Bu arada tansiyonu fln cikmamis yalan soylemis yani sadece basit bi tartisma olmus o kadar...Esimin kardesi yurtdisina mal alip getriyor neyse gitmeden esimi ariyor abii senbi eve git kandil bahanesiyle diyor babamin kalbi tutmasin tansiyonu fln diyo neyse ,esim gecenin 1 de babam rahatszlanmus deyip evden cikip gidiyo gelgorki ariyorum durum ne diye watsaptan yaziyorum yok sonra yaziyo babam rahatszlanmis yarim tansiyonu cikmis birazdn gelirim diye ... aradan bi saat gecti gelmedi tekrr aradim acti :babam rahatsizdi kndine geliyo simdi birazdan gelirim diyo ... az once geldi annesi ile babasi tartismislar babasininda tansiyonu cikmis flnnn onlarin yaninda diyememis , be adam niye yalan soyluyosun madem watsabindan durum bu de iceriginide anlatma istersen .... ama bile isteye hem yazili hem sozlu ne diye yalan soylersin ...
Esim bana bile isteye babam hasta deyip gitti gecenin 1 de 3 saat sonra geldi babasi hasta degilmis ufak bi tartsma .... ben esimi aradigimda ise ailesinin yaninda bana yalan soylemesi hasta olmayan babasina hasta demesi iyilesyo birazdan gelcm demesi... sonrada takdr etmemi bekler gibi gelip bunlatri bana anlatmasiKonu sahibi ne yazdınız hic bişey anlamadım :/
Gecenin 1 inde gittiyse neden yatıp uyumadın ki. Gelince kalkar konusurdun. Üzerine düşme bu kadarEsim bana bile isteye babam hasta deyip gitti gecenin 1 de 3 saat sonra geldi babasi hasta degilmis ufak bi tartsma .... ben esimi aradigimda ise ailesinin yaninda bana yalan soylemesi hasta olmayan babasina hasta demesi iyilesyo birazdan gelcm demesi... sonrada takdr etmemi bekler gibi gelip bunlatri bana anlatmasi
Benim esim yapsa takdir etmem ama en azindan gizlememis derim. Size hic soylemeyedebilirdi. Tamam ama yaptigin hos degil caktirmadan yaziver bundan sonra derim. Dusunememis olabilir size yazmayi. Ben de bazen gerilince sanki biri gorcekmis gibi yazamiyorum telefonda. Insanlik haliEsim bana bile isteye babam hasta deyip gitti gecenin 1 de 3 saat sonra geldi babasi hasta degilmis ufak bi tartsma .... ben esimi aradigimda ise ailesinin yaninda bana yalan soylemesi hasta olmayan babasina hasta demesi iyilesyo birazdan gelcm demesi... sonrada takdr etmemi bekler gibi gelip bunlatri bana anlatmasi
BasGecenin 1 inde gittiyse neden yatıp uyumadın ki. Gelince kalkar konusurdun. Üzerine düşme bu kadar
Telefonda azdi yazarknde yalan yazdi hatta yalanini süsleyip babam kendine geliyi yazdiBenim esim yapsa takdir etmem ama en azindan gizlememis derim. Size hic soylemeyedebilirdi. Tamam ama yaptigin hos degil caktirmadan yaziver bundan sonra derim. Dusunememis olabilir size yazmayi. Ben de bazen gerilince sanki biri gorcekmis gibi yazamiyorum telefonda. Insanlik hali
Ba
Bas
Telefonda azdi yazarknde yalan yazdi hatta yalanini süsleyip babam kendine geliyi yazdi
Bence yalanini benim yakalayacagimi dusundugu icin soyledi ... hic kaldramiyirum zamanindada cok yasanmisliklar varken hala helede ailesinin yaninda yalan soylemesi .... niye yalan soyluyosunki ben kimim bi sorun varsa benimde bilmk hakkim degilmi hadi icerigini gectim deseki burda bi sorun var sonr konusurz ne gerek varki bu kadar taklayaHayir anlamadiniz. Ben de geriliyorum dogruyu yazamiyorum. Devam ettiriyorum soyledigim seyi. Evde özür diliyorum orda yazamadim diye. Gerci artik azaldi ama eskiden ben de cok yapiyordum. Ama evdeki anlattiklarim gerceklerdi. Esiniz art niyetli biri degil emin olun. Kotu niyeti olsa babasina esime boyle dedim soylemek istemedim derdi. Yalanini sürdürürdü ruhun da duymazdi
Ailesine gttiginden eminim, tartisma konularini anlatti ...cok basit gerckten... e dedim madem tartistiklari icin 3 sattr ordaydin bu tartismalar gunde 50 kere olur hic gelme bari orda kal ( gitmesi sikinti degil tartisma konusu cok hafiif gunluk rutin boyle araya birilerini koyup tansiyon cikaracak cinsten degil ...Herkesin evinde olan tartışma olduğunu nereden biliyorsunuz ki?? Belki tartışmanın dozunu da söylemek istemedi olabilir. Tabi ki ailesine gittiğine eminsen.
Iste o anda insan mantikli düşünemiyor. Allahtan esim anlayisli biridir de bana boyle kızmıyordu. Bence ailesine soylemeyin dese asla yakalayamazdin. Babasi annesi ve oglundan baska kimse yoktu sonucta. Onlar da cocuklarini korurlar elbette. Neyse olay bu degil.Bence yalanini benim yakalayacagimi dusundugu icin soyledi ... hic kaldramiyirum zamanindada cok yasanmisliklar varken hala helede ailesinin yaninda yalan soylemesi .... niye yalan soyluyosunki ben kimim bi sorun varsa benimde bilmk hakkim degilmi hadi icerigini gectim deseki burda bi sorun var sonr konusurz ne gerek varki bu kadar taklaya
Geldi uyuyo simdi emin olmk icin telefon gorusmelerine baktim oncesinde ve sonrasinda yine kardesiyle konusmus ...(bide benimle sesli konusup yalan soylerknde annesinin sesi geliyoduSen nasil ogrendin?
Kesin ailesindemiydi?
Ne guzel yazmissin valla agzina saglik yuregine saglik bende canim sikkin olunca uyuyamiyorum eskiden yemk yiyemezdim simdi uyuyamiyorum
Inan buda benim en rahat halim bende cok takardim hatta esim bazen diyoki ne guz artik birbirimizin huyuna suyuna alistik eskisi gibi kavgalarimiz olmuyo diyeBen TLC de agir yasamlar var. Kilo veriyorlar buyuk miktarda. Uyuyamayinca onu izliyorum. Tavsiye ederim. Biraz fazla çıplaklık iceriyor. 300 kilo insanlardan bahsediyor. Belgesel gibi cekildigi icin banyolarina kadar cekmisler. Onun dışında cok seviyorum. 2 bolum izlesen 3 saat gecer bile. Benimki de oyun oynuyor saatlerce. Kendime diziler buldum. Kk da takılıyorum. Onu düşünecek olsam ohoo. Eskiden ben de senin gibi hassastim aman hersey tam dogru olsun beni aksatmasin herseyi haber versin falan. Simdi yoruldum onu beklemekten. Vallahi daha muyluyum
Inan buda benim en rahat halim bende cok takardim hatta esim bazen diyoki ne guz artik birbirimizin huyuna suyuna alistik eskisi gibi kavgalarimiz olmuyo diye
.. olmuyo cunku akisina biraktim ses etmiyorum acikcasi cokta umrum olmuyo duuukiii yalan soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?