Eğer "onun erkek arkadaşı filan olamaz" derse, siz de "genç kız, neden olmasın, benim var mesela:)" diyerek yumuşak bir şekilde yaklaşabilirsiniz..
Ve tabii sonunda, " şu an evinden ayrı, sınav dönemi ve kendini yalnız hissedebilir, bence onunla daha yakından ilgilenmelisin abisi olarak" diyebilirsin..

Son düzenleme:
Merhaba Hanımlar
Çok büyük bi dert değil ama ne yapacağımı bilemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Bi kaç gün önce erkek arkadaşımın kız kardeşini bir çocukla otururken gördüm kol kola (aman ha yargıladığımı düşünmeyin ne haddime. Bunu belirtiyorum çünkü normal bi arkadaşıyla kol kola duracak bi kız değil) yani aslında saniyelik birşeydi tam o mu değil mi kesin emin değilim. Bi anda görünce ne yapacağımı bilemedim direk yolumu değiştirdim. Sonra niye gidip bi merhaba demedim ki diye düşündüm kendi kendime. 2 dk sonra aynı yerden geçtim kalkmışlardı. Şimdi sorun acaba bunu erkek arkadaşıma söylesem mi söylemesem mi? Kız 17 yaşında ve üniversiteye hazırlanıyor ayrıca okulu uzak olduğu içinde kendi evlerinde değil yakın bi akrabalarının evinde kalıyor. Yani uzak oldukları için ne yapıyo ne ediyo habersiz biraz. Ben kendi kardeşim olsa hani kimle birlikte ne yapıyo ne ediyo bilmek isterdim. Böyle bişeyi o görüp söylemese de kızardım. Aslında söylesem de öyle sen kimle geziyon diye kızacak biri değil aksine bilmeye tanımaya çalışır. Ama tabi insanoğlu güvenemem söylesem de kötü bişey olsa ben kötü olur muyum diye korkmuyor değilim.
Bide kendimi bi abla gibi sorumlu hissettim kızı bi görseniz güzeller güzeli kötü insanlarla birlikte olur üzülür diye korkuyorum bide sınav dönemi. Ne yapsam söylesem mi?

Peki senin ERKEK ARKADAŞIN'dan kendi ailenin haberi var mı ?..

Ne demişler; İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır :34:

o olup olmadığından emin değilsin , çok samimiyetiniz yok , erkek arkadaşının ne tepki vereceği belli değil , kardeşinin gözünde ispiyoncu gibi görünme ihtimali var , bence hiiiiç karışma...

Bence, kendinizi abisinin yerine koyup, sorumluluk duygusuyla korumacı yaklaşımınız çok hoş..
Fark etmemişsiniz sanırım ama bu sizin onu kardeşiniz gibi görüp, sahiplendiğinizi ve gelinleri bile olmadığınız halde, o kız için endişelendiğinizi gösteriyor.
Başkası olsa, "bana ne, benim kardeşim mi" diye düşünüp umursamayabilirdi. Böyle bir durumu, forumda paylaşacak kadar düşünmezdi.
Fakat naçizane tavsiyem, bunu sevgilinize direk söylemeniz hiç de hoş olmayacaktır. Belki beklemediğiniz bir tepki ile bile karşılaşabilirsiniz.
Belki sevgilinizin de haberi olabilir ve siz söyleyince "biliyorum, sana ne" gibi bir tepki verebilir. Olmayacak şey değil, erkekler çeşit çeşit..
Ama bilmiyorsa, mesela bir sohbet anında.. "kardeşin nasıl, hangi bölümü düşünüyor, erkek arkadaşı varsa çalışması zor olabilir" gibi bir şekilde yaklaşıp, vereceği tepkiyi ölçebilirsin.
Eğer "onun erkek arkadaşı filan olamaz" derse, siz de "genç kız, neden olmasın, benim var mesela:)" diyerek yumuşak bir şekilde yaklaşabilirsiniz..
Ve tabii sonunda, " şu an evinden ayrı, sınav dönemi ve kendini yalnız hissedebilir, bence onunla daha yakından ilgilenmelisin abisi olarak" diyebilirsin..

Çok şükür böyle derdimi anlayan birileri de çıkıyor :) Tavsiyelerinize uyacağım sağolun.

Back
X