bilemedim..

adamavi

yüreğini mavi tut!
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
391
3
116
41
İzmir
nasıl anlatsam bilemedim şaşırdım...
eşim şehir dışında şu an işi gereği..az önce gayri ihtiyari boşluktan kendi maillerime bakarken onun maline de baktım..
üye olduğu bi forumdan özel mesaj almış..merak bu ya kim ne yazmış diye gireyim dedim
şifresini az çok tahmin ederim..girdim mesajı aynen kopyalıyorum..

"Ben de yeni araç alacağım ford sizinkiyle aynı model,elektrik-elektronik
mühendisiymişsiniz ne güzel...Ben de yeni mezun oldum Uludağdan...bir meslektaşım
olarak size güveneceğimi bildiğim için soruyorum bu soruyu,bekar bir
bayan olarak
açıkçası burda bu konuda bilgi sahibi edineceğim kimse yok...bilgi
verebilirseniz çok sevinirim"

hani hep erkekler atar ya böyle mesajlar şaşırdım okuyunca cevap yazsam mı yoksa
silsem mi yada eşimin tepkisini takip mi etsem bilemedim..yani eşime güveniyorum daha
1 yılı yeni doldurduk cevaplamıycaktır muhtemelen ama merak işte şeytan dürtüyo...

bi hemcinsimin böyle mesaj yazacağına gözümle görmesem inanmazdım..şaşkınım..
bilmiyorumkismile

bilmiyorum ki çok mu fesadım yani okuyunca iyi niyet sezilir mi bu mesajda?gerçekten yardımcı olmasını istese bekar bir bayan olarak diye belirtir mi dersiniz?

hiç konuyu dallandırma..eşine de bahsetme..sil mesajı..
bekar bayan olarak demekten kasıt ne acaba?bekarım kimseye güvenmiyorum mu?bekarım aklının bi köşesinde bulunsun mu?

Sil gitsin... Belli ki eşinin bir suçu yok. İnsanın düşmanı yine hemcinsi işte..

hiç konuyu dallandırma..eşine de bahsetme..sil mesajı..
bekar bayan olarak demekten kasıt ne acaba?bekarım kimseye güvenmiyorum mu?bekarım aklının bi köşesinde bulunsun mu?

tabiki 2.şık geliyo aklıma hemen...yani insan fikir danışacaksa belirtir mi bunu?bide meslektaşmışız falan ne bilim samimiyet kurar gibi..silsemde kafama takılır bu mesaj silmesem de..eşimin tepkisi çok önemli benim için..

teşekkür ederim fikirleriniz için...keşke hiç girmeseymişim mailine..
akşam akşam gereksiz yere canım sıkıldı işte...

Açıkcası ben şaşırmadım hem cins bazı ünide okuyan bayanlar o kadar rahatlar ki okul bittikten sonrada evli bekar onlar için önemli değil rahatça bu gibi dialoglara giriyorlar sanki karşısındaki üniversitedeki arkadaşı

Bu tur msjlar ve sonucları benımde cok canımı yaktı bunun devamı da gelıyor daha sonra ıstersen fazla kafana takma şimdilik sabredebılırsen bekle ve ara ara kontro et

Bence silmemelisin.kadın tekrar yollarsa "msj atmıştım cevaplamadınız" gibisinden .

Msj da bir artniyet olduğunu sanmıyorum bende.

bu bayan eşinizi tanıyor ki eşinizin arabasının markasını biliyor.şimdi siz bu maili silrseniz o bayan eşinize mail yolladığını söyler gibi geliyor.

bencede silme, sabırlı ol takipte kal,sadece izle, bakalım cevap yazacakmı CADIARZU ay yoksa biz bayanlar dertsiz başımıza dertmi açıyoruz kaşınıyormuyuz bilmiyorum ama içimdeki şeytan silme izle diyor bende konu sahibinini yerinde olsam öle yapardım sanırım ah biz kadınlar ahh :2:

diyelimki bu mesajı sildi hiç bi şey olmadı sonra benzer bi mesaj gelip gelmeyeceğini bilemezsiniz ona cevap verir mi vermez mi o da muamma yani silmek üstünü örtmek olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…