- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Parasız çalışmayın en baştan konuşun...Kızlar bir arkadaşim in is yeri var .
Ve bana çok sıkıştım gelip yardım eder misin dedi .
2 haftalık boslugum var muhtemelen bu boşluk da gidicem hem banada değiş lik olur.sizce para mevzusunu konuşmalı miyim.
Yani çok yakın arkadaşım da değil eski patronum aslında.
A hadi ben geldim. Diyip direk başlamak mi makul , şartları konuşmak mi makul sizce.
Bu tür konuları açmaktan cekinirim de biraz.
Sonucta, yol gidp geliceksin, tam gün emegini vericeksin, belki disardan yiyceksin, konusmadan olmazYa ne bilim o muhtemelen açmaz konuyu bende emin olamadım açsam mi acmasam mi konuyu diye konuya nasıl girsem ki
Aklınızda ne var ücret icin deYa ne bilim o muhtemelen açmaz konuyu bende emin olamadım açsam mi acmasam mi konuyu diye konuya nasıl girsem ki
İşçinin hakkını alnının teri kurumadan ver deyinKızlar bir arkadaşim in is yeri var .
Ve bana çok sıkıştım gelip yardım eder misin dedi .
2 haftalık boslugum var muhtemelen bu boşluk da gidicem hem banada değiş lik olur.sizce para mevzusunu konuşmalı miyim.
Yani çok yakın arkadaşım da değil eski patronum aslında.
A hadi ben geldim. Diyip direk başlamak mi makul , şartları konuşmak mi makul sizce.
Bu tür konuları açmaktan cekinirim de biraz.
Yemek var zatenbenzer sekilde yardima gitmistim, bos durmamak icin ama yol ve yemek istemistim. en azindan bunlari isteyin
Zaten aslında iş teklifi etti.Yani patron uyanik sanki..
Dost işi olarak betimleyip 10 liralık işi 5 liraya yaptırmaya çalışıyor olabilir.
Yahut "yardım talep ettim,parayla olsa iş teklif ederdim" diyerek ters köşe de yapabilir.
Bu gibi durumlarda para bekleniyor ise başlamadan konuşulmalı,sonrasında tatsızlık çıkmaması adına.
İs olarak kabul etmeyip neden gideceksiniz ?Zaten aslında iş teklifi etti.
Yok deyince en azından yardıma gel dedi
Baştan konuş yorulduğunla kalma. Emeğine yazık. Bir gün olsa ücret almazdın ama gittiğin süre uzun.Zaten aslında iş teklifi etti.
Yok deyince en azından yardıma gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?